Hinna

Vi holder til i helt nye og moderne lokaler i Boganesveien 10, i samme bygg som Rema 1000 og Hinna Legesenter. Klinikken ligger 2. etg, med heis. Vi har gratis parkering rett utenfor døren.

Her vil vi ha erfarne terapeuter med både kiropraktorer og fysioterapeuter på laget. Vi har lite eller ingen ventetid og tar oss god tid til å lytte, undersøke og hjelpe deg med dine plager.

Vi tilbyr:Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Timer kan bestilles via vår online booking, eller ved å ringe oss på 97923000.

Velkommen til oss!

Adresse:

Boganesveien 10 4020 Stavanger

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Andreas Eide Ullenes
  Andreas Eide Ullenes
  Kiropraktor - FAGLIG LEDER
  Bestill time Info
  Behandler pasienter i alle aldre. Spesiell interesse innenfor nakke, hodepine, ryggplager, bekken, skulder, kne. Har særlig erfaring med rehabilitering av kroniske plager og trening. Tilleggsutdanning: Baby/Barn, Trykkbølge, Nåler, Kinesiotape
 • Kjetil Lindland
  Kjetil Lindland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Med bachelor i fysioterapi og idrettsvitenskap har jeg bred kompetanse innen behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager, samt ulike livsstilssykdommer. Behandlingen er basert på en grundig undersøkelse og vurdering av ditt behov. Målet er en individuelt tilpasset behandling som skal utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevne, utnytte dine egne ressurser og bidra til egenmestring av helsen. Ulike behandlingstiltak kan være treningsveiledning, tøyninger, leddmobilisering, øvelser for opptrening etter skade eller operasjon, rådgiving og triggerpunktbehandling. Jeg har lang erfaring med styrke- og utholdenhetstrening, og belastningsskader relatert til dette. Har også vært aktiv innen mange idretter, men mest volleyball og fotball. Jeg er spesielt interessert i skulder- og kneproblematikk, rygg/nakkeplager, idrettsskader og rehabilitering.
 • Nina Sandvik
  Nina Sandvik
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg har et stort engasjement for helse, fysisk aktivitet/trening/idrett, og er geniunt interessert i mennesker. Jeg har bred erfaring med forebygging og behandling av muskel-og skjelettlidelser, og jobber med alle mennsker. Du kan forvente at jeg lytter til din sykdomshistorie, utfører en grundig undersøkelse, og tilrettelegger tiltak for ditt liv. Tiltak kan være individuelle treningsøvelser, manuelle teknikker som massasje, skadeforebyggi​ng, veiledning, triggerpunktbehandling, nåler eller trykkbølgebehandling. I tilfeller der det er behov jobber vi tett tverrfaglig med kiropraktor. Etter behandling hos meg skal du sitte igjen med god informasjon og tiltak du kan gjøre selv. Det må være enkelt å gjøre tiltak for å redusere helseplager, hvis ikke gjør vi det ikke.  Jeg er selv interessert i styrketrening og utholdenhetstrening, og har drevet med lagidrett. Trening er for alle og skal ikke være vanskelig.