Fysioterapeut Madla

Fysioterapeut på Madla

Hvorfor Klinikk For Alle på Madla?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Klinikken vår ligger i nye, flotte lokaler på Madla, nærmere bestemt i Madlagården, rett ved Amfi Madla.

Hva er en fysioterapeut? En fysioterapeut er autorisert helsepersonell som er utdannet til å arbeide med smerter eller plager i bevegelsesapparatet. Din fysioterapeut forsøker å se dine smerter/plager samt personen bak, og undersøker funksjoner samt gir behandling for å optimere eventuelle funn.

Hvordan jobber vi? Fysioterapeuter arbeider med alle plager som gir smerte eller endrer bevegelsesmønster. Vi arbeider med operasjonspasienter, både før og etter operasjon. Slitasjesmerter (artrose) samt overbelastninger i form av både betennelser og kompensasjonsstrategier. Videre tilpasser vi såler og jobber med forebyggende arbeid og trening.

Når er det vanlig med fysioterapi? Hos oss kommer de aller fleste fysioterapipasienter med plager som: Idrettsskader, forstuinger/forstrekkinger, overbelastningsskader, rygg/nakke/bekkenproblematikk, postoperativ behandling/rehabilitering og generelle smerter i perifere ledd som skuldre, hofter, knær osv. ​

Hva er unikt med oss? Klinikk for Alle Madla er den nyeste tverrfaglige klinikken til Klinikk for Alle Rogaland. Det er en moderne klinikk med høy standard som tar godt vare på alle som kommer til oss. Vi er en liten klinikk med færre terapeuter, men med høyt kompetanse og kunnskap. Vi har høy fokus på diagnose og behandlingsplan der du selv er aktiv i behandlingsprosessen. Vi vil kunne gi det rette behandlingstilbudet som passer for deg, og ved behov sørge for videre henvisning til spesialist eller bilde diagnostikk. I vårt eget treningsrom veileder vi deg igjennom rehabilitering eller vedlikeholds øvelser fra en av våre dyktige fysioterapeuter.

Våre fysioterapeuter

Trond Viste

Jeg ble utdannet i Bergen 1999 og har siden dette jobbet på Haukeland sykehus, Bergen kommune og flere private institutter.Tidligere var jeg aktiv innen idrett og fikk da spesielt interesse for skader og rehabilitering av disse.

I behandling har jeg alle aldersgrupper, men ser kanskje mest av skulder/kne/hofte problematikk. De siste årene har jeg tatt videreutdanning innen ultralydundersøkelse og synes dette gir ekstra informasjon i diagnostiseringen.

I min undersøkelse og behandling vektlegger jeg grundig diagnostisering og forklaring av problemet. Ut ifra dette og lang erfaring settes det sammen en behandlingsplan.

Andrea Roska Dunne

Etter endt utdannelse ved University Collage Nordjylland i Danmark har jeg jobbet med Klinikk for Alle. Det å jobbe som fysioterapeut er både utfordrende og givende. Jeg får lov til å løse «puslespill» hver eneste dag og min jobb er å se smerter og plager i et annet perspektiv for å finne roten til problemet.

Jeg har alltid vært i mye aktivitet og drevet med forskjellige idretter frem til studietiden. Alt fra surfing og håndball til golf og ridning. I voksen alder har jeg fortsatt med ridning, yoga og snowboard. Vedsiden av mine egne interesser er jeg fysioterapeut på et senior ishockey lag og tilknyttet NAAF med trening av astma og kols pasienter samt Strongman senteret Gymmen på Nærbø. Det som er viktig for i et behandlingsforløp er at tiltakene vi igangsetter for pasienten er tilrettelagt den enkelte. Dette gjøres gjennom god og løpende dialog med pasient og andre faggrupper som er involvert i behandlingen.

Adresse:

 Madlamarkveien 2A, 4041 Hafrsfjord

Våre åpningstider: