Klinisk ernæringsfysiolog

Klinisk ernæringsfysiolog

Ernæringsfysiolog på Klinikk for Alle Majorstuen

 

Hvorfor Klinikk For Alle på Majorstuen?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente ernæringsspesialister

Adresse: Vår klinikk på Majorstuen finner du på gateplan, vis-a-vis Politihøyskolen i Gardeveien 17. Klinikken er lett tilgjengelig med T-bane, buss eller trikk og taxi er rett utenfor døren.

 

Vår ernæringsspesialisterPia Gaardholm Sætre

Pia kommer fra Nøtterøy i Vestfold, og er utdannet Dietitian fra England, som tilsvarer tittelen klinisk ernæringsfysiolog i Norge. Hun har fullført en 5-åring mastergrad i klinisk ernæring, med toppkarakterer i samtlige fag, i tillegg til å ha fungert som tillitsvalgt for sine medstudenter.

Pia har både nasjonal og internasjonal erfaring innen ernæring, fra Norge, Danmark og England. I Danmark var hun blant annet involvert i ernæringsrelatert kreftforskning ved Aalborg Universitetssykehus. I sitt eget masterprosjekt undersøkte hun sammenhengen mellom tarmbakterier og overvekt/fedme hos barn.
Hun har også sertifisering i Low-FODMAP dietten for irritabel tarmsyndrom (IBS).

Pia er lidenskapelig opptatt av kosthold og ernæring, og ønsker å hjelpe sine pasienter med evidensbaserte kostholdsendringer, uten strenge dietter. Mat og ernæring er tross alt ikke bare viktig for helsen vår, men også for livsglede.

Sara Seidel

Sara er autorisert klinisk ernæringsfysiolog utdannet ved Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet med spesialdietter for intoleranser, allergier og preferanser, samt jobbet i matvareindustrien. Hun har erfaring fra flere forskningsprosjekter innen ernæring ved både Universitetet i Oslo og Oslo Universitetssykehus.

Sara har en stor lidenskap for formidling av ernæring og det å hjelpe andre med kosthold og kunnskap. Hun brenner for å finne skreddersydde løsninger for klienter og pasienter, som gjør hverdagen enklere, bedre og mer helsebringende.


Klikk her for å lese mer om Pia i et dybdeintervju

Les mer om noen av behandlingsområdene til Pia og Sara under: 
Irritabel tarm 
Vektreduksjon
Muskel og skjelett

 

Ønsker du å bestille time hos oss? Bestill time her.

PS: Pia tilbyr videokonsultasjoner for pasienter i hele landet. Ønsker du en slik time, ring oss på 97923000, eller book timen som vanlig via online booking, og merk bestillingen med "videokonsultasjon".