Fysioterapeut Forus Sør

Fysioterapeut på Forus Sør

Hvorfor Klinikk For Alle på Forus Sør?

  • Rask hjelp og kort ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Klinikk for Alle tilbyr fysioterapi på Forus med veldig god tilgjengelighet. Vi er opptatte av å gi deg hjelp raskt slik at du kommer deg på bena igjen. Hos oss får tverrfaglig behandling som er spesialtilpasset akkurat deg og dine behov.

Hva er/gjør en fysioterapeut?

En fysioterapeut er spesialist på kropp, bevegelse og funksjon. De har bred kunnskap om bevegelsessystemets oppbygning, og om hvordan fysiske, psykiske og sosiale faktorer bidrar til helse og sykdom.

Hensikten med fysioterapi er å redusere smerte, samt optimalisere livskvalitet og bevegelsespotensial innenfor helsefremmende, forebyggende, behandlende og rehabiliterende/habiliterende virksomhet. En fysioterapeut hos oss på Trimteateret samarbeider nært med øvrige behandlere på klinikken.

Hvilke plager bruker fysioterapeuter å behandle?

Muskulære plager slik som; Idrettsskader, strekkskader, ryggsmerter, belastningslidelser, opptrening etter operasjon, senebetennelser, skuldersmerter, smerter i muskler mellom skulderbladene, bekkenløsning, kjeve og nakkesmerter, isjias, hofte og lyskesmerter, spenningshodepine og kneplager.

Hva er unikt/bra med dere, og hva kan pasienter forvente av deres fysioterapeuter?

På Vi har kort ventetid og lang erfaring fra å jobbe i tverrfaglige team med både Kiropraktorer, massører og leger. Vår fysioterapeut tilbyr behandling med manuelle teknikker (massasje, triggerpunkt og mobilisering), samt nålebehandling, såletilpasning og individuell opptrening. Hos oss kan du forvente en svært imøtekommende, engasjert og faglig dyktig terapeut.

Hva er unikt/bra med deres klinikk, og hva kan pasienter forvente av deres fysioterapeuter?

På Vår klinikk er i en egen klasse når det gjelder fasiliteter. Her møter du et eksklusivt lokale designet for å få skuldrene dine til å senkes. Behandlingsrommene er helt nye og romslige med topp-kvalitets utstyr og det samme gjelder treningsalen der for eksempel opptrening eller gruppetimer foregår. Vår klinikk skal være et sted der du føler deg tilpass og avslappet. Våre fysioterapeuter er faglig oppdaterte, serviceinnstilte og engasjerte. Du kan forvente å bli sett, tatt på alvor og få et helt individualisert behandlingsopplegg. Vår fysioterapeut vil ta godt vare på deg.

Våre fysioterapeuter:

Mari Bru Evensen – Fysioterapeut

Jeg ble utdannet fysioterapeut på University college Sjælland i Danmark i 2016.

Som fysioterapeut møter jeg stadig personer med både akutte og langvarige smerter. Noen føler at de ikke lenger fungerer i hverdagen enten om det er på jobb eller privat. Jeg er opptatt av å finne årsaken til plagene gjennom en grundig undersøkelse, for så å lage et behandlingsopplegg for hver enkel. På denne måten skal vi sammen jobbe for en optimal hverdag. I min behandling benytter jeg meg av dry needling, manuelle teknikker og ikke minst tilrettelagt trening/øvelser som jeg ser på som en viktig del av det jeg driver med.

Jeg behandler alt fra akutte til langvarige plager i blant annet hånd, fot, skulder, nakke, rygg, hofte og kne. Jeg jobber også med gravide og tiden etter fødsel.

Lene Johansen - Massasjeterapeut

Gjennom jobben min som muskelterapeut opplever jeg stor glede av å se folk få en mer funksjonell hverdag med mindre smerter. Derfor er det å være muskelterapeut et veldig givende yrke.

Som tidligere aktiv turner på internasjonalt nivå har jeg alltid interessert meg for kropp og helse. De som kommer til meg kan forvente en lyttende og engasjert terapeut som tar dine plager på alvor.

Adresse:

Luramyrveien 40 4313 Sandnes

Våre åpningstider: