Kiropraktor Stavanger

Kiropraktor i Stavanger

Hvorfor Klinikk For Alle i Stavanger?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?

En kiropraktor har lang utdanning på nerve-, muskel-, ledd- og skjelettplager. Kiropraktikk egner seg ofte for å behandle smerter i rygg, bekken og nakke. Dette inkluderer isjias, skiveprolaps, smerter mellom skulderbladene og stressnakke. Hodepine, migrene og svimmelhet er andre plager vi ofte hjelper pasienter med.

Kiropraktorer og det norske helsevesenet

Kiropraktorer er, sammen med leger og manuellterapeuter, primærkontakter i det norske helsevesenet. Det betyr at en kiropraktor kan henvise deg til MR, CT eller røntgen, samt til spesialist, på lik linje med fastlegen. Dersom du blir henvist til disse, betaler du kun egenandel, dersom du ikke har frikort da du får dette gratis. En kiropraktor kan også sykemelde deg opp til 12 uker ved behov.

Konsultasjon
En vanlig konsultasjon hos kiropraktor innebærer en grundig anamnese hvor vi finner ut hva som har plaget deg, hvordan og hvorfor. Etter dette vil en grundig undersøkelse bli gjennomført hvor alle nødvendige ortopediske, nevrologiske og kiropraktiske tester vil bli utført for å finne årsaken til ditt problem. I de fleste tilfeller vil også behandling bli utført ved første konsultasjon hos kiropraktor. Hos oss i Klinikk For Alle er det viktig at en konsultasjon hos kiropraktor resulterer i at du får de svarene du er ute etter om hva som plager deg.

Hvordan jobber vi?
Hos oss får du god og akutt hjelp med time på dagen. I tillegg til kiropraktor har vi fysioterapi og ernæringsfysiolog slik at vi sikrer deg best mulig behandling. Dette gir deg som pasient et tverrfaglig behandlingsopplegg som gjør at du har det beste utgangspunktet for å bli friskere, raskere. Hos oss får du time på dagen. Priser finner du nedenfor.

Typiske plager som behandles av kiropraktorer

Smerter i

Nakkeproblemer

Hodeplager

Hvem hjelper vi?

  • Voksne
  • Gravide
  • Barn

Våre kiropraktorer

Thomas Alexander Holgersen

Kiropraktor siden 2011. Jobber mye med rygg- og nakkeplager og har god kompetanse på håndledd og ankler. Småbarnsfar og klatrer på fritiden.

Magnus Soland

11 års erfaring som allmenn kiropraktor. Fagansvarlig Interesser: Akutt og kroniske rygg/nakkeproblematikker, håndledd, skulder, hofte, bekken, kne og kjeveproblemer. Hodepine og svimmelhet. Arbeider tverrfaglig med fysioterapeut.

Ingrid Viga

Utdannet ved AECC University College i England. Behandler akutte og langvarige plager i nakke, rygg, bekken og ekstremiteter. Av meg kan du forvente en kiropraktor som er opptatt av å øke funksjon og minimere smerte. Jeg behandler med leddmanipulasjon/ mobilisering, nålebehandling, triggerpunkter og andre bløtvevsteknikker.

Hanne Dubland Vestre

Utdannet ved AECC University College i England i 2022. Jeg behandler akutte og langvarige muskel- og skjelettlidelser med interesse for hodepine, kjeve-problematikk og bihuleplager. Jeg har tidligere erfaring fra toppidrett og har stor interesse for idrettsrelaterte plager (behandling og opptrening) og aktivitet. Interesser: Hodepine/bihuleplager, kjeve, nakke/rygg

Queenie Stewart

Queenie vil hjelpe deg med de aller fleste muskel-skjelettplager. Hun har spesielt bred erfaring innen bekken/rygg/nakkeplager, prolaps, slitasje. Utdannet ved Murdoch University, 2010 og har bl.a kurs i Graston, Nåleteknikk og Idrettsmedisinsk.

Klinikk Plassering

Adresse:

Engelsminnegata 16C, 4008 Stavanger Klinikken ligger bak det gamle Telehusbygget. Vi har gode muligheter for parkering rett utenfor døren og god tilgjengelighet.

Våre åpningstider: