Forus Vest

Klinikken ligger i nye flotte lokaler sentralt på Forus like ved Tvedtsenteret. Du finner oss i 2. etasje over Jernia og Jysk i Maskinveien 2. Rett ved avkjørselen på E39 til Equinor.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Adresse:

Maskinveien 2, 4033 Stavanger

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Karianne Austbø Moi
  Karianne Austbø Moi
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Behandler akutte og kroniske plager i hele nerve-, muskel og skjelettsystemet. Jobber med hele kroppen og har spesielt interesser for ekstremiteter (armer og bein), og sammenhenger mellom disse og rygg/nakke.
 • Magnus Soland
  Magnus Soland
  Senior kiropraktor & faglig leder ved klinikken i Stavanger og Forus Vest
  Bestill time Info
  Lang erfaring innen muskel og skjellet lidelser. De senere årene spesialisert seg på bekken, hodepine, og skulder problematikk. Behandler også barn og spedbarn
 • Nina Sandvik
  Nina Sandvik
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg har et stort engasjement for helse, fysisk aktivitet/trening/idrett, og er geniunt interessert i mennesker. Jeg har bred erfaring med forebygging og behandling av muskel-og skjelettlidelser, og jobber med alle mennsker. Du kan forvente at jeg lytter til din sykdomshistorie, utfører en grundig undersøkelse, og tilrettelegger tiltak for ditt liv. Tiltak kan være individuelle treningsøvelser, manuelle teknikker som massasje, skadeforebyggi​ng, veiledning, triggerpunktbehandling, nåler eller trykkbølgebehandling. I tilfeller der det er behov jobber vi tett tverrfaglig med kiropraktor. Etter behandling hos meg skal du sitte igjen med god informasjon og tiltak du kan gjøre selv. Det må være enkelt å gjøre tiltak for å redusere helseplager, hvis ikke gjør vi det ikke.  Jeg er selv interessert i styrketrening og utholdenhetstrening, og har drevet med lagidrett. Trening er for alle og skal ikke være vanskelig.
 • Karoline Solheim
  Karoline Solheim
  Fysioterapeut - I permisjon
  Bestill time Info
  Jeg ønsker å hjelpe deg som har muskel og skjelettlidelser, hodepine, akutte skader og deg som har gjentatte plager over tid som ikke forsvinner. Hos meg vil du først få en grundig undersøkelse, for å sikre at vi finner årsaken til problemet. Deretter setter vi opp en behandlingsplan sammen, som fungerer for deg. I tillegg til fysioterapiutdannelsen er jeg også sertifisert Aktiv-a terapeut, som betyr at jeg bedre kan hjelpe deg med Artrose(slitasje). Behandlingsmetoder: treningsveiledning, trykkbølgebehandling, nålebehandling, såletilpasning, bløtvevsbehandling og veiledning i ergonomiske stillinger.