Stavanger

Klinikken holder til i fine, lyse lokaler i Engelsminnegata 16 c (gamle Telehusbygget). Klinikken ligger sentralt i Stavanger sentrum.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Velkommen!

Klinikk Plassering

Adresse:

Engelsminnegate 16c 4008 Stavanger

Våre åpningstider:

Lørdager – kiropraktorvakt (timebestilling kl. 11-17) 

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Anne Schøyen
  Anne Schøyen
  Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Jobber med både akutte og kroniske typer rygg- og nakke problematikk, samt hodepine og svimmelhet. Legger opp ett behandlingsforløp som er skreddersydd til deg for å oppnå raskest mulig resultat. Tverrfaglig samarbeid med fysioterapeut og massør.
 • Johan Ramsøskar
  Johan Ramsøskar
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Behandler nerve-muskel- og skjelettsystemet. Nakke, skulder, rygg og bekken. Spesielle interesseområder: hodepine og kjeve/nakke-lidelser, samt utredning av bekken/hofte/ankel problematikk.
 • Line Hesby Nessa
  Line Hesby Nessa
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Jeg er opptatt av god funksjon, trening og stressrelaterte plager. God erfaring med akutte og kroniske muskel-skjelettplager som korsrygg/bekken, nakke- og hodepine. I tillegg veldig glad i å jobbe med svangeskapsrelaterte plager.
 • Thomas Alexander Holgersen
  Thomas Alexander Holgersen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  God kompetanse på håndledd- og ankelproblemtaikk. Lang erfaring med generelle rygg og nakkeplager.
 • Kristian Fagerland
  Kristian Fagerland
  Kiropraktor & Faglig Leder NB! Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Kiropraktor og mikrobiolog med spesialisering innen funksjonell nevrologi. Bred erfaring innen rehabilitering av idretts og trafikk relaterte skader, hjernerystelser, svimmelhet, forsinket utvikling, atferdsproblematikk og stressplager. NB! Tar ikke forsikringspasienter.
 • Peter Loffeld
  Peter Loffeld
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: opptrening av aktivitets- og idrettsrelaterte skader, korsryggplager. Beh: (opp)trening, treningsveiledning, treningsplanlegging, leddmobilisering, idrettsmassasje, rådgivning. Stor interesse i behandling og opptrening av kneskader.
 • Maren Jåsund
  Maren Jåsund
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Maren har flyttet til Stavanger, og jobber nå på Klinikk for Alle Stavanger.  Fysioterapeut, Sertifisert yogalærer og PT Interesser: Nakke/rygg. Skulder. Idrettskader. Behandling: Triggerpunktsbehandling, massasje, nåler/IMS, trykkbølgebehandling, treningsveiledning, PT timer, taping/kinesio.
 • Sigurd Janssen
  Sigurd Janssen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler kroniske og akutte smertetilstander i muskel/skjellettapparatet. Bevegelsesanalyse for optimalisering og smertefri bevegelse. Treningsveiledning og livsstilsendring. Idrettsmassasje, Kinesiotape, trykkbølge, IMS & TENS
 • Karoline Marie Jensen
  Karoline Marie Jensen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesse: Generelle muskel- og leddplager. Idretts-,og belastningsskader, og opptrening etter operasjon. Løps- og ganganalyse.
 • Hanne Holdt-Aanensen
  Hanne Holdt-Aanensen
  Fysioterapeut - I permisjon
  Info
  Interesser: idrettskader og rehabilitering, skulder/albueproblematikk, nakkeplager og hodepine. Behandling: Fokus på tverrfaglighet, nålebehandling (IMS), trykkbølge, idrettsmassasje, fotanalyse og såletilpasning. Diagnostisk ultralydscanning.