Voss

Klinikken for Alle Voss har sentral beliggenhet midt i Voss sentrum. Klinikken ligg vis a vis Torget og like ved sida av Voss Kyrkje. Det er kun 500 meter å gå fra buss - og jernbanestasjon.
Det er betalt parkering på gata foran og på sidene av klinikken. I tillegg er det stor parkeringsplass kun 100 m frå våre lokaler.

Vi tilbyr:

Kvifor Klinikk for Alle på Voss?
 • Kort eller ingen ventetid
 • Dyktige behandlere med lang erfaring
 • Nært tverrfaglig samarbeid mellom kiropraktor, fysioterapeut og massør.
 • Brei erfaring med mange ulike plager i muskel skjelett
Er du usikker på kva type behandling du treng? Ring oss så får vi satt deg opp til riktig terapeut.
 
 

 

Adresse:

Vangsgata 25

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Hilde Hamre
  Hilde Hamre
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Eg jobber som kiropraktor fordi eg ynskjer å kunne bidra til god helse samtidig kunne gje pasientar verktøy som dei kan ta med seg vidare. Formidling av kunnskap og glede rundt aktivitet har vore ein viktig del meg sidan eg var i begynnelsen av studiane. Ved behandling av pasientar vektlegger eg å individualisere behandlinga, slik at den er mest mulig effektiv. Eg har i tillegg til kiropraktor utdannelsen kurs innan ims (nåler), kinesiotape og er videreutdanna som yoga og treningsintruktør, noko eg og underviser i. Eg ser pasientar i alle aldre, og behandlar korsrygg, rygg og nakke, samtidig som eg intresserer meg for idrettsskadar og behandling av gravide. Det er viktig for meg å kunne tilby heilhetleg tilrettelegging hjå den enkelte med fokus på kombinasjon av øvelsar og behandling. Eg trives svært godt som kiropraktor, og er opptatt av at alle som kjem til meg kjenner seg ivaretatt og blir møtt med eit smil.
 • Elisa-Beth Tveitnes
  Elisa-Beth Tveitnes
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Eg er utdanna kiropraktor i vaksen alder, ved Life University, Atlanta, USA. Etter mange år med eigne plager «fann» eg kiropraktikken, og glødar no for att andre skal få hjelp. Eg jobbar mykje med hovudverk, svimmelheit, nakke og korsryggs-plager. I tillegg til manuell justering nyttar eg funksjonell nevrologi, kinesiotape og bløtvevsbehandling. Og alle får behandling tilpassa sitt behov.
 • Kolbjørn Sæten
  Kolbjørn Sæten
  Senior Kiropraktor / Faglig leder
  Bestill time Info
  Utdanna faglærar i idrett og almenn lærar. Jobba 8 år som lærer med idrett og friluftsliv. Var idretts offiser på Kjevik Lufthavn.Utdanna Kiropraktor frå Palmer College of Chiropractic, USA. Graduerte februar 2005 og har jobba som kiropraktor sidan.Interesser: Rygg og nakke problematikk, Idrettskader, ankel-skulder-kne-handledd problematikk, babyer/ barn/ unge, hodepine, svimmelhet, fot og ganganalyse  
 • Bjørg Solstad
  Bjørg Solstad
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdanna fysioterapeut i Norge. Har jobba som privat praktiserande fysio i USA i ca 30 år. Flytta tilbake til Norge i November 2019. Har jobba 1 år som vikar fysioterapeut med driftstilskudd i Bergen.Interesser: Behandling av eldre, trening, øvinger, Trykkbølgebehandling, holdningsanalyse, laserbehandling
 • Siv Holm Gustavsen
  Siv Holm Gustavsen
  Massør
  Bestill time Info
  Utdanna medisinsk sekretær. Har jobba på ulike legekontor. Har sidan 2008 jobba som sekretær hos Kiropraktoren AS. Utdanna massør hos Axelson i Oslo. Har jobba 50% som massør siste 2 åra.Interesser: Lymfemassasje, klassisk massasje, avslappande massasje, nakke og hode massasje, fot og ankel massasje, taping
 • Elisabeth Flatabø
  Elisabeth Flatabø
  Resepsjonist
  Info
  Har jobba mange år som barnehage assistent. 5 år på Svalbard og fleire år på Voss. Siste 7 år har ho jobba som resepsjonist hos Kiropraktoren AS.Med ein unik personlighet, vilje til å jobbe har ho bidratt til flyt, orden og vekst på klinikken.Våre pasienter utrykkjer stor takknemlighet for møte med Elisabeth i resepsjonen. Et multitalent!