Åsane

Vår flotte klinikk ligger på Horisont Senter i Åsane. Her finner du gode parkeringsmuligheter og flinke terapeuter som jobber sammen får å få deg frisk. Inngang ligger på baksiden av senteret mot Åsane-hallen.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Velkommen!

Adresse:

Myrdalsvegen 2 5130 Nyborg

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Vegard Tufte
  Vegard Tufte
  Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Interesse: Rygg og nakke. Isjas. Hodepine. Migrene. Svimmelhet. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt, traksjon og veiledning.
 • Per-Andreas Valebjørg Ronæs
  Per-Andreas Valebjørg Ronæs
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Jeg er en nyutdannet kiropraktor med ny og ferske kunnskaper og metoder til å diagnostisere ogbehandle pasienter. Jeg har alltid vært nysgjerrig på hvordan kroppen fungerer og hvordanman kan best mulig bevege seg. Mitt mål som kiropraktor er å hjelpe mine pasienter med smerte oghjelpe de bevege seg bedre. Setter nåler.
 • Elisa-Beth Tveitnes
  Elisa-Beth Tveitnes
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Eg er utdanna kiropraktor i vaksen alder, ved Life University, Atlanta, USA. Etter mange år med eigne plager «fann» eg kiropraktikken, og glødar no for att andre skal få hjelp. Eg jobbar mykje med hovudverk, svimmelheit, nakke og korsryggs-plager. I tillegg til manuell justering nyttar eg funksjonell nevrologi, kinesiotape og bløtvevsbehandling. Og alle får behandling tilpassa sitt behov.
 • Ingvild Frostad Gulichsen
  Ingvild Frostad Gulichsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Som fysioterapeut jobber jeg med smerter i forbindelse med musklatur og ledd, både nyoppstått og langvarige/kroniske plager. Jeg har erfaring med behandling og undersøkelse av barn og ungdom, inkludert spedbarn. I den forbindelse behandler jeg også smerter og plager som oppstår under graviditet og/eller i barselperioden. I tillegg har jeg bred erfaring med problemer knyttet til pust og respirasjon, for eksempel KOLS og astma. Jeg er også interessert i i nevrologi, eksempelvis følgeplager etter slag, Parkinsons og Cerebral Parese. Første time hos meg består i grundig undersøkelse og vurdering av videre behandling. I behandling bruker jeg treningsveiledning, manuellbehandling som massasje og mobilisering, samt kroppsbevisthet og avspenning. Målet med behadlingen er å skape bedre livskvalitet, og å gi deg verktøyene du trenger for å leve slik du ønsker.
 • Frida Sundal Børresen
  Frida Sundal Børresen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er fysioterapeut med en brennende motivasjon for å hjelpe deg med dine skader,smerter og/eller plager. For meg er rehabilitering vel så viktig som helsefremmende og -forebyggende tiltak,og du vil bli møtt med tiltak som er individuelt tilpasset deg og dine mål.Det viktigste er at du føler deg sett og ivaretatt i undersøkelse, behandling og oppfølging hos meg!Muskel- og skjelettplager, idrett, barn, kroniske smerter/lidelser og nevrologi. Treningsveiledning og øvelser, muskelterapi, og mobiliseringsteknikker. 
 • Tommy Haga
  Tommy Haga
  Massasjeterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er utdannet massasjeterapeut fra Institutt for Helhetsmedisin i Bergen, og er medlem avNorges Massasjeforbund. Tidligere har jeg jobbet på en tverrfaglig klinikk på Sunnmøre ogser stor verdi av et tverrfaglig samarbeid for å gi våre pasienter den aller beste oppfølgingen.Før dette har jeg utdannet meg som kroppsøvingslærer med praktisk pedagogikk fra Høgskulenpå Vestlandet, og jobbet som via ferrata guide samt løpetrener i mange år.Når jeg ikke er på jobb er jeg enten å finne løpende på fjellet, eller på havets bunn på leting etter fisk.Behandling: Hodepine, nakke, brystrygg, korsrygg, bekken. Dyptgående massasje, triggerpunkt, tøyning
 • Klinikk for Alle
  Ole Morten Haslie
  Naprapat
  Bestill time Info
  Ole Morten er opptatt av at pasienten skal ha det bedre og tilpasser behandlingen etter å ha undersøktgrundig, slik at veien mot en frisk kropp blir stadig kortere. Han har også erfaring fra idretten gjennom det svenske fotballaget AFC Eskilstuna, og det norske sykkellaget Uno-X Hydrogen Development Team. Interesser: Hodepine, nakke, hofte, idrettsmedisin. Behandlingsmetoder: Pressur, mobilisering, manipulasjon.