Jessheim

Du finner oss i store og innbydende lokaler på Jessheim Storsenter. Vi ligger i 4. etasje og du kan ta heis rett opp.

Vi tilbyr:

NB! timer til samtaleterapeut bestilles her HER.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 59 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Klinikk Plassering

Adresse:

Storgata 6, 2050 Jessheim

Våre åpningstider:

Helger etter avtale.

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Marianne Stoltenberg
  Marianne Stoltenberg
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Generelle akutte og kroniske muskel og skjelettplager i nakke, rygg og bekken, skuldersmerter og hodepine mm. Behandler med manipulasjon, mobilisering, nåler, muskeltøying og bløtvevsteknikker​
 • Rune Engen
  Rune Engen
  Fysioterapeut
  Bestill time
 • Shan Singh Nagra
  Shan Singh Nagra
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Funksjonell nevrologi, idrettsskader, geriatri, pediatri, og ortopediske skader. Behandler svimmelhet / krystallsyke, hodepine, ryggsmerter og ankel overtråkk. VNG-briller. 
 • Tor Gustavsen
  Tor Gustavsen
  Massør / Muskelterapeut
  Bestill time
 • Klinikk for Alle
  Ole Kristian Langås
  Osteopat
  Bestill time Info
  Oppstart oktober 2021! Jeg har vært aktiv idrettsutøver i mange år og jeg ble introdusert til osteopati gjennom idretten. Plager som fører til at man ikke fungerer i sin egen hverdag er slitsomt. Jeg møtte dyktige terapeuter som hjalp meg, og jeg ønsker å gjøre det samme for mine pasienter. Osteopater finner sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Det var osteopatens helhetlige tilnærming til de plagene jeg hadde som gjorde meg spesielt interessert i osteopati. Jeg setter av god tid til hver pasient slik at vi sammen kan finne beste behandlingsplan for hver enkelt. Ved siden av jobben i Klinikk for Alle jobber jeg som Osteopat i et idrettslag. Jeg behandler hele kroppen og har gjennom min idrettsbakgrunn ekstra erfaring på dette området.  Idrettsskder, kjeve-, nakke-, og skulderproblematikk, korsryggsmerter, fordøyelsesplager, fot-/ankelsmerter. Manuelle behandlingsteknikker, aktiv rehabilitering, nåler. 
 • Erik Nilsen
  Erik Nilsen
  Samtaleterapeut
 • Klinikk for Alle
  Sissel Kjørren
  Ernæringsfysiolog
  Info
  TIMER BESTILLES HER:  https://www.kostbalanse.no/bestilling