Kiropraktor Stavanger

Kiropraktor i Stavanger

Hvorfor Klinikk For Alle i Stavanger?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?

En kiropraktor har lang utdanning på nerve-, muskel-, ledd- og skjelettplager. Kiropraktikk egner seg ofte for å behandle smerter i rygg, bekken og nakke. Dette inkluderer isjias, skiveprolaps, smerter mellom skulderbladene og stressnakke. Hodepine, migrene og svimmelhet er andre plager vi ofte hjelper pasienter med.

Kiropraktorer og det norske helsevesenet

Kiropraktorer er, sammen med leger og manuellterapeuter, primærkontakter i det norske helsevesenet. Det betyr at en kiropraktor kan henvise deg til MR, CT eller røntgen, samt til spesialist, på lik linje med fastlegen. Dersom du blir henvist til disse, betaler du kun egenandel, dersom du ikke har frikort da du får dette gratis. En kiropraktor kan også sykemelde deg opp til 12 uker ved behov.

Konsultasjon En vanlig konsultasjon hos kiropraktor innebærer en grundig anamnese hvor vi finner ut hva som har plaget deg, hvordan og hvorfor. Etter dette vil en grundig undersøkelse bli gjennomført hvor alle nødvendige ortopediske, nevrologiske og kiropraktiske tester vil bli utført for å finne årsaken til ditt problem. I de fleste tilfeller vil også behandling bli utført ved første konsultasjon hos kiropraktor. Hos oss i Klinikk For Alle er det viktig at en konsultasjon hos kiropraktor resulterer i at du får de svarene du er ute etter om hva som plager deg.

Hvordan jobber vi? Hos oss får du god og akutt hjelp med time på dagen. I tillegg til kiropraktor har vi fysioterapi og ernæringsfysiolog slik at vi sikrer deg best mulig behandling. Dette gir deg som pasient et tverrfaglig behandlingsopplegg som gjør at du har det beste utgangspunktet for å bli friskere, raskere. Hos oss får du time på dagen. Priser finner du nedenfor.

Typiske plager som behandles av kiropraktorer

Smerter i

Nakkeproblemer

Hodeplager

Hvem hjelper vi?

  • Voksne
  • Gravide
  • Barn

Adresse:

Engelsminnegata 16C, 4008 Stavanger Klinikken ligger bak det gamle Telehusbygget. Vi har gode muligheter for parkering rett utenfor døren og god tilgjengelighet.

Våre åpningstider: