Tiller

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Timer kan bestilles via vår online booking, eller ved å ringe oss på 97923000.

Klinikken ligger i 2. etasje på Tiller Torget med gratis parkering i parkeringskjelleren. 

Velkommen til oss!

Adresse:

Tiller Torget - Ivar Lykkes veg 3

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Mads Ekset Bjørnaas
  Mads Ekset Bjørnaas
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdannet fysioterapeut ved Fontys University of Applied Sciences i 2016 og fullførte turnustjenesten i Norge i 2017. Har siden den gang jobbet i 3 år som kommunefysioterapeut i Finnmark. I 2020 fullførte Mads etterutdanning samt eksamen i klinisk ortopedisk fysioterapi (Cyriax). Interesser: Rygg- og nakkeproblematikk, overbelastningsskader, medisinsk treningsterapi, skulder-håndledd-kne-ankel samt hodepine og svimmelhet.
 • Emmanuel Tendille
  Emmanuel Tendille
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Utdannet kiropraktor fra IFEC i Toulouse Frankrike. Graduerte i november 2011 og har jobbet i Frankrike før han flyttet til Norge i 2014. Har bestått Bergenstesten i 2015 (norsk språktest). Interesser: nakke og ryggproblematikk. Stressrelaterte plager. Bruk av milde teknikker ved behov.