Fysioterapeut Forus Sør

Hvorfor Klinikk For Alle på Forus Sør?

 • Rask hjelp og kort ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Klinikk for Alle tilbyr fysioterapi på Forus med veldig god tilgjengelighet. Vi er opptatte av å gi deg hjelp raskt slik at du kommer deg på bena igjen. Hos oss får tverrfaglig behandling som er spesialtilpasset akkurat deg og dine behov.

Hva er/gjør en fysioterapeut?

En fysioterapeut er spesialist på kropp, bevegelse og funksjon. De har bred kunnskap om bevegelsessystemets oppbygning, og om hvordan fysiske, psykiske og sosiale faktorer bidrar til helse og sykdom.

Hensikten med fysioterapi er å redusere smerte, samt optimalisere livskvalitet og bevegelsespotensial innenfor helsefremmende, forebyggende, behandlende og rehabiliterende/habiliterende virksomhet. En fysioterapeut hos oss på Trimteateret samarbeider nært med øvrige behandlere på klinikken.

Hvilke plager bruker fysioterapeuter å behandle?

Muskulære plager slik som; Idrettsskader, strekkskader, ryggsmerter, belastningslidelser, opptrening etter operasjon, senebetennelser, skuldersmerter, smerter i muskler mellom skulderbladene, bekkenløsning, kjeve og nakkesmerter, isjias, hofte og lyskesmerter, spenningshodepine og kneplager.

Hva er unikt/bra med dere, og hva kan pasienter forvente av deres fysioterapeuter?

På Vi har kort ventetid og lang erfaring fra å jobbe i tverrfaglige team med både Kiropraktorer, massører og leger. Vår fysioterapeut tilbyr behandling med manuelle teknikker (massasje, triggerpunkt og mobilisering), samt nålebehandling, såletilpasning og individuell opptrening. Hos oss kan du forvente en svært imøtekommende, engasjert og faglig dyktig terapeut.

Hva er unikt/bra med deres klinikk, og hva kan pasienter forvente av deres fysioterapeuter?

På Vår klinikk er i en egen klasse når det gjelder fasiliteter. Her møter du et eksklusivt lokale designet for å få skuldrene dine til å senkes. Behandlingsrommene er helt nye og romslige med topp-kvalitets utstyr og det samme gjelder treningsalen der for eksempel opptrening eller gruppetimer foregår. Vår klinikk skal være et sted der du føler deg tilpass og avslappet. Våre fysioterapeuter er faglig oppdaterte, serviceinnstilte og engasjerte. Du kan forvente å bli sett, tatt på alvor og få et helt individualisert behandlingsopplegg. Vår fysioterapeut vil ta godt vare på deg.

Våre fysioterapeuter:

Mina Mjærum - Fysioterapeut

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg ønsker å hjelpe mennesker å forbedre sin fysiske funksjon, samt gi dem
verktøy til å kunne mestre egen hverdag. Å kunne bidra andre i å øke sin livskvalitet, se progresjon og kjenne på mestring er noe jeg synes er svært givende.
Jeg har veldig variert erfaring innen fysioterapifaget, da jeg både har jobbet med muskel- og skjelettlidelser, nevrologi og medisinske lidelser.
I tillegg til min fysioterapiutdannelse er jeg utdannet PT og tar nå en master i habilitering og rehabilitering.
Jeg har bakgrunn som toppidrettsutøver og har bred erfaring innen styrketrening og utholdenhetstrening.
Mine pasienter kan forvente en grundig undersøkelse og et individuelt tilpasset behandlingsopplegg, hvor vi jobber sammen for å nå dine mål.
Du vil oppleve en engasjer og faglig oppdatert fysioterapeut, som lytter til deg og tar dine plager på alvor.

Adresse:

Luramyrveien 40 4313 Sandnes

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Mina Mjærum - Fysioterapeut
  Mina Mjærum
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg ønsker å hjelpe mennesker å forbedre sin fysiske funksjon, samt gi demverktøy til å kunne mestre egen hverdag. Å kunne bidra andre i å øke sin livskvalitet, se progresjon og kjenne på mestring er noe jeg synes er svært givende.Jeg har veldig variert erfaring innen fysioterapifaget, da jeg både har jobbet med muskel- og skjelettlidelser, nevrologi og medisinske lidelser.I tillegg til min fysioterapiutdannelse er jeg utdannet PT og tar nå en master i habilitering og rehabilitering.Jeg har bakgrunn som toppidrettsutøver og har bred erfaring innen styrketrening og utholdenhetstrening.Mine pasienter kan forvente en grundig undersøkelse og et individuelt tilpasset behandlingsopplegg, hvor vi jobber sammen for å nå dine mål.Du vil oppleve en engasjer og faglig oppdatert fysioterapeut, som lytter til deg og tar dine plager på alvor.