Kiropraktor Stavanger

Kiropraktor i Stavanger

Hvorfor Klinikk For Alle i Stavanger?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?

En kiropraktor har lang utdanning på nerve-, muskel-, ledd- og skjelettplager. Kiropraktikk egner seg ofte for å behandle smerter i rygg, bekken og nakke. Dette inkluderer isjias, skiveprolaps, smerter mellom skulderbladene og stressnakke. Hodepine, migrene og svimmelhet er andre plager vi ofte hjelper pasienter med.

Kiropraktorer og det norske helsevesenet

Kiropraktorer er, sammen med leger og manuellterapeuter, primærkontakter i det norske helsevesenet. Det betyr at en kiropraktor kan henvise deg til MR, CT eller røntgen, samt til spesialist, på lik linje med fastlegen. Dersom du blir henvist til disse, betaler du kun egenandel, dersom du ikke har frikort da du får dette gratis. En kiropraktor kan også sykemelde deg opp til 12 uker ved behov.

Konsultasjon
En vanlig konsultasjon hos kiropraktor innebærer en grundig anamnese hvor vi finner ut hva som har plaget deg, hvordan og hvorfor. Etter dette vil en grundig undersøkelse bli gjennomført hvor alle nødvendige ortopediske, nevrologiske og kiropraktiske tester vil bli utført for å finne årsaken til ditt problem. I de fleste tilfeller vil også behandling bli utført ved første konsultasjon hos kiropraktor. Hos oss i Klinikk For Alle er det viktig at en konsultasjon hos kiropraktor resulterer i at du får de svarene du er ute etter om hva som plager deg.

Hvordan jobber vi?
Hos oss får du god og akutt hjelp med time på dagen. I tillegg til kiropraktor har vi fysioterapi og ernæringsfysiolog slik at vi sikrer deg best mulig behandling. Dette gir deg som pasient et tverrfaglig behandlingsopplegg som gjør at du har det beste utgangspunktet for å bli friskere, raskere. Hos oss får du time på dagen. Priser finner du nedenfor.

Typiske plager som behandles av kiropraktorer

Smerter i

Nakkeproblemer

Hodeplager

Hvem hjelper vi?

  • Voksne
  • Gravide
  • Barn

Våre kiropraktorer


Anne H. Schøyen

Jeg har jobbet som kiropraktor siden 2012. Hver dag får jeg jobbe med ulike typer mennesker i alle aldre, og hjelper dem med smerte reduksjon og funksjon/bevegelse i ryggsøylen for å oppnå bedre livskvalitet og helse. Jeg har siden 2012 tatt videre kurs innen funksjonell nevrologi for å få en bedre forståelse på hvordan nervesystemet påvirker muskel- og skjelett systemet vårt. Det jeg jobber med er blant annet rygg- og nakkeplager, prolaps, hodepine og svimmelhet. Mine pasienter kan forvente en grundig undersøkelse og individuelt tilpasset behandling, samt tydelig kommunikasjon for at du skal forstå hva som må gjøres og hvorfor. Tverrfaglig samarbeid med fysioterapeut.

 

Johan Ramsøskar

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg brenner for aktivitet og helse, samt faget mitt. Fysisk og psykisk helse føler jeg går hånd i hånd, og for meg er det viktig at vi har en helhetlig tilnærming til deg og din helse. Du kan forvente at jeg tar plagene dine på alvor, og sammen skal vi få deg raskest tilbake til dit du ønsker deg. Jeg behandler mennesker i alle aldre, bortsett fra spedbarn.

Jeg er etterutdannet i idrettsmedisin, og skal klare å hjelpe deg med dine skader, enten akutt eller langvarig problematikk. Spesielle interesseområder er hodepine, kjeve/nakke-problematikk, samt bekken/hofte-plager. Behandler selvfølgelig nakke/rygg-problematikk, både med og uten utstrålende symptomer i armer og ben.

 

Line Hesby Nessa

Jeg jobber som kiropraktor og er opptatt av å veilede og hjelpe mennesker til å oppnå best mulig helse. Jeg har alltid vært aktiv innenfor idrett, og jeg er utrolig glad i å bruke kroppen. Derfor er jeg opptatt av å ta vare på kroppen min, slik at den fungerer best mulig. Jeg har også alltid higet etter kunnskap om hvordan kroppen er bygd opp og hvordan dens ulike funksjoner påvirker hverandre.

De første årene som kiropraktor var jeg nysgjerrig på all type problematikk et menneske kan møte på, og det er jeg fortsatt. I løpet av de siste årene har jeg likevel interessert meg mer og mer for stressrelatert problematikk, inkludert hodepine og svimmelhet. Jeg har også fattet stor interesse for kvinnehelse, og jeg er opptatt av å legge til rette for best mulige svangerskap for pasientene mine. Det gjør jeg ved å se på hvilke tiltak som kan gjøres, både før, under og etter svangerskapet.

Jeg ønsker at alle pasientene mine skal føle seg sett og oppleve at de blir tatt på alvor – for meg et det viktig å komme til bunns i alle typer plager, store som små. Ett av målene mine er også at de som går til behandling hos meg, selv skal sitte igjen med økt kunnskap om egen kropp. Sammen lager vi en plan som passer den enkeltes livsstil.

 

Thomas Alexander Holgersen

Kiropraktor siden 2011.

Jobber mye med rygg- og nakkeplager og har god kompetanse på håndledd og ankler.

Småbarnsfar og klatrer på fritiden.

Klinikk Plassering

Adresse:

Engelsminnegata 16C, 4008 Stavanger Klinikken ligger bak det gamle Telehusbygget. Vi har gode muligheter for parkering rett utenfor døren og god tilgjengelighet.

Våre åpningstider: