Vestkanten

Vi tilbyr:

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i andre etasje på Vannkanten i Loddefjord. Gratis parkering under tak på kjøpesenteret. Gode bussforbindelser med stopp rett utenfor senteret.

Gang   Trapp   Skilt   Inngang

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 59 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Velkommen til oss!

Klinikk Plassering

Adresse:

Loddefjordveien 2 5171 Loddefjord

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Erlend Aastveit
  Erlend Aastveit
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Nakkesmerter, hodepine, kjeve spenninger, kne og skulderplager. Akutte og kroniske ryggsmerter. Individuelt tilpasset behandling inkluderer; leddjustering, triggerpunkts massasje, nålebehandling, trykkbølge, øvelser og veiledning m.m.
 • Rune Asbjørnsen
  Rune Asbjørnsen
  Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Lang erfaring i undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettlidelser. Behandler også krystallsyke og svimmelhet. Idrettsskader. Bruker teknikker som manipulasjon, massasje, triggerpunkter og laser.
 • Cristopher Antonsen
  Cristopher Antonsen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor med interesse for akutte og kroniske nakke og ryggplager, isjias, hodepine, idrettsskader, armer og ben. Behandlinger som manipulasjon, massasje, traksjon, øvelser og veiledning m.m.
 • Kine Krøger
  Kine Krøger
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Muskel-og skjelettlidelser som rygg, nakke, hodepine, svangerskapsrelaterte smerter, barn og spedbarn. Behandlingsform: Manipulasjon og mobilisering, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling og trykkbølge.
 • Joakim Lokøy Nordøy
  Joakim Lokøy Nordøy
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er utdannet Mensendieck fysioterapeut fra OsloMet. Jeg jobber som fysioterapeut fordi det gir meg muligheten til å hjelpe mennesker til en bedre hverdag. Jeg har bakgrunn fra idretten som fotballspiller, men bruker nå mye av tiden på løping. Gjennom utdanningen har jeg kurs innen idrettsmassasje, som er en av flere behandlingsalternativer hos meg.   Jeg har spesiell interesse for akutte og langvarige plager innen muskel- og skjelett, idrettsskader og bevegelsesanalyse, samt nevrologisk fysioterapi. Jeg møter like gjerne utøveren med idrettsrelaterte plager i ankel-, kne eller hofte, som deg med en stressende hverdag med plager i nakke-, skuldre og rygg. Behandlingen kan inneholde dyp massasje, idrettsmassasje, triggerpunkt behandling, bevisstgjøring, treningsterapi og/eller kognitiv funksjonsrettet behandling.   Ved å møte meg ved Klinikk for Alle Vestkanten kan du forvente et godt tverrfaglig samarbeid mellom fysioterapeut og kiropraktor dersom det er behov. Du vil møte en terapeut som ønsker å lytte til deg og dine behov, samt hjelpe deg med en individuelt tilpasset behandling.  
 • Stian Engum
  Stian Engum
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser/god på: Idrettsskader, kne,legg/ankel, rygg/sete og nakke. Løpsrelaterte skader. 5 år som fysioterapeut forFyllingen Bergen håndball. Behandling: Dyp muskelbehandling, sportsmassassje, triggerpunkt, treningsveiledning
 • Trude Sætre
  Trude Sætre
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Nakke, skulder, rygg, kne og rehabilitering. Dry needeling. ​
 • Jøran Waldeland
  Jøran Waldeland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Skulderrehabilitering, traumatologisk fysioterapi, senebetennelser, ryggsøyle & kjeve og svimmelhet. Opptrening, manuell behandling og rådgivning gjennom aktivitetstilpasning, avspenning og kroppsforståelse
 • Christine E. Madsen
  Christine E. Madsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Muskelplager spesielt nakke, skuldre og rygg. Jobber mye med hodepine, og svimmelhet. Graviditetsproblematikker. Behandling: Dyp muskelmassage, HMS og treningsveil etter muskelplager eller skader. Trykkbølgebehandling
 • Rikke Tverberg
  Rikke Tverberg
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jobber mye med muskel- og skjelettplager, er interessert i blant annet skulder, nakke og rygg. Har Axilina skulderkurs. Gir grundig undersøkelse, dyp muskelmassasje, treningsveiledning og tilpasset treningsprogram ved behov.
 • Nina Landro
  Nina Landro
  Driftsleder