Hinna

Vi holder til i helt nye og moderne lokaler i Boganesveien 10, i samme bygg som Rema 1000 og Hinna Legesenter. Klinikken ligger 2. etg, med heis. Vi har gratis parkering rett utenfor døren.

Her vil vi ha erfarne terapeuter med både kiropraktorer og fysioterapeuter på laget. Vi har lite eller ingen ventetid og tar oss god tid til å lytte, undersøke og hjelpe deg med dine plager.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Åpningstider helg:

Uke 48: Lørdag kl 11:00-14:00 Sondre Benjaminsen Link til booking

Uke 50: kl 11:00 - 14:00 Sondre Benjaminsen Link til booking

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Timer kan bestilles via vår online booking, eller ved å ringe oss på 97923000.

Velkommen til oss!

Adresse:

Boganesveien 10 4020 Stavanger

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Andreas Eide Ullenes
  Andreas Eide Ullenes
  Kiropraktor - FAGLIG LEDER
  Bestill time Info
  Behandler pasienter i alle aldre. Spesiell interesse innenfor nakke, hodepine, ryggplager, bekken, skulder, kne. Har særlig erfaring med rehabilitering av kroniske plager og trening. Tilleggsutdanning: Baby/Barn, Trykkbølge, Nåler, Kinesiotape
 • Sondre Benjaminsen
  Sondre Benjaminsen
  Kiropraktor - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Allmenkiropraktor med interesse for behandling av muskel- og skjelettproblematikk i nakke, rygg, bekken og ekstremiteter.  Behandler med leddmanipulasjon/mobilisering, traksjonsbehandling, nålebehandling, triggerpunkt og andre bløtvevsteknikker.  Mine pasienter kan forvente en ærlig og engasjert kiropraktor som jobber for å få deg tilbake til en aktiv og smertefri hverdag.