Fysioterapeut Fornebu

Fysioterapeut på Fornebu

Hvorfor Klinikk For Alle på Fornebu?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Snarøyveien 55, 1364 Fornebu Vår klinikk finner du i nye Fornebu S, i Snarøyveien 55 (se kart). Det er lett tilgjengelig kollektivtrafikk i nærheten og parkering rett utenfor døren.

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut undersøker og behandler en rekke plager i muskel- og skjelettsystemet. Vi kombinerer passiv behandling på benk med aktiv behandling i form av rehabilitering, både i treningssenter og hjemmeøvelser.

Vi har også fysioterapeuter som har spesialfelter som såletilpasning, ultralyddiagnostikk, trykkbølge- og nålebehandling.

I hvilke tilfeller egner fysioterapi seg?

Fysioterapeuter undersøker og behandler både akutte og kroniske smerter i fot, ankel, kne, hofte, skulder, albue og hånd. Det mest vanlige er senelidelser, muskel- og knesmerter. Samt generelle rygg og nakkesmerter. ​

Hva er unikt med oss?

Det unike med fysioterapeutene på Klinikk for Alle Fornebu er at alle har en tilleggsutdannelse. De har videreutdannelse innen ernæring, akupunktur og massasje. Du kan forvente høy faglig kompetanse og svært engasjerte fysioterapeuter som jobber hardt for deg og dine plager.

Hva kan du forvente?

Hos oss kommer du til en ny, flott klinikk med store og moderne behandlingsrom. Vi har et unikt samarbeid med Sats Elixia som gir oss muligheten til å starte rehabilitering i deres lokaler. Dette er for mange nøkkelen til regelmessig trening etter endt behandlingsforløp. Klinikken er lett tilgjengelig inne på kjøpesenteret, Fornebu S. Vi har åpningstider fra 07.00-20.00 på hverdagene samt helgevakt. Dette for at du skal kunne få behandling når det passer deg best. Gratis parkering.

Vår fysioterapeuter:

Rusul Almousavi (fysioterapeut og massør)

Jag har valt en profession som fysioterapeut för att bidra och motivera människor till ett aktivt och bättre liv oavsett ålder. Genom ungdomen har jag drivit med diverse lagsporter och kom tidigt i kontakt med fysioterapeuter som behandlade mig vid idrottsskader och i samband med detta ökade intresset för denna profession.

Jag ser mig generellt som en allsidig fysioterapeut då jag har genom åren jobbat inom olika fysikaliska institutioner med målgrupper inriktad mot barn, vuxna samt pensionärer vid både akuta och långvariga plager. Med min bakgrund som fitness instruktör och massageterapeut, har en  spesialisering  fördjupats inom bl.a idrottsskader, muskelteknikker samt pre-/postop rehabilitering.

Mina pasienter kan förvänta sig en engagerad, driven och lyhörd terapeut som utifrån skadehistorikken och klinisk vurdering erbjuds en individanpassad behandlingsplan utifrån pasientens egna förutsättningar. Jag kan motivera mina pasienter till en förändring med kunskap och preventiva åtgärder om de är redo att prioritera sin hälsa med mig som terapeut och i tvärgagligt samarbete vid behov.

Aleksander Pavez (fysioterapeut)

Jeg har jobbet som fysioterapeut siden 2016 og valgte dette yrket da jeg liker å hjelpe mennesker og har stor interesse for tilstander relatert til muskel/skjelett og for rehabilitering. Med bakgrunn i kampsport fikk jeg tidlig kjennskap til skader og opptrening, dermed ble fysioterapi en naturlig vei å gå.

Jeg har jobbet både på sykehus, kommune, helsehus, sykehjem og idrettslag, og har erfaring med mange ulike diagnoser og tilstander bl.a. hjerneslag, lungefysioterapi, ortopedi, idrettskader og alderspsykiatri. Gjennom arbeidserfaringen min har jeg spesialisert meg på vurderinger og undersøkelse og individuell tilpasning av fysisk aktivitet. Mine interessefelt innen fysioterapi er kne, skulder samt artrosetilstander

Etter en grundig førstegangsundersøkelse vil jeg tilpasse opptreningen utifra pasientens forutsetninger og ønsker. Jeg tar i bruk både aktive tilnærminger hvor pasienten blir veiledet gjennom øvelser, trening med Redcord (slynge), leddmobiliseringsteknikker, bløtvevsbehandling samt kinesioteiping. Ved psykosomatiske lidelser kombinerer jeg gjerne treningen med pusteteknikker, mindfulness og Qi Gong.

Mine pasienter kan forvente seg en engasjert terapeut som skreddersyr behandlingen og som fokuserer på helheten.

Silje Stenhaug Thronæs (fysioterapeut)

Jeg valgte å bli fysioterapeut etter å ha fått god hjelp fra fysioterapeuter i ungdomsårene som aktiv idrettsutøver. Muligheten til å hjelpe mennesker til best mulig fungering i egen hverdag, gjør at jeg daglig gleder meg til å gå på jobb. Som fysioterapeut møter jeg mennesker med ulike utfordringer de trenger hjelp til å mestre. Jeg har en helhetlig tankegang i min behandlingsfilosofi. I tillegg til symptomlindring, fokuserer jeg på forebygging for å forhindre plager av tilbakevendende karakter. For meg er kunnskapsformidling viktig i møte med mennesker, da det vil ha god behandlings på lang sikt.

Som pasient hos meg skal du forvente å bli sett, hørt og tatt på alvor. Sammen vil vi jobbe mot en bedre helse for deg.

Klinikk Plassering

Adresse:

Snarøyveien 55, 1364 Fornebu

Våre åpningstider: