Voss

Klinikken for Alle Voss har sentral beliggenhet midt i Voss sentrum. Klinikken ligg vis a vis Torget og like ved sida av Voss Kyrkje. Det er kun 500 meter å gå fra buss - og jernbanestasjon.
Det er betalt parkering på gata foran og på sidene av klinikken. I tillegg er det stor parkeringsplass kun 100 m frå våre lokaler. Servicesenteret tar telefonen mellom kl 11 og kl 12 , ellers besvares telefonen av oss

Vi tilbyr:

Kvifor Klinikk for Alle på Voss?
 • Kort eller ingen ventetid
 • Dyktige behandlere med lang erfaring
 • Nært tverrfaglig samarbeid mellom kiropraktor, fysioterapeut og massør.
 • Brei erfaring med mange ulike plager i muskel skjelett
Er du usikker på kva type behandling du treng? Ring oss så får vi satt deg opp til riktig terapeut.
 
 

 

Adresse:

Vangsgata 25

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Vilde Sofie Namork
  Vilde Sofie Namork
  Kiropraktor - Tar ikke forsikring
  Bestill time Info
    Utdannet kiropraktor gjennom Anglo-European Chiropractic College i Bournemouth England. Jeg brenner for yrket og har alltid vært interessert i hvordan kroppen fungerer og hvordan man kan optimalisere egen helse.Som kiropraktor vektlegger jeg hvordan hver individuell pasient kan forbedre sin helse og sine plager ved å skreddersy hver enkel behandling etter pasientens behov. Jeg bruker en kombinasjon av teknikker inkluderende manuell justering, mobilisering, tørr nål-behandling, øvelser/trening og bløtvevsbehandling.Behandlings-felt inkluderer ett bredt spekter av plager, både akutte og kroniske, samt svimmelhet, hodepine, nakke/rygg/korsrygg, og ekstremiteter. Alle aldre tas imot, inkludert spedbarn. Jeg ser på behandlingen som et lagarbeid mellom pasienten og meg, hvor vi begge må bidra for å oppnå ett optimalt resultat.På bakgrunn av hva som forårsaker plagene, samt samarbeid med pasienten jobber jeg mot en langvarig forbedring, med mål om å unngå fremtidige plager. 
 • Kolbjørn Sæten
  Kolbjørn Sæten
  Senior Kiropraktor / Faglig leder
  Bestill time Info
  Utdanna faglærar i idrett og almenn lærar. Jobba 8 år som lærer med idrett og friluftsliv. Var idretts offiser på Kjevik Lufthavn.Utdanna Kiropraktor frå Palmer College of Chiropractic, USA. Graduerte februar 2005 og har jobba som kiropraktor sidan.Interesser: Rygg og nakke problematikk, Idrettskader, ankel-skulder-kne-handledd problematikk, babyer/ barn/ unge, hodepine, svimmelhet, fot og ganganalyse  
 • Elisa-Beth Tveitnes
  Elisa-Beth Tveitnes
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Eg er utdanna kiropraktor i vaksen alder, ved Life University, Atlanta, USA. Etter mange år med eigne plager «fann» eg kiropraktikken, og glødar no for att andre skal få hjelp. Eg jobbar mykje med hovudverk, svimmelheit, nakke og korsryggs-plager. I tillegg til manuell justering nyttar eg funksjonell nevrologi, kinesiotape og bløtvevsbehandling. Og alle får behandling tilpassa sitt behov.
 • Joakim Lokøy Nordøy
  Joakim Lokøy Nordøy
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Joakim er utdannet fysioterapeut ved OsloMet Storbyuniversitetet. Han jobber med akutte og langvarige muskel- og skjelettplager, idrettsskader og stressrelaterte plager. Han benytter behandlingsmetoder som muskulær behandling, IMS/nålebehandling, trykkbølgebehandling, teiping, leddmobilisering, øvelser/opptrening og veiledning.
 • Siv Holm Gustavsen
  Siv Holm Gustavsen
  Massør
  Bestill time Info
  Utdanna medisinsk sekretær. Har jobba på ulike legekontor. Har sidan 2008 jobba som sekretær hos Kiropraktoren AS. Utdanna massør hos Axelson i Oslo. Har jobba 50% som massør siste 2 åra.Interesser: Lymfemassasje, klassisk massasje, avslappande massasje, nakke og hode massasje, fot og ankel massasje, taping
 • Elisabeth Flatabø
  Elisabeth Flatabø
  Resepsjonist
  Info
  Har jobba mange år som barnehage assistent. 5 år på Svalbard og fleire år på Voss. Siste 7 år har ho jobba som resepsjonist hos Kiropraktoren AS.Med ein unik personlighet, vilje til å jobbe har ho bidratt til flyt, orden og vekst på klinikken.Våre pasienter utrykkjer stor takknemlighet for møte med Elisabeth i resepsjonen. Et multitalent!