Sorgenfri

Sorgenfri – Åpner i oktober 2020

Klinikk For Alle ønsker nye og gamle pasienter velkommen til vår klinikk i Nærbyen på Sorgenfri i Trondheim. Vi holder til i nye, moderne lokaler i Sorgenfriveien, under ett minutts kjøring fra E6, med gode kollektivforbindelser og gratis parkering. Her vil vi både ha kiropraktor, fysioterapeut og muskelterapeut/massør som står klare for å hjelpe med dine plager.

Hos oss får du time på dagen og god hjelp. Bestilling gjøres ved å benytte vår online booking eller ved å ringe oss på 979 23000.

Velkommen til oss!

Adresse:

Sorgenfriveien 18 7031 Trondheim

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

  • Glenn Angelsen
    Glenn Angelsen
    Info
    Mastergrad i kiropraktikk fra Macquarie University i Sydney, Australia i 2006. Erfaringsbakgrunn fra privatpraksis ved 3 klinikker i Bærum og Ullensaker. Har jobbet ved Størseth Kiropraktorsenter siden 2010.Har jobbet de siste 10 årene som kiropraktor i privat praksis. Jobber tett med eliteutøvere i flere idrettsgrener, og har et godt nettverk innenfor idrettsmedisin og rehabilitering. Behandler akutte og kroniske tilstander i muskel og skjelett apparatet.Deltager i Olympiatoppens eksterne helsenettverk i Trøndelag. Medlem av NKF og NIKF (Norsk Idretts Kiropraktiske Forening).