Jessheim

Du finner oss i store og innbydende lokaler på Jessheim Storsenter. Vi ligger i 4. etasje og du kan ta heis rett opp.

Vi tilbyr:

NB! timer til samtaleterapeut bestilles her HER.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

 

Adresse:

Storgata 6, 2050 Jessheim

Våre åpningstider:

Helger etter avtale.

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Marianne Stoltenberg
  Marianne Stoltenberg
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Generelle akutte og kroniske muskel og skjelettplager i nakke, rygg og bekken, skuldersmerter og hodepine mm. Behandler med manipulasjon, mobilisering, nåler, muskeltøying og bløtvevsteknikker​
 • Karin Salomonsen
  Karin Salomonsen
  Kiropraktor - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Jeg har alltid vært interessert i trening og kropp, og har gjennom University of South Wales tilegnet meg bred kunnskap om muskel- og skjelettapparatet. Som kiropraktor er jeg opptatt av at pasienten skal føle seg sett og forstått. Jeg gjør en grundig undersøkelse hvor jeg sammen med pasienten legger en plan for videre behandling. Jeg behandler plager og smerter i bl. a. nakke, rygg med/uten strålesmerter, skuldre, hofte mm. Behandlingen baseres på råd/treningsveiledning og manuelle teknikker som bløtvev og leddmanipulasjon.
 • Shan Singh Nagra
  Shan Singh Nagra
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  https://onlinebooking.solvitjournal.no/kfa_jessheim/571/book-available?Funksjonell nevrologi, idrettsskader, geriatri, pediatri, og ortopediske skader. Behandler svimmelhet / krystallsyke, hodepine, ryggsmerter og ankel overtråkk. VNG-briller. 
 • Rune Engen
  Rune Engen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Videreutdannet innen klinisk ortopedisk medisin (OMI), idrettsmedisin (mastergrad), manuell terapi, trykkbølgebehandling, personlig trening, dryneedling. Spesialfelt: Idrettskader, akutte og kroniske smertetilstander i armer, ben, kne, rygg og nakke.
 • Puru Kalia
  Puru Kalia
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Erfaring med ortopedisk medisin, hjerte- og lunge rehabilitering, klinisk nevrologisk undersøkelse og behandling. Plager forårsaket av andre livsstilssykdommer, idrettsskader og skadeforebyggende trening og medisinsk trening. Tilleggstjeneste: Trykkbølgebehandling
 • Tor Gustavsen
  Tor Gustavsen
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Tor Gustavsen er Muskelterapeut / Idrettsmassør, utdannet ved Axelsons BWS i Oslo. Noen av behandlingsmetodene han bruker er klassisk massasje, idrettsmassasje, bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling, IASTM, manuell lymfedrenasje og kopping.
 • Ole Kristian Langås
  Ole Kristian Langås
  Osteopat
  Bestill time Info
  Jeg har vært aktiv idrettsutøver i mange år og jeg ble introdusert til osteopati gjennom idretten. Plager som fører til at man ikke fungerer i sin egen hverdag er slitsomt. Jeg møtte dyktige terapeuter som hjalp meg, og jeg ønsker å gjøre det samme for mine pasienter. Osteopater finner sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Det var osteopatens helhetlige tilnærming til de plagene jeg hadde som gjorde meg spesielt interessert i osteopati. Jeg setter av god tid til hver pasient slik at vi sammen kan finne beste behandlingsplan for hver enkelt. Ved siden av jobben i Klinikk for Alle jobber jeg som Osteopat i et idrettslag. Jeg behandler hele kroppen og har gjennom min idrettsbakgrunn ekstra erfaring på dette området.  Idrettsskder, kjeve-, nakke-, og skulderproblematikk, korsryggsmerter, fordøyelsesplager, fot-/ankelsmerter. Manuelle behandlingsteknikker, aktiv rehabilitering, nåler. 
 • Erik Nilsen
  Erik Nilsen
  Samtaleterapeut
  Bestill time
 • Klinikk for Alle
  Sissel Kjørren
  Ernæringsfysiolog
  Bestill time Info
  TIMER BESTILLES HER:  Terapitjenester