Fornebu

Klinikken vår på Fornebu ligger sentralt plassert, nærmere bestemt på Fornebu S kjøpesenter. Her får du gratis parkering, samt enkel tilgang med kollektivtransport.

Link til senteret finner du her

Vi har bygget nytt treningsrom og kan nå tilby personlig trening med fysioterapeut. Treningstimene er med veiledning av våre dyktige fysioterapeuter, så du får gjort de riktige øvelsene, tilpasset deg og dine mål

Vi tilbyr:

Trenger du hjelp i helgene eller på helligdagene?

Våre klinikker på Majorstuen, Storo, og Bekkestua har åpent i helgene og på helligdagene. For mer informasjon
om deres åpningstid er, bestilling av time mm., trykk her.

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

N.B Vi tilbyr 30 minutter og 60 minutter massasje behandlinger. Dersom du ønsker en 60 minutter massasje må du booke to timer etter hverandre, da hver time booket online utgjør en 30 minutter massasje.

NB! Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 59 kr.

Velkommen!

Adresse:

Snarøyveien 55 1364 Fornebu

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Bent Roar Ekerhaugen
  Bent Roar Ekerhaugen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Jeg har jobbet som kiropraktor siden 2010 og er ekstremt stolt og glad for å være kiropraktor. Det er utrolig inspirerende å gå på jobb hver dag når jeg vet at jeg kan hjelpe andre som lider av ulike typer rygg og nakkeplager, hodepine, svimmelhet og skiveprolapser. De siste 11 årene har jeg hatt stort fokus på å bli «best på rygg», jeg har brukt mye tid og ressurser på å bli en dyktig kliniker, spesielt behandling av skiveprolaps og ulike skivelidelser. Det har resultert i mange henvisninger av pasienter med skivelidelse, akutte nakke- og ryggsmerter samt hodepine pasienter. Av arbeidserfaring har jeg vært med å starte hele 3 klinikker og hatt roller som fagansvarlig og/eller driftsleder i alle klinikkene. Jeg kan love alle mine pasienter en engasjert og blid terapeut som vil gjøre alt som står i min makt for å hjelpe, uansett om det er på mitt kontor, henvisning til dyktige kollegaer innad i klinikken eller henvisning direkte til spesialisthelsetjenesten. 
 • Eirik Bremnes
  Eirik Bremnes
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Allsidig kiropraktor. Toppidrettserfaring. Undersøker/behandler barn. Interesse for akutte og langvarige nakke/ryggplager. Hodepine/svimmelhet. Behandling: Leddmanipulasjon/traksjon. Triggerpunkt. IASTM. Trykkbølge.
 • Rusul Almousavi
  Rusul Almousavi
  Fysioterapeut - I permisjon
  Bestill time Info
  Interessser: nakke/rygg, kne, skulder. Behandling: massasje, triggerpunkt behandling, IMS og trykkbølge.   
 • Sondre Bonas
  Sondre Bonas
  Fysioterapeut / Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Behandling:-Dypmassasje-Triggerpunktbehandling-Nålebehandling (IMS)-Kinesiotaping-Treningsterapi Sondre er norsk, men født i Italia. Har to og et halvt års erfaring som privatpraktiserende fysioterapeut på Klinikk for Alle, Fornebu. Han har jobbet spesielt med behandling av rygg, nakke, skulder og spenningshodepine. Han har sin bachelorutdanning i fysioterapi fra Høgskolen i Oslo og hadde turnus innenfor psykiatri og kommunehelsetjeneste, samt praksis ved nevrologisk avdeling ved York Hospital, York (UK). Etter endt høgskoleutdanning fullførte han en videreutdanning i massasje på Axelsons Body Work School. Han har også tatt kurs i nålebehandling, kinesiotaping, trykkbølgebehandling, såletilpasning og ortopedisk medisin (OMI). Sondre er interessert i en psykosomatisk tilnærming til helse og har selv deltatt på kurs i mindfulness og personlig utvikling. Han er også opptatt av ernæring og kosthold og er aktiv innenfor ulike sportsgrener.
 • Aleksander Pavez
  Aleksander Pavez
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg har jobbet som fysioterapeut siden 2016 og valgte dette yrket da jeg liker å hjelpe mennesker og har stor interesse for tilstander relatert til muskel/skjelett og rehabilitering. Med bakgrunn i kampsport fikk jeg tidlig kjennskap til skader og opptrening, dermed ble fysioterapi en naturlig vei å gå. Jeg har jobbet både på sykehus, kommune, helsehus, sykehjem og idrettslag, og har erfaring med mange ulike diagnoser og tilstander bl.a. hjerneslag, lungefysioterapi, ortopedi, idrettskader og alderspsykiatri. Gjennom arbeidserfaringen min har jeg spesialisert meg på vurderinger og undersøkelse samt individuell tilpasning av fysisk aktivitet. Etter en grundig førstegangsundersøkelse vil jeg tilpasse opptreningen utifra pasientens forutsetninger og ønsker. Jeg tar i bruk både aktive tilnærminger hvor pasienten blir veiledet gjennom øvelser, trening med Redcord (slynge), leddmobiliseringsteknikker, bløtvevsbehandling samt kinesioteiping. Mine pasienter kan forvente seg en engasjert terapeut som skreddersyr behandlingen og som fokuserer på helheten.
 • Jonas Tajet
  Jonas Tajet
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Som fysioterapeut ønsker jeg å hjelpe folk til en best mulig hverdag. Jeg vil sammen med deg jobbe for å løse din smerteproblematikk, motivere til trening og gjøre positive endringer. Jeg har en bakgrunn som langrennsløper, en utdannelse fra Norges Idretsshøgskole, og er utdannet personlig trener før jeg studerte fysioterapi. Jeg har stor interesse for både akutte og kroniske plager i muskler og skjelett, som for eksempel i skulder, nakke/rygg, hofte eller kne. I tillegg har jeg erfaring med hånd, benamputasjon, Parkinsons sykdom, og revmatisme. Jeg setter pasienten i sentrum og skal veilede og hjelpe så godt jeg kan mot gode resultater.