Lagunen

Velkommen til vår nye og flotte klinikk på Lagunen. Klinikken ligger i 5. etasje i nye lokaler i Vestbygget på Laguenen storsenter, i samme bygg som SATS og Brun og Blid. For enkel ankomst benytt inngangen ved Bybanen i 3. etasje. Kommer du i bil kan du benytt inngang direkte fra parkeringshuset under Lagunen senter (samme inngang som til SATS).

Her har vi erfarne kiropraktorer og fysioterapeuter som står klare til å hjelpe deg med dine plager. Vi har lite eller ingen ventetid og du vil bli godt ivaretatt.

Vi tilbyr:Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Timer kan bestilles via vår online booking, eller ved å ringe oss på 97923000.

Velkommen til oss!

Adresse:

Laguneveien 1 , 5239 Rådal

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Christoffer Skjold
  Christoffer Skjold
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/nakke/skulder, Idrettsskader, senebetennelser, kjeve, hodepine Behandling: Manipulasjon/mobilisering, avspenning. 
 • Håvard Pedersen
  Håvard Pedersen
  Kiropraktor MNKF
  Bestill time Info
  Behandling av akutte og kroniske plager som; nakkesmerter medog uten hodepine, skulder- og armsmerter, korsryggsmertermed og uten utstråling til ben, hofte- og knesmerter, ankel- og fotsmerteEkstra ukstra utdannelse innenfor akupunktur. Problemstillinger  løses i samarbeid med pasienten, ogsamarbeid med andre behandlere for å oppnå ønsket resultat.
 • Patrik Bjørgo Haarvei
  Patrik Bjørgo Haarvei
  Naprapat
  Bestill time Info
  Behandler nakke, rygg, skulder, ekstremiteter, idrettsmedisin. Manipulasjon, mobilisering, dry needling.
 • Monika Elisabeth Benserud
  Monika Elisabeth Benserud
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Nakke/rygg. Idrettsskader, knesmerter, hofte og ankel/fot plager. Treningsveiledning, triggerpunktbehandling, trykkbølge og idrettsmassasje
 • Anne Ming Bøkenes
  Anne Ming Bøkenes
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Treningsveiledning, lungefysioterapi, massasje, tilrettelegging av øvelser/trening i forbindelse med rehabilitering. Rehabilitering i forbindelse med nevrologiske skade (slag). Nakke/skuldre/rygg, nevrologiske skader, langvarig smerteproblematikk