Fysioterapeut Forus

Fysioterapeut på Forus

Hvorfor Klinikk For Alle på Forus?

  • Rask hjelp og kort ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Klinikk for Alle tilbyr fysioterapi på Forus med veldig god tilgjengelighet. Vi er opptatte av å gi deg hjelp raskt slik at du kommer deg på bena igjen.  Hos oss får tverrfaglig behandling som er spesialtilpasset akkurat deg og dine behov.

Hva er/gjør en fysioterapeut?

En fysioterapeut er spesialist på kropp, bevegelse og funksjon. De har bred kunnskap om bevegelsessystemets oppbygning, og om hvordan fysiske, psykiske og sosiale faktorer bidrar til helse og sykdom.

Hensikten med fysioterapi er å redusere smerte, samt optimalisere livskvalitet og bevegelsespotensial innenfor helsefremmende, forebyggende, behandlende og rehabiliterende/habiliterende virksomhet. En fysioterapeut hos oss på Trimteateret samarbeider nært med øvrige behandlere på klinikken.

Hvilke plager bruker fysioterapeuter å behandle?

Muskulære plager slik som; Idrettsskader, strekkskader, ryggsmerter, belastningslidelser, opptrening etter operasjon, senebetennelser, skuldersmerter, smerter i muskler mellom skulderbladene, bekkenløsning, kjeve og nakkesmerter, isjias, hofte og lyskesmerter, spenningshodepine og kneplager.

Hva er unikt/bra med dere, og hva kan pasienter forvente av deres fysioterapeuter?

På Vi har kort ventetid og lang erfaring fra å jobbe i tverrfaglige team med både Kiropraktorer, massører og leger. Vår fysioterapeut tilbyr behandling med manuelle teknikker (massasje, triggerpunkt og mobilisering), samt nålebehandling, såletilpasning og individuell opptrening. Hos oss kan du forvente en svært imøtekommende, engasjert og faglig dyktig terapeut.

Hva er unikt/bra med deres klinikk, og hva kan pasienter forvente av deres fysioterapeuter?

På Vår klinikk er i en egen klasse når det gjelder fasiliteter. Her møter du et eksklusivt lokale designet for å få skuldrene dine til å senkes. Behandlingsrommene er helt nye og romslige med topp-kvalitets utstyr og det samme gjelder treningsalen der for eksempel opptrening eller gruppetimer foregår. Vår klinikk skal være et sted der du føler deg tilpass og avslappet. Våre fysioterapeuter er faglig oppdaterte, serviceinnstilte og engasjerte. Du kan forvente å bli sett, tatt på alvor og få et helt individualisert behandlingsopplegg. Vår fysioterapeut vil ta godt vare på deg.

Våre fysioterapeuter:

Mari Bru Evensen – Fysioterapeut

Jeg er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences der jeg har tatt min bachelorgrad i fysioterapi med fordypning i pediatri.

Jeg jobber som fysioterapeut for å kunne hjelpe folk til en bedre hverdag. Jeg har en stor interesse for hvordan kroppen fungerer og et ønske om å hjelpe andre mennesker.

Jeg har tro på en aktiv og helhetlig behandlingstilnærming. Jeg bruker mye slyngetrening, dry needling, triggerpunktbehandling og aktiv trening i mine behandlinger.

Elise Brudvik - Fysioterapeut

Mari er i barselpermisjon frem til mars 2019.

Lene Johansen - Massasjeterapeut

Gjennom jobben min som muskelterapeut opplever jeg stor glede av å se folk få en mer funksjonell hverdag med mindre smerter. Derfor er det å være muskelterapeut et veldig givende yrke. Som tidligere aktiv turner på internasjonalt nivå har jeg alltid interessert meg for kropp og helse. De som kommer til meg kan forvente en lyttende og engasjert terapeut som tar dine plager på alvor.

Adresse

Luramyrveien 40 4313 Sandnes

Åpningstider

Man-Tor: kl. 7-18

Fre: kl. 7-16