Fysioterapeut Fornebu

Fysioterapeut på Fornebu

Hvorfor Klinikk For Alle på Fornebu?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Snarøyveien 55, 1364 Fornebu Vår klinikk finner du i nye Fornebu S, i Snarøyveien 55 (se kart). Det er lett tilgjengelig kollektivtrafikk i nærheten og parkering rett utenfor døren.

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut undersøker og behandler en rekke plager i muskel- og skjelettsystemet. Vi kombinerer passiv behandling på benk med aktiv behandling i form av rehabilitering, både i treningssenter og hjemmeøvelser.

Vi har også fysioterapeuter som har spesialfelter som såletilpasning, ultralyddiagnostikk, trykkbølge- og nålebehandling.

I hvilke tilfeller egner fysioterapi seg?

Fysioterapeuter undersøker og behandler både akutte og kroniske smerter i fot, ankel, kne, hofte, skulder, albue og hånd. Det mest vanlige er senelidelser, muskel- og knesmerter. Samt generelle rygg og nakkesmerter. ​

Hva er unikt med oss?

Det unike med fysioterapeutene på Klinikk for Alle Fornebu er at alle har en tilleggsutdannelse. De har videreutdannelse innen ernæring, akupunktur og massasje. Du kan forvente høy faglig kompetanse og svært engasjerte fysioterapeuter som jobber hardt for deg og dine plager.

Hva kan du forvente?

Hos oss kommer du til en ny, flott klinikk med store og moderne behandlingsrom. Vi har et unikt samarbeid med Sats Elixia som gir oss muligheten til å starte rehabilitering i deres lokaler. Dette er for mange nøkkelen til regelmessig trening etter endt behandlingsforløp. Klinikken er lett tilgjengelig inne på kjøpesenteret, Fornebu S. Vi har åpningstider fra 07.00-20.00 på hverdagene samt helgevakt. Dette for at du skal kunne få behandling når det passer deg best. Gratis parkering.

Vår fysioterapeuter:

Rusul Almousavi (fysioterapeut og massør)

Jag har valt en profession som fysioterapeut för att bidra och motivera människor till ett aktivt och bättre liv oavsett ålder. Genom ungdomen har jag drivit med diverse lagsporter och kom tidigt i kontakt med fysioterapeuter som behandlade mig vid idrottsskader och i samband med detta ökade intresset för denna profession.

Jag ser mig generellt som en allsidig fysioterapeut då jag har genom åren jobbat inom olika fysikaliska institutioner med målgrupper inriktad mot barn, vuxna samt pensionärer vid både akuta och långvariga plager. Med min bakgrund som fitness instruktör och massageterapeut, har en  spesialisering  fördjupats inom bl.a idrottsskader, muskelteknikker samt pre-/postop rehabilitering.

Mina pasienter kan förvänta sig en engagerad, driven och lyhörd terapeut som utifrån skadehistorikken och klinisk vurdering erbjuds en individanpassad behandlingsplan utifrån pasientens egna förutsättningar. Jag kan motivera mina pasienter till en förändring med kunskap och preventiva åtgärder om de är redo att prioritera sin hälsa med mig som terapeut och i tvärgagligt samarbete vid behov.

Ingrid Sandnes Rønning (fysioterapeut og kostholdsveileder)

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg elsker å jobbe med den utrolig spennende kroppen vår!

Mitt interessefelt er diagnostikk og opptrening etter skade. Bekken, hofte, bein og skuldre er mine favoritter. I tillegg holder jeg på med en mastergrad i psykomotorisk fysioterapi og er veldig opptatt av sammenhengen mellom fysisk og psykisk helse. Jeg tar meg alltid god tid med mine pasienter og individualiserer behandlingen for best mulig effekt.

Olga Birjukova (fysioterapeut)

Jeg er utdannet som fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo, Mensendieck-utdanningen. Jeg har lang klinisk erfaring innenfor rehabilitering.

Jeg behandler akutte og kroniske smerter i muskler og ledd. Jeg har interesse og erfaring i neurologisk og ortopediskrehabilitering. Jeg behandler stressrelaterte plager i kroppen.

Jeg bruker Mensendieck-utviklet behandlingsteknikk som består i mobilisering av ledd, bløtvevsbehandling og individuelt tilpassede øvelser. Min spesialitet er plager i skuldre og rygg. Jeg gjør alltid mitt beste for deg som er min pasient. Jeg ser deg som et helhetlig menneske der alt i kropp og sjel henger sammen.

Jeg kan flere typer massasje-teknikker, bruker triggepunktbehandling med og uten nål, bruker øre -akupunktur og elektroterapi der det er nødvendig.

Eivind Benjamin Bjørgo (fysioterapeut)

Jeg valgte å bli fysioterapeut etter egen erfaring av hvor mye fysioterapi har betydd for min egen del gjennom to lengre rehabiliteringsprosesser som ung idrettsutøver. Den kunnskapen og veiledningen som jeg var så heldig å ha i ryggen har jeg et stort ønske om å videreføre til mine pasienter.

Jeg er en allsidig fysioterapeut som jobber med akutte og langvarige tilstander, men har en ekstra interesse for idrettsmedisin hvor kneproblematikk er mitt sterkeste område. Ved siden av jobben ved Klinikk for Alle er jeg også en del av det medisinske støtteapparatet til Lillehammer Ishockeyklubb Elite. Jeg ser på aktive tiltak som en sentral del i behandlingen, enten det er for å gjenvinne tapt funksjon eller utvikle seg videre/forebygge mot fremtidige plager. Individualiserte programmet er derfor en viktig behandlingsmetode, og jeg ser på veiledning, interaktiv kommunikasjon og humor som viktige virkemidler for å tilegne seg kunnskap og lærdom om sin egen tilstand. I tillegg bruker jeg også med manuelle teknikker som leddmobiliseringer/manipulasjoner og bløtvevsteknikker der det vurderes å kunne optimalisere behandlingsforløpet. Fokuset mitt er å fremstå engasjert og positiv, og sammen legge en realistisk plan for hver enkelt.

Adresse:

Snarøyveien 55, 1364 Fornebu

Våre åpningstider: