Fysioterapeut Stavanger

Hvorfor Klinikk For Alle i Stavanger?
  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager
Beliggenhet

Klinikken vår i Stavanger kommune finner du i Engelsminnegate 16C (gamle Telehus-bygget) og vi har parkering rett utenfor døren. Vi holder til like ved Stavanger togstasjon som er et steinkast unna Stavanger sentrum.

Hvordan jobber vi?

Våre fysioterapeuter jobber tverrfaglig, noe som vil si at de jobber tett med andre yrkesgrupper i klinikken for at du skal bli frisk, raskest mulig. Vi har også kiropraktorer, muskelterapeut, akupunktør og ernæringsfysiolog. Du kan da være trygg på at du vil få den behandlingen som er best tilpasset deg og dine spesifikke plager.

Når er det vanlig med fysioterapi?

De mest vanlige plagene som besøker en fysioterapeut er: idrettsskader, overbelastningsskader, rehabilitering etter operasjon, forstuinger/forstrekkinger, rygg- nakke- og bekkenplager, samt generelle muskelsmerter i armer og ben. Våre fysioterapeuter er erfarne og har tilgang på det mest moderne innen utstyr for behandling av muskel og skjelettrelaterte lidelser. I tillegg til vanlig muskelterapi benytter en fysioterapeut seg ofte av følgende: trykkbølgebehandlingkinesiotaping, nålebehandling og slyngetrening, så vel som øvelser og rådgivning.

Privat fysioterapi

Alle våre fysioterapeuter er helprivate (ikke offentlig) og man trenger ikke henvisning fra lege for å få time. Det vil si at pasienten betaler for timen selv, uten stønad fra det offentlige. Det betyr også at du får hjelp raskt og forhåpentligvis er tilbake på bena innen kort tid. Prisliste for fysioterapi finner du under.

Ønsker du å bestille time kan du ringe oss på 97923000,  eller booke online selv.

Våre fysioterapeuter

Maren Jåsund

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg har en brennende lidenskap for både kropp, bevegelse og mennesket. I rollen som fysioterapeut er det utrolig givende å kunne bidra til mindre smerter og bedre helse. Dette gjelder for personer med både akutte og kroniske plager. Vi mennesker er skapt for å være i bevegelse, og som fysioterapeut ser jeg på fysisk aktivitet som et viktig verktøy for en sunn helse og livstil. I tillegg til fysioterapi har jeg også utdannelse som personlig trener. For tiden driver jeg på med utdannelse innen ultralyd diagnostisering. Mine pasienter kan forvente en grundig undersøkelse og tilpasset behandlingsplan. Hvor målet er å bli bra så fort som mulig.

Hanne Holdt-Aanensen

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg ønsker å hjelpe mennesker med deres helseutfordringer. Mitt ønske er å veilede og motivere til å finne ut hva personen selv kan gjøre for å oppnå en funksjonell kropp. Jeg har som mål å ha et helhetsperspektiv i møte med mennesket, og ønsker at personen skal føle seg sett og lyttet til. Jeg er opptatt av rehabilitering og forebyggende trening, og har fokus på å arbeide tverrfaglig. Mine interesser er blant annet nakke, skulder, kne og ankel problematikk. 

Jeg har kurs i diagnostisk ultralydscanning, nålebehandling (IMS), trykkbølge og fotanalyse og såletilpasning. Jeg har tatt en videreutdannelse Livsstyrketrening, som er et gruppebasert kommunikasjons- og veiledningskurs med hensikt om å fremme ressurser, muligheter og mestring hos personer med langvarige og sammensatte helseplager. For tiden tar jeg en master i Helsevitenskap på Universitetet i Stavanger, som er utrolig spennende og lærerikt.

Klinikk Plassering

Adresse:

Engelsminnegate 16c 4008 Stavanger

Våre åpningstider:

Helg og helligdag vakttelefon – kiropraktorvakt (timebestilling kl. 12-17) P.S På lørdager har vi kun åpent på Sandnes. Se våre akuttvaktsider for mer info.