Kiropraktor Madla

Kiropraktor på Madla

kiropraktor madla

Hvorfor Klinikk For Alle på Madla?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?
Kiropraktor er offisielt autorisert helsepersonell og har lang utdanning innen nerve-, muskel-, ledd- og skjelettplager. Kiropraktoren stiller diagnose og koordinerer behandlingsplanen din uten behov for henvisning fra lege. Ved behov vil din kiropraktor sykemelde, henvise deg direkte til spesialist, fysioterapi eller bildediagnostikk som MR, CT eller Røntgen.

Hva behandler en kiropraktor?
Kiropraktorer behandler og forebygger funksjonsforstyrrelser i nerve-, muskel- og skjelettsystemet ved å oppretter funksjon og bevegelighet i leddene og ryggsøylen. Våre kiropraktorer har lang erfaring med behandling av akutte og kroniske plager som:

  • Smerter i nakke, rygg og bekken – eks isjias, prolaps eller hekseskudd.
  • Hodepine og Svimmelhet – eks nakkerelatert hodepine og krystallsyke
  • Plager i ekstremiteter – Skulder plager og albue plager (tennis albue o.l), kne og ankel problematikk.

Hva er unikt med oss?
Klinikk for Alle Madla er den nyeste tverrfaglige klinikken til Klinikk for Alle Rogaland. Det er en moderne klinikk med høy standard som tar godt vare på alle som kommer til oss. Vi er en liten klinikk med færre terapeuter, men med god kompetanse og kunnskap. Vi har stort fokus på diagnose og behandlingsplan der du selv er aktiv i behandlingsprosessen. Vi vil kunne gi det rette behandlingstilbudet som passer for deg, og ved behov sørge for videre henvisning til spesialist eller bilde diagnostikk. I vårt eget treningsrom veileder vi deg igjennom rehabilitering eller vedlikeholds øvelser fra en av våre dyktige fysioterapeuter.

Våre kiropraktorer

Queenie Stewart

Det er utrolig hvordan muskel og skjelettplager har blitt den nye folke-epidemien. Som kiropraktor får jeg lov til å hjelpe folk med disse hemningene.

Med en bakgrunnen og interesse for trening og kroppens funksjon ledet dette meg videre til kiropraktikk faget.  Jeg ble utdannet ved Murdoch University i 2010 og har de siste årene praktisert som allmenn kiropraktor og i det siste som faglig ansvarlig. Min interesse er innenfor nakke og rygg problematikk, da spesielt prolaps/skriveproblematikk, slitasje og bekken-løsning/låsning. Jeg har også Idrettsmedisinsk Grunnkurs og behandlet flere ulike atleter, men har vært mer involvert i Strongman, Australsk og Amerikansk fotball. Selv har jeg vært treningsaktiv siden jeg var 17 og prøvd mange ulike programmer fra roing, til Strongman og Crossfit som alle har gitt meg innsikt og erfaring.

Hos meg vil du oppleve god teknisk ferdighet i selve behandlingen. Dette kombinert med fokus på god forklaring av selve skaden og hva du selv må gjøre for å bidra i rehabiliteringsprosessen.

Klinikk Plassering

Adresse:

Madlamarkveien 2A, 4041 HafrsfjordKlinikken vår ligger i nye, flotte lokaler på Madla, nærmere bestemt i Madlagården, rett ved Amfi Madla.

Våre åpningstider: