Bjørvika

Klinikken ligger i nye, flotte lokaler med beliggenhet midt i Bjørvika.
Du kommer deg enkelt til klinikken via Oslo S, følg spor 19 ca. 300 meter til du ser skilting med Klinikk for Alle på høyre side. Vi har samme inngang som Elixia Bjørvika.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Trenger du hjelp i helgene eller på helligdagene?
Våre klinikker på Majorstuen og Storo har åpent i helgene og på helligdagene. For mer informasjon om deres åpningstider, bestilling av time mm., trykk her.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 69 kr.

Velkommen!

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Dronning Eufemias gate 18 0191 Oslo

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Jakob Lothe
  Jakob Lothe
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Kompliserte og sammensatte langvarige problemer, hodepine, kjeveplager, nakke, korsrygg og bekken. Behandling: Bredt reportoar av manipulasjonsteknikker, myofascielle frigjøring/mobilisering, kraniebehandling
 • Karl Fredrik Strande Edholm
  Karl Fredrik Strande Edholm
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Svimmelhet(krystallsyke).Kjeve/nakke/hodepine. Bekken/hofte plager. Kne/ankel/skulder. Korsryggsmerter. Behandling: Manipulasjon, traksjon, nålebehandling (IMS), bløtvevsmassasje,trykkbølge og rock tape.
 • Vola Christine Bull Manojlovic
  Vola Christine Bull Manojlovic
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor med særlig interesse for: Kjeveproblematikk, føtter/ankler, hodepine og nakkeplager, korsrygg/bekken. Behandling: Manipulasjon, mobilisering, behandling av bløtvev, aktiv tøyeteknikk, traksjonsbehandling.
 • Stian Heimvik Klungland
  Stian Heimvik Klungland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Belastningsplager, løps- og idrettsskader, kontorrelaterte smerter. Skulder, albue, øvre rygg/nakke/hodepine, kne, akilles/fot og øvrige muskel/skjelettplager   Behandling: Triggerpunkt/ bløtvevsbehandling, nålebehandling, treningsveiledning og rådgivning, trykkbølgebehandling
 • Tage Tovan
  Tage Tovan
  Senior Muskelterapeut/Massør
  Bestill time Info
  14 års erfaring i Klinikk for Alle. Interesser: Muskelspenninger/muskelskadeproblematikk/stress for inaktive og aktive mennesker- fra kontor til toppidrett- kun hands on behandling. Lang erfaring med tverrfaglig samarbeid Kiropraktorer og fysioterapeuter.
 • Klinikk for Alle
  Jonas Thronsson Alm
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut da jeg er interessert i trening, og har en stor interesse for kropp og hvordan denne fungerer.Det å hjelpe andre mennesker er noe jeg brenner for, og for meg er det viktig at behandlingen er tilpasset individet slik atalle kan få ut sitt fulle potensiale.Jeg har tidligere erfaring fra bla. nevrologi, opptrening etter kirurgi og ortopedi. Jeg har kursing innen nålbehandling,taping og idrettsmassasje som jeg bruker sammen med tradisjonell fysioterapibehandling.Min erfaring er at det viktigste for pasienten er å bli lyttet til og tatt på alvor. Sammen finner vi en løsning og riktigbehandling som fungerer for oss begge.