Forus Sør

Klinikk For Alle - Forus Sør

Vi tilbyr:

Klinikk For Alle har åpnet klinikk på Foruslike ved Kvadrat kjøpesenter. Her kan du se en 3D-omvisning av klinikken vår: klikk her for 3D-omvisning​ 
Dette er en sammenslåing av tidligere Bekken og Barn avd. Sandnes og Trimteateret som kommer sammen som Klinikk For Alle Forus i Luramyrveien 40 på Sandnes. Her vil vi ha stor kompetanse på behandling av både barn og voksne.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 59 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Klinikk Plassering

Adresse:

Luramyrveien 40, 4313 Sandnes

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Alexander Homdrum
  Alexander Homdrum
  Kiropraktor
  Bestill time Info
    Behandler spedbarn, barn og gravide. Prolaps, nakke, kjeve, korsrygg, svimmelhet, hodepine. Ekstremiteter (skulder, kne, fot, ankel) Matintoleranse-test. 
 • Ann Kristin Sveinsvold Homdrum
  Ann Kristin Sveinsvold Homdrum
  Kiropraktor (Permisjon)
  Bestill time Info
  Spesialist i barne og ungdomskiropraktikk, gravide, bekken, hodepine, kjeve, rygg og nakke. Forebyggende sjekk. 
 • Marthe Vikdal
  Marthe Vikdal
  Kiropraktor - (permisjon)
  Bestill time Info
  Nakke, hodepine og kjeveplager. Korsrygg og prolaps. Bekkenrelaterte plager og behandling av gravide.
 • Monika Jørgensen
  Monika Jørgensen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Prolaps pasienter, hodepine, ekstremiteter (skulder, hånd, ankel og fot), Korsrygg og nakke. Yogainstruktør (gravide og vanlig), treningsveileder.
 • Jørund Imislund
  Jørund Imislund
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/bekken og nakkeproblematikk. Ekstremitetsbehandling for skulder, albue håndledd, kne og ankel. Idrettsrelaterte skader. Kjeve og hodepine.Behandling: Leddjustering (Gonstead metode) og bløtvevsbehandling. 
 • Sara Ravnås
  Sara Ravnås
  Kiropraktor - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Behandler nakke, rygg, korsrygg, bekken og kjeve. Behandler baby, barn, gravide, og eldre. Utfører justering, mobilisering og triggerpunktbehandling. Forebyggende sjekk.   
 • Karoline Solheim
  Karoline Solheim
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg ønsker å hjelpe deg som har muskel og skjelettlidelser, hodepine, akutte skader og deg som har gjentatte plager over tid som ikke forsvinner. Hos meg vil du først få en grundig undersøkelse, for å sikre at vi finner årsaken til problemet. Deretter setter vi opp en behandlingsplan sammen, som fungerer for deg. I tillegg til fysioterapiutdannelsen er jeg også sertifisert Aktiv-a terapeut, som betyr at jeg bedre kan hjelpe deg med Artrose(slitasje). Behandlingsmetoder: treningsveiledning, trykkbølgebehandling, nålebehandling, såletilpasning, bløtvevsbehandling og veiledning i ergonomiske stillinger.
 • Mina Mjærum
  Mina Mjærum
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg ønsker å hjelpe mennesker å forbedre sin fysiske funksjon, samt gi demverktøy til å kunne mestre egen hverdag. Å kunne bidra andre i å øke sin livskvalitet, se progresjon og kjenne på mestring er noe jeg synes er svært givende.Jeg har veldig variert erfaring innen fysioterapifaget, da jeg både har jobbet med muskel- og skjelettlidelser, nevrologi og medisinske lidelser.I tillegg til min fysioterapiutdannelse er jeg utdannet PT og tar nå en master i habilitering og rehabilitering.Jeg har bakgrunn som toppidrettsutøver og har bred erfaring innen styrketrening og utholdenhetstrening.Mine pasienter kan forvente en grundig undersøkelse og et individuelt tilpasset behandlingsopplegg, hvor vi jobber sammen for å nå dine mål.Du vil oppleve en engasjer og faglig oppdatert fysioterapeut, som lytter til deg og tar dine plager på alvor.
 • Lene Johansen
  Lene Johansen
  Massør / Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Terapeutisk massasje og triggerpunktbehandling. Gravid massasje. IMS/nåler og kinesiotaping.