Bjørvika

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Klinikken ligger i nye, flotte lokaler med beliggenhet midt i Bjørvika.
Du kommer deg enkelt til klinikken via Oslo S, følg spor 19 ca. 300 meter til du ser skilting med Klinikk for Alle på høyre side. Vi har samme inngang som SATS Bjørvika.

Les mer:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre terapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat terapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Trenger du hjelp i helgene eller på helligdagene?
Våre klinikker på Majorstuen og Storo har åpent annenhver lørdag og på helligdagene. (Ikke forsikringspasienter) 

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet med mindre man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Velkommen!

Prisliste

Adresse:

Dronning Eufemias gate 18 0191 Oslo

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Karl Fredrik Strande Edholm
  Karl Fredrik Strande Edholm
  Kiropraktor - faglig leder
  Bestill time Info
  Interesser: Svimmelhet(krystallsyke).Kjeve/nakke/hodepine. Bekken/hofte plager. Kne/ankel/skulder. Korsryggsmerter. Behandling: Manipulasjon, traksjon, nålebehandling (IMS), bløtvevsmassasje,trykkbølge og rock tape.
 • Helga Grimstad
  Helga Grimstad
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Opptatt av funksjon og stressrelaterte smerter. God erfaring med akutte og kroniske muskel-skjelettplager som korsrygg/bekken, nakke- og hodepine. Videreutdanning i behandling av barn og gravide.
 • Jakob Lothe
  Jakob Lothe
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Kompliserte og sammensatte langvarige problemer, hodepine, kjeveplager, nakke, korsrygg og bekken. Behandling: Bredt reportoar av manipulasjonsteknikker, myofascielle frigjøring/mobilisering, kraniebehandling
 • Jonas Thronsson Alm
  Jonas Thronsson Alm
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut da jeg er interessert i trening, og har en stor interesse for kropp og hvordan denne fungerer.Det å hjelpe andre mennesker er noe jeg brenner for, og for meg er det viktig at behandlingen er tilpasset individet slik atalle kan få ut sitt fulle potensiale.Jeg har tidligere erfaring fra bla. nevrologi, opptrening etter kirurgi og ortopedi. Jeg har kursing innen nålbehandling,taping og idrettsmassasje som jeg bruker sammen med tradisjonell fysioterapibehandling.Min erfaring er at det viktigste for pasienten er å bli lyttet til og tatt på alvor. Sammen finner vi en løsning og riktigbehandling som fungerer for oss begge. 
 • Edward Lien
  Edward Lien
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg utdannet meg som fysioterapeut på bakgrunn av en genuin interesse for menneskekroppens funksjon, og hva som forårsaker smerter, betennelsesreaksjon og sykdom. Jeg videreutdannet meg til akupunktør, fordi det hjalp meg med å overkomme bl.a. allergier som leger eller tradisjonell medisin ikke kunne hjelpe meg med. Jeg jobber helhetlig og grundig for å finne årsaken til utfordringene, slik at vi sammen skaper gode og langsiktige resultater. I tillegg til Fysioterapi og Akupunktur utdannelse, har jeg kurs innen MTT (Medisinsk treningsterapi) og ESWT (Trykkbølgebehandling). Jeg har lang erfaring med de fleste type muskel, ledd- og skjelettplager, med hovedfokus på fot, kne, hofte, rygg, skulder, nakke og albue. Med symptomer som muskel-/ sene-/ ledd- og skjelettplager, samt smerter, hodepine, migrene, betennelser, allergier, søvnplager, bihulebetennelse, med mer. Jeg jobber bl.a med Dypvevsbehandling, Triggerpunktbehandling, Dryneedling/ IMS (nåler), Akupunktur, Trykkbølgebehandling, veiledet rehabilitering, individuelt tilrettelagte øvelser/ treningsprogram, kinesiotape, med mer.
 • Veronica von Clemm
  Veronica von Clemm
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler de fleste muskel- og skjelettplager. Har spesielt erfaring med rehabilitering etter kirurgi, yrkes- og idrettsrelaterte plager/skader, langvarig og sammensatt smerteproblematikk, og fysioterapi for barn og unge. Som AktivA-fysioterapeut kan jeg tilby informasjons- og treningsprogram for artrose. Sammen finner vi behandlingen som passer best for deg. 
 • Elise Nordby
  Elise Nordby
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke- og skulderplager, hofte/bekken, ryggsmerter, opptrening Behandling: Manuelle teknikker, treningsveiledning, triggerpunktbehandling- og utspenning, redcord/slynger, trykkbølgebehandling, kinesiotape.
 • Tage Tovan
  Tage Tovan
  Idrettsmassør
  Bestill time Info
  15 års erfaring i Klinikk for Alle. Interesser: Muskelspenninger/muskelskadeproblematikk/stress for inaktive og aktive mennesker- fra kontor til toppidrett- kun hands on behandling. Lang erfaring med tverrfaglig samarbeid Kiropraktorer og fysioterapeuter.