Lagunen

For enkel adkomst med bil benytt inngang C fra parkeringshuset og ta turen direkte opp i 5. etasje. Ankommer du med buss eller bybane benytt inngangen i gågaten vis a vi Godt Brød og ta turen opp i 5 etasje. Kommer du via senteret går du over gangbroen i 4. etasje og opp i 5.etajse ved hjelp av trappeoppgangen vis a vi Krogh Optikk.

Veibeskrivelse fra Parkeringshuset under Lagunen

Veibeskrivelse fra hovedinngang Obs. Lagunen

Veibeskrivelse fra Bybanestoppet ved Lagunen

Her har vi erfarne kiropraktorer og fysioterapeuter som står klare til å hjelpe deg med dine plager. Vi har lite eller ingen ventetid og du vil bli godt ivaretatt.

Vi tilbyr:Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Åpningstider helg:

 Hver lørdag fra 10:00 - 14:00 - Book time her (annenhver helg med fysioterapeut og kiropraktor)

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Timer kan bestilles via vår online booking, eller ved å ringe oss på 97923000.

Velkommen til oss!

 

Klinikken ligger i moderne lokaler sentralt på Lagunen storsenter i Vestbygget/det nye bygget, en etasje under Sats. 

Adresse:

Laguneveien 1 , 5239 Rådal

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Håvard Pedersen
  Håvard Pedersen
  Kiropraktor MNKF
  Bestill time Info
  Behandling av akutte og kroniske plager som; nakkesmerter medog uten hodepine, skulder- og armsmerter, korsryggsmertermed og uten utstråling til ben, hofte- og knesmerter, ankel- og fotsmerteEkstra ukstra utdannelse innenfor akupunktur. Problemstillinger  løses i samarbeid med pasienten, ogsamarbeid med andre behandlere for å oppnå ønsket resultat.
 • Christoffer Skjold
  Christoffer Skjold
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/nakke/skulder, Idrettsskader, senebetennelser, kjeve, hodepine Behandling: Manipulasjon/mobilisering, avspenning. 
 • Monika Elisabeth Benserud
  Monika Elisabeth Benserud
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler akutte og kroniske smerter, post operative pasienter og idrettsutøvere. Behandler mye senebetennelse og spenningshodepine.  Tilbyr: Totalvurdering/kartlegging.  Trykkbølge og dry needling/ IMS nåler, treningsveiledning og løpsanalyse, triggerpunktbehandling, idrettsmassasje og kinesiotaping.
 • Anne Ming Bøkenes
  Anne Ming Bøkenes
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Tilbyr helhetlig vurdering og behandling av dine problemer. Interesse for sammensatte problemstillinger som stress relaterte plager og langvarig smerteproblematikk. Behandler mye akutte og langvarige smerter i nakke og rygg, rehabilitering etter operasjon, spenningshodepiner og athrose/slitasje problematikk. Sertifisert kurs fra SDCA i trykkbølgebehandling som er vanlig behandling for senebetennelser som tennisalbue, skulderbetennelser, hoftebetennelser og betennelser i akillessene og under foten. Sertifisert kurs i Olympisk løft teknikk fra Eleiko. Mulighet til å gi god løftsanalyse og treningsveiledning.
 • Patrik Bjørgo Haarvei
  Patrik Bjørgo Haarvei
  Naprapat
  Bestill time Info
  Behandler nakke, rygg, skulder, ekstremiteter, idrettsmedisin. Manipulasjon, mobilisering, dry needling.