Hinna

Vi holder til i helt nye og moderne lokaler i Boganesveien 10, i samme bygg som Rema 1000 og Hinna Legesenter. Klinikken ligger 2. etg, med heis. Vi har gratis parkering rett utenfor døren.

Her vil vi ha erfarne terapeuter med både kiropraktorer og fysioterapeuter på laget. Vi har lite eller ingen ventetid og tar oss god tid til å lytte, undersøke og hjelpe deg med dine plager.

Vi tilbyr:Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Timer kan bestilles via vår online booking, eller ved å ringe oss på 97923000.

Velkommen til oss!

Klinikk Plassering

Adresse:

Boganesveien 10 4020 Stavanger

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Andreas Eide Ullenes
  Andreas Eide Ullenes
  Kiropraktor - FAGLIG LEDER
  Bestill time Info
  Behandler pasienter i alle aldre. Spesiell interesse innenfor nakke, hodepine, ryggplager, bekken, skulder, kne. Har særlig erfaring med rehabilitering av kroniske plager og trening. Tilleggsutdanning: Baby/Barn, Trykkbølge, Nåler, Kinesiotape
 • Lene Marita Jacobsen
  Lene Marita Jacobsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Almenn fysioterapeut med videreutdanning innen ortopedisk medisin og sertifisert AktivA-terapeut. Behandling: massasje, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling, leddmobilisering, tilpassing av såler, trykkbølgebehandling, treningsveileding og rehabilitering.