Tverrfaglig Behandling

Jeg er en mann på snart 44 år som har levd og fortsatt lever et aktivt liv. Jeg kan ikke fordra og være syk, og utsetter i det lengste, sikkert altfor lenge, å oppsøke helsetjenester av noe slag. Det siste året har en rekke plager i kroppen blitt verre. Jeg har oppsøkt spesialister innen det offentlige og private, uten å få noen konkret diagnose eller kur for min ”lammelse” i venstre ankel, smertefull skulder og stadig gjentagende kramper i muskulatur med mer.

I julen 2009 dro jeg av ryggen etter en ”bittebittebitteliten” Freddie.

(Fred Syversen, verdensrekord i ufrivillig klippedropp, 107m. Red. Anm.) Min kone gav meg 2 valg; oppsøke hjelp til å fikse kroppen, eller begynne å kjøre på ski i henhold til min alder og kropp. Hos min daværende kiropraktor var det 3 ukers ventetid, men etter en anbefaling ringte jeg Klinikk for Alle på Storo og fikk time umiddelbart hos kiropraktor Tor Smeby.

Mitt første møte med Klinikk for Alle var en vennlig og informativ resepsjon, og lite ventetid. Terapeuten holdt faktisk tiden. Først forklarte jeg om skadene og plagene mine, og på dette grunnlaget behandlet Tor Smeby meg. Hele tiden under behandlingen stilte han spørsmål til behandlingens reaksjoner, og lyttet til mine svar og den responsen kroppen gav.

Midtveis i behandlingen hadde han etablert en hypotese om en årsakssammenheng mellom mange av mine plager, og tok umiddelbart initiativ til flere behandlingsmetoder. Han spurte om lov til, og kontaktet umiddelbart kollega og Akupunktør Martin Mathisen, som på sin side tok meg til behandling umiddelbart etter min time hos Tor Smeby.

Under akupunktur behandlingen, kalte Martin Mathisen inn fysioterapeut Erik Øiangen for og se nærmere på min ankelskade. Konklusjonen fra alle tre var at jeg altfor lenge hadde gått med betennelse i ankelen. For å få bukt med betennelsen anbefalte de en serie med trykkbølgebehandling, og som om ikke det var nok fikk jeg også med meg en resept på betennelses dempende av legen på huset. Jeg tror det eneste jeg ikke så var osteopaten

Og slik har det fortsatt, i 4 uker, til jeg nå er betydelig bedre på alle områder og opplever en mye lettere hverdag med mye mindre plager. Dog er ikke behandlingen avsluttet enda. Jeg har aldri tidligere i mitt møte med helsetjenester, offentlige eller private, opplevd det jeg har erfart hos Klinikk for Alle.

Min erfaring er at Klinikk for Alle leverer det jeg vil kalle ”NO-NONSENSE” helsetjenester. Effektiv, kvalitativ og kommunikativ behandling av lidelser og pasient.
Det er det verdt å betale penger for!

— Mann, 44 år