Ernæringsfysiolog på Majorstuen

Ernæringsfysiolog på Majorstuen

Ernæringsfysiolog på Klinikk for Alle Majorstuen

 

Hvorfor Klinikk For Alle på Majorstuen?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente ernæringsspesialister

Adresse: Vår klinikk på Majorstuen finner du på gateplan, vis-a-vis Politihøyskolen i Gardeveien 17. Klinikken er lett tilgjengelig med T-bane, buss eller trikk og taxi er rett utenfor døren.

 

Vår ernæringsspesialistPia Gaardholm Sætre

Pia kommer fra Nøtterøy i Vestfold, og er utdannet Dietitian fra England, som tilsvarer tittelen klinisk ernæringsfysiolog i Norge. Hun har fullført en 5-åring mastergrad i klinisk ernæring, med toppkarakterer i samtlige fag, i tillegg til å ha fungert som tillitsvalgt for sine medstudenter.

Pia har både nasjonal og internasjonal erfaring innen ernæring, fra Norge, Danmark og England. I Danmark var hun blant annet involvert i ernæringsrelatert kreftforskning ved Aalborg Universitetssykehus. I sitt eget masterprosjekt undersøkte hun sammenhengen mellom tarmbakterier og overvekt/fedme hos barn.
Hun har også sertifisering i Low-FODMAP dietten for irritabel tarmsyndrom (IBS).

Pia er lidenskapelig opptatt av kosthold og ernæring, og ønsker å hjelpe sine pasienter med evidensbaserte kostholdsendringer, uten strenge dietter. Mat og ernæring er tross alt ikke bare viktig for helsen vår, men også for livsglede.


Klikk her for å lese mer om Pia i et dybdeintervju

Les mer om noen av behandlingsområdene til Pia under: 
Irritabel tarm 
Vektreduksjon
Muskel og skjelett

 

Ønsker du å bestille time hos Pia? Bestill time her.

PS: Pia tilbyr videokonsultasjoner for pasienter i hele landet. Ønsker du en slik time, ring oss på 97923000, eller book timen som vanlig via online booking, og merk bestillingen med "videokonsultasjon".