Fysioterapeut Madla

Hvorfor Klinikk For Alle på Madla?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse:
Klinikken vår ligger i nye, flotte lokaler på Madla, nærmere bestemt i Madlagården, rett ved Amfi Madla.

Hva er en fysioterapeut?
En fysioterapeut er autorisert helsepersonell som er utdannet til å arbeide med smerter eller plager i bevegelsesapparatet. Din fysioterapeut forsøker å se dine smerter/plager samt personen bak, og undersøker funksjoner samt gir behandling for å optimere eventuelle funn.

Hvordan jobber vi?
Fysioterapeuter arbeider med alle plager som gir smerte eller endrer bevegelsesmønster. Vi arbeider med operasjonspasienter, både før og etter operasjon. Slitasjesmerter (artrose) samt overbelastninger i form av både betennelser og kompensasjonsstrategier. Videre tilpasser vi såler og jobber med forebyggende arbeid og trening.

Når er det vanlig med fysioterapi?
Hos oss kommer de aller fleste fysioterapipasienter med plager som: Idrettsskader, forstuinger/forstrekkinger, overbelastningsskader, rygg/nakke/bekkenproblematikk, postoperativ behandling/rehabilitering og generelle smerter i perifere ledd som skuldre, hofter, knær osv. ​

Hva er unikt med oss?
Klinikk for Alle Madla er den nyeste tverrfaglige klinikken til Klinikk for Alle Rogaland. Det er en moderne klinikk med høy standard som tar godt vare på alle som kommer til oss. Vi er en liten klinikk med færre terapeuter, men med høyt kompetanse og kunnskap. Vi har høy fokus på diagnose og behandlingsplan der du selv er aktiv i behandlingsprosessen. Vi vil kunne gi det rette behandlingstilbudet som passer for deg, og ved behov sørge for videre henvisning til spesialist eller bilde diagnostikk. I vårt eget treningsrom veileder vi deg igjennom rehabilitering eller vedlikeholds øvelser fra en av våre dyktige fysioterapeuter.

Klinikk Plassering

Adresse:

 Madlamarkveien 2A, 4041 Hafrsfjord