Bjørvika

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Klinikken ligger i nye, flotte lokaler med beliggenhet midt i Bjørvika.
Du kommer deg enkelt til klinikken via Oslo S, følg spor 19 ca. 300 meter til du ser skilting med Klinikk for Alle på høyre side. Vi har samme inngang som Elixia Bjørvika.

Les mer:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Trenger du hjelp i helgene eller på helligdagene?
Våre klinikker på Majorstuen og Storo har åpent annenhver lørdag og på helligdagene. 

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

 NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Velkommen!

Adresse:

Dronning Eufemias gate 18 0191 Oslo

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Karl Fredrik Strande Edholm
  Karl Fredrik Strande Edholm
  Kiropraktor - faglig leder
  Bestill time Info
  Interesser: Svimmelhet(krystallsyke).Kjeve/nakke/hodepine. Bekken/hofte plager. Kne/ankel/skulder. Korsryggsmerter. Behandling: Manipulasjon, traksjon, nålebehandling (IMS), bløtvevsmassasje,trykkbølge og rock tape.
 • Helga Grimstad
  Helga Grimstad
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Opptatt av funksjon og stressrelaterte smerter. God erfaring med akutte og kroniske muskel-skjelettplager som korsrygg/bekken, nakke- og hodepine. Videreutdanning i behandling av barn og gravide.
 • Vola Christine Bull Manojlovic
  Vola Christine Bull Manojlovic
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor med særlig interesse for: Kjeveproblematikk, føtter/ankler, hodepine og nakkeplager, korsrygg/bekken. Behandling: Manipulasjon, mobilisering, behandling av bløtvev, aktiv tøyeteknikk, traksjonsbehandling.
 • Jakob Lothe
  Jakob Lothe
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Kompliserte og sammensatte langvarige problemer, hodepine, kjeveplager, nakke, korsrygg og bekken. Behandling: Bredt reportoar av manipulasjonsteknikker, myofascielle frigjøring/mobilisering, kraniebehandling
 • Jonas Thronsson Alm
  Jonas Thronsson Alm
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut da jeg er interessert i trening, og har en stor interesse for kropp og hvordan denne fungerer.Det å hjelpe andre mennesker er noe jeg brenner for, og for meg er det viktig at behandlingen er tilpasset individet slik atalle kan få ut sitt fulle potensiale.Jeg har tidligere erfaring fra bla. nevrologi, opptrening etter kirurgi og ortopedi. Jeg har kursing innen nålbehandling,taping og idrettsmassasje som jeg bruker sammen med tradisjonell fysioterapibehandling.Min erfaring er at det viktigste for pasienten er å bli lyttet til og tatt på alvor. Sammen finner vi en løsning og riktigbehandling som fungerer for oss begge. 
 • Stian Heimvik Klungland
  Stian Heimvik Klungland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Belastningsplager, løps- og idrettsskader, kontorrelaterte smerter. Skulder, albue, øvre rygg/nakke/hodepine, kne, akilles/fot og øvrige muskel/skjelettplager   Behandling: Triggerpunkt/ bløtvevsbehandling, nålebehandling, treningsveiledning og rådgivning, trykkbølgebehandling
 • Signe Krog
  Signe Krog
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg valgte å utdanne meg til fysioterapeut, da jeg har stor interesse for kroppen, trening og rehabilitering. Fra tidligere har jeg erfaring med nevrologi, svimmelhet/krystallsyke, fysioterapi for barn, opptrening etter kirurgi, amputasjon og generelle muskel-skjelettplager. Jeg har stor interesse innenfor nevnte felter, og kan tilby kunnskapsbasert behandling rettet mot dette. Å hjelpe andre med å optimalisere hverdag og trening er noe jeg genuint brenner for, og er også en av årsakene til at jeg valgte denne yrkesretningen. Det er viktig for meg at vi sammen finner årsaken til dine plager, og at vi sammen legger en strukturert plan basert på dine behov og ønsker for å oppnå best mulig resultater. Jeg ønsker å sette pasienten i sentrum, og skal veilede så godt som mulig for å bedre din situasjon. ​
 • Tage Tovan
  Tage Tovan
  Idrettsmassør
  Bestill time Info
  15 års erfaring i Klinikk for Alle. Interesser: Muskelspenninger/muskelskadeproblematikk/stress for inaktive og aktive mennesker- fra kontor til toppidrett- kun hands on behandling. Lang erfaring med tverrfaglig samarbeid Kiropraktorer og fysioterapeuter.