Kiropraktor Forus Sør

Kiropraktor på Forus Sør

Hvorfor Klinikk For Alle på Forus?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er/gjør en kiropraktor?

En kiropraktor er muskel- og skjelett-eksperten som skal veilede og koordinere for din helsegevinst. Dette gjelder både liten og stor

En kiropraktor stiller diagnose på bakgrunn av sykehistorie, kliniske undersøkelser og eventuelt røntgenundersøkelse. Kiropraktoren gjenoppretter normal funksjon i bevegelsesapparatet og nervesystem ved hjelp av leddjusteringer (”låst” ledd frigjøres ved rask og presis bevegelse) og muskelbehandling.

Kiropraktorutdanningen tar minimum fem år (5-6 år på universitet pluss ett års turnustjeneste). Utdannelsen omfatter diagnostikk, behandling og forebyggelse i nerve, muskel og skjelettsystemet. Du kan lese mer om kiropraktorautorisasjon her (ekstern lenke).

Kiropraktikk er en primærhelsetjeneste med rett til å sykemelde og henvise til fysioterapeut og legespesialist. Du trenger ikke henvisning fra lege for å oppsøke kiropraktor.

En sentral del av behandlingen er å gi råd til pasienten om gode livsstilsvalg som trening, kosthold, søvn og stress m.m.

Hvilke plager bruker kiropraktorer å behandle?

Kiropraktorer behandler et bredt spekter av plager relatert til nerve, muskel-, og skjelettsystemet hos folk i alle aldre fra spedbarn til eldre. Som for eksempel Prolaps og isjias, ryggkink, nakkekink, bekkenplager, bekkenløsning og bekkenlåsning, smerte eller stivhet i brystrygg / mellom skulderblad, nakke og korsrygg, samt plager som hodepine (vondt i hodet), kjeve og ansikt, skuldersmerter og skulderplager, senebetennelser, kne, fot og ankel og plager i håndledd.

Kiropraktorer behandler også kolikk lignende plager, spedbarnsgråt, urolig spedbarn, KISS/KID, søvnmangel hos spedbarn, ammevansker, tungebånd problematikk, øreverk / ørebetennelse symptomer og forsinket motoriskutvikling der smertene / plagene / symptomene er relatert til muskel-, nerve- og skjelettsystemet.

Hva er unikt/bra med dere, og hva kan pasienter forvente av deres kiropraktorer?

Hos oss har vi meget engasjerte og godt faglig oppdaterte Kiropraktorer som er vant til å jobbe i tverrfaglige team for ditt beste. Vi har slått sammen Bekken og Barn Sandnes med Trimteateret Kiropraktikk for å sette sammen en særdeles dyktig gruppe med Kiropraktorer.

Flere av Kiropraktorene hos oss har ekstra mastergrad i behandling av spedbarn, barn og gravide. I tillegg har vi Kiropraktorer som har jobbet mye med et bredt spekter av pasienter i alle aldre. Hos oss kan du forvente den ypperste faglig kvalitet, god service, engasjement og individuell oppfølging.

Hva er unikt/bra med deres klinikk, og hva kan pasienter forvente av deres kiropraktorer?

Vår klinikk er i en egen klasse når det gjelder fasiliteter. Her møter du et eksklusivt lokale designet for å få skuldrene dine til å senkes. Behandlingsrommene er helt nye og romslige med topp-kvalitets utstyr og det samme gjelder treningssalen der for eksempel baby-massasje, gravid yoga, opptrening eller gruppetimer foregår. Vi har egen ”ammekrok” for mødre, stellerom og lekekrok for barn. Vår klinikk skal være et sted der du føler deg tilpass og avslappet.

Våre Kiropraktorer er faglig oppdaterte, serviceinnstilte og engasjerte. Du kan forvente å bli sett, tatt på alvor og få et helt individualisert behandlingsopplegg. Kiropraktoren vil ta godt vare på deg.

Våre kiropraktorer

 

Alexander Homdrum - Kiropraktor

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg har et brennende ønske om å hjelpe folk å få bedre helse. Vi er inne i en tid der muskel-, Nerve- og skjelettplager er den største årsaken til sykefravær og utenforskap i samfunnet. Som Kiropraktor jobber jeg direkte med å endre på dette. Jeg har en stor kjærlighet til faget.

Jobben min som Kiropraktor er ikke bare relatert til plager i muskler, nerver og skjelett, men jeg er også i en unik posisjon til å kunne fungere som en ”helse coach” for mine pasienter der jeg kan gi råd og veiledning i forhold til gode ”helse-valg”. Jeg er også forfatter og foredragsholder innen familiehelse.

Det du derfor kan forvente av meg er en meget seriøs og engasjert Kiropraktor som lytter og kommuniserer godt. Det er din kropp og ditt liv det handler om og jeg ønsker å kunne bidra på best mulig måte.

Faglig holder jeg meg godt oppdatert, og jeg er en erfaren og dyktig behandler. Jeg har lang fartstid innen familiehelse, men behandler pasienter i alle aldre.

Marthe Vikdal - Kiropraktor

Jeg ble utdannet som kiropraktor i England i 2017.  I løpet av denne tiden har jeg fått bred erfaring som allmenn kiropraktor,  og behandler pasienter i alle aldre. Spesielle interesseområder er hodepine og nakkeplager, samt rygg- og bekkenproblematikk. Jeg har i tillegg god kompetanse med behandling av graviditetsplager, både under og etter svangerskap.

Å jobbe som kiropraktor er for meg svært givende, og jeg er svært opptatt av å forebygge helseplager. Derfor legges det stor vekt på et helhetlig tilnærming til ditt problem. Det betyr at jeg skal kunne hjelpe deg med stress, kosthold, bevegelse og holdning. Mitt ønske er å gi deg som pasient et behandlingsforløp der vi sammen gjør bevisste livsstilsvalg for deg, slik at du skal få varige resultater og en bedre funksjon.

Ann Kristin Sveinsvold Homdrum – kiropraktor & fagansvarlig

Jeg ble utdannet som Kiropraktor i England i 2005, og min hovedinteresse er behandling og oppfølging av Gravide og barn. Jeg har bl.a. publisert forskningsartikkel om barn og ammeutfordringer. Min lidenskap for behandling av barn og gravide gjorde at jeg tok en ekstra 3-årig mastergrad innen muskel og skjeletthelse hos barn og unge i 2013, og for tiden er jeg en av få Kiropraktorer som har spesialist tittel innen barn og ungdomskiropraktikk.

Det er utrolig givende å få hjelpe mennesker daglig, og spesielt gravide, småbarnsforeldre og barn. Jeg føler en enorm ydmykhet når foreldre tar med seg spedbarnet sitt fordi de ønsker at jeg skal hjelpe med bl.a. bedre søvn, mindre gråt/urolighet og andre plager. Mitt hovedmål er at disse familiene skal kunne ha en så god hverdag som mulig. Jeg er også en av tre Kiropraktorer, sammen med K8 Industridesign, bak merkenavnet ”bbhugme” og putene vi har designet er inspirert av de mange fantastiske kvinnene, babyene og familiene vi har hatt på våre kontor.

Jeg er også forfatter og foredragsholder innen familiehelse. Jeg holder meg oppdatert i faget, er åpen og genuint interessert i helse. Jeg har lang erfaring som Kiropraktor, men er fortsatt like lidenskapelig opptatt av yrket mitt og pasientene mine.

Monika Jørgensen - Senior Kiropraktor

Min lidenskap for optimal funksjon i nerve-muskel- og skjelettsystemet startet da jeg var aktiv innen konkurranseturner og senere håndball.

Jeg fullførte min Mastergrad i kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic i England og har mange års erfaring som praktiserende kiropraktor med nakke- og korsryggplager, prolaps og hodepine.
Jeg er opptatt av å finne årsaken til dine plager, og har fokus på en helhetlig tilnærming til nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Jeg tilpasser behandlingen til den individuelle pasient for å oppnå best resultat. Hjelp til gode livsstilsvalg og forebyggende helse er alfa omega.

Marthine Solheim

Mitt ønske om å bli kiropraktor startet etter at jeg selv hadde hatt en rekke plager gjennom oppveksten, og da spesielt innenfor idretten. Jeg bruker selv den dag i dag aktivt kiropraktikk for å fungere optimalt i hverdagen, og ønsker å hjelpe både unge og eldre med det samme.

Jeg behandler både akutte og kroniske nakke- og korsryggsplager. Jeg har også stor interesse for hodepine og kjeve, samt bekken, hofte og ankel-problematikk.

Behandlingsmetoder: leddmanipulasjon, mobilisering, bløtvevsbehandling, nåler/IMS, graston/IASTM

Pasienter som kommer til meg kan forvente å få en grundig undersøkelse og en behandling som er tilpasset den individuelle pasienten.

Klinikk Plassering

Adresse:

Luramyrveien 40, 4313 Sandnes

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Alexander Homdrum - Fysioterapeut
  Alexander Homdrum
  Kiropraktor
  Bestill time Info
    Behandler spedbarn, barn og gravide. Prolaps, nakke, kjeve, korsrygg, svimmelhet, hodepine. Ekstremiteter (skulder, kne, fot, ankel) Matintoleranse-test. 
 • Ann Kristin Sveinsvold Homdrum - Fysioterapeut
  Ann Kristin Sveinsvold Homdrum
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Spesialist i barne og ungdomskiropraktikk, gravide, bekken, hodepine, kjeve, rygg og nakke. Forebyggende sjekk. 
 • Monika Jørgensen - Fysioterapeut
  Monika Jørgensen
  senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  Over 10 års klinisk erfaring med behandling av bekken-, rygg- og nakkeplager, med utvidet interessefelt for hofte, skulder og kjeve. Tilbyr flere ulike behandlingsmetoder, blant annet kiropraktisk leddkorrigering, triggerpunktbehandling og tilrettelagte øvelser. Hver enkelt pasient får sin behandlingsplan skreddersydd for sin individuelle plage.
 • Marthe Vikdal - Fysioterapeut
  Marthe Vikdal
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Nakke, hodepine og kjeveplager. Korsrygg og prolaps. Bekkenrelaterte plager og behandling av gravide.
 • Marthine Solheim - Fysioterapeut
  Marthine Solheim
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor med interesse for akutte og kroniske nakke- og ryggplager, isjias, bekken og hodepine. Behandler både unge og eldre. Behandlinger som manipulasjon, traksjon, triggerpunktbehandling/nåler, trykkbølge, øvelser og veiledning m.m.