Åsane

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Vi tilbyr:

NB! Vi har bygget om på klinikken, ny inngang ligger på baksiden av senteret mot Åsane-hallen.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Velkommen!

Adresse:

Myrdalsvegen 2 5130 Nyborg Vår flotte klinikk ligger på Horisont Senter i Åsane. Her finner du gode parkeringsmuligheter og flinke terapeuter som jobber sammen får å få deg frisk.

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Vegard Tufte
  Vegard Tufte
  Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Interesse: Rygg og nakke. Isjas. Hodepine. Migrene. Svimmelhet. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt, traksjon og veiledning.
 • Alexander Jensen
  Alexander Jensen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Nerve, - muskel, - og skjelettplager, akutte og kroniske rygg og nakkeplager,gravide og barn, idrettsutøvere, geriatri, manuelle yrker. Sacro-Occipital Technique, leddjusteringer, bevegelseskorreksjon.
 • Elisa-Beth Tveitnes
  Elisa-Beth Tveitnes
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Utdanna radiograf. Jobba som radiograf på Voss sjukehus i 15 år. Har jobba som radiograf og resepsjonist i 3 år hos Kiropraktoren AS, før ho reiste til USA for å studere kiropraktikk ved Life University, Atlanta. Har jobba som kiropraktor hos Kiropraktoren AS i 3 ½ år. Interesser: Nakke og korsrygg plager, hodepine, svimmelhet, triggerpunkt og bløtvevsbehandling behandling, kinesiotaping
 • Kristoffer Grønmyr
  Kristoffer Grønmyr
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Ultralyddiagnostikk av skulder, albue, hånd, hofte, kne og ankel. Ser også en del av korsrygg- og nakkeplager. Behandling: Slyngetrening, treningsveiledning, IMS, massasje, kinesiotaping, triggerpunkt, og trykkbølge.
 • Anne Ming Bøkenes
  Anne Ming Bøkenes
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Treningsveiledning, lungefysioterapi, massasje, tilrettelegging av øvelser/trening i forbindelse med rehabilitering. Rehabilitering i forbindelse med nevrologiske skade (slag). Nakke/skuldre/rygg, nevrologiske skader, langvarig smerteproblematikk
 • Frida Sundal Børresen
  Fysioterapeut
  Info
  Oppstart: August 2021. Jeg er fysioterapeut med en brennende motivasjon for å hjelpe deg med dine skader,smerter og/eller plager. For meg er rehabilitering vel så viktig som helsefremmende og -forebyggende tiltak,og du vil bli møtt med tiltak som er individuelt tilpasset deg og dine mål.Det viktigste er at du føler deg sett og ivaretatt i undersøkelse, behandling og oppfølging hos meg!Muskel- og skjelettplager, idrett, barn, kroniske smerter/lidelser og nevrologi. Treningsveiledning og øvelser, muskelterapi, og mobiliseringsteknikker 
 • Renate Yung Sætre
  Renate Yung Sætre
  Massør / Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Hodepine, skulderplager, nakke og ryggsmerter, triggerpunktsbehandling, ims behandling, dyptgående massasje, idrettsmassasje.
 • Tommy Haga
  Tommy Haga
  Massasjeterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er utdannet massasjeterapeut fra Institutt for Helhetsmedisin i Bergen, og er medlem avNorges Massasjeforbund. Tidligere har jeg jobbet på en tverrfaglig klinikk på Sunnmøre ogser stor verdi av et tverrfaglig samarbeid for å gi våre pasienter den aller beste oppfølgingen.Før dette har jeg utdannet meg som kroppsøvingslærer med praktisk pedagogikk fra Høgskulenpå Vestlandet, og jobbet som via ferrata guide samt løpetrener i mange år.Når jeg ikke er på jobb er jeg enten å finne løpende på fjellet, eller på havets bunn på leting etter fisk.Behandling: Hodepine, nakke, brystrygg, korsrygg, bekken. Dyptgående massasje, triggerpunkt, tøyning