Skøyen

Vi åpner ny klinikk på Skøyen den 3. mai. Klinikken kommer til å ligge i Hoffsveien 1A.

Allerede nå kan du bestille timer frem i tid!

Ankomst med tog til Skøyen Stasjon

Ta utgang nord, gå rett frem og kryss gaten ved fotgjengerfeltet. Gå til venstre opp langs Hoffsveien til nr 1, ta første til høyre og så til høyre inne på området.

Ankomst med bil fra Smedstad

Kjør Hoffsveien til rundkjøringen ved Hoffsveien/Harbitzalléen. Ta andre utkjøring i rundkjøringen, og fortsett videre ca 150 meter. Innkjøringen til Hoffsveien 1 er på venstre side. Ta til høyre straks du er inne på området.

Ankomst fra vest (E6/E18)

Ta andre utkjøring mot neste rundkjøring (under E18) og følg beskrivelse videre.
Fra E18 fra øst: Ta andre utkjøring i første rundkjøring og deretter videre rett frem under toglinjen. I neste rundkjøring ta tredje utkjøring og inn i Hoffsveien.
Kommer du fra Drammensveien/Skøyen, ta andre utkjøring inn i Hoffsveien. Kjør ca 100 meter, og ta første avkjøring til høyre, inn til Hoffsveien 1. Ta til høyre straks du er inne på området.

Klinikken ligger i bygg på høyre side: Hoffsveien 1A, inngang 1, 4 etasje.

Adresse:

Hoffsveien 1A

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Henrik Fonstad-Smith
  Henrik Fonstad-Smith
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Utredning og behandling av svimmelhet, krystallsyke, virus på balansenerven, hjernerystelse, migrene og balanseforstyrrelser. Akutte og kroniske plager i nakke, rygg og skuldre.
 • Arif Tekin
  Arif Tekin
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus (OsloMet). I tillegg har jeg videre utdanning i fysisk aktivitet fra NTNU. Jeg er sertifisert i AktivA ”Aktiv med Artrose” og har holdt artrose skole i Nordre Follo kommune.Jeg har bred kompetanse og god erfaring med forebygging, rehabilitering og behandling av muskel- og skjelett plager og skader. I tillegg har jeg fått god kunnskap og erfaring med akutte- og/eller belastningsrelaterte idretts skader gjennom arbeidet mitt med barn og ungdom i Oppegård kommune.Som en fysioterapeut er jeg alltid opptatt av å styrke pasientenes egne ressurser for å oppnå sine egne målsetninger. Kroppen våres er samling av fantastiske organer og systemer som jobber sammen for et felles mål, og den er veldig tilpasningsdyktig. Å skjønne muskel og skjelett plager krever analytisk tekning og kontinuerlig vurdering. Dette ser jeg som min sterkeste side som en fysioterapeut.Jeg har stor interesse i trening og fysisk aktivitet, og særlig  styrke trening og lang distanse løping.
 • Tage Tovan - Skøyen
  Tage Tovan - Skøyen
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Overbelastet musklatur som følge av stillesittende arbeid, vondter mellom skulderbladene Behandling -klassisk massasje, idrettsmassasje, dyp massasje, triggerpunktsbehandling, aktiv og passiv muskeltøyning.
 • Linn-Therese Omberg
  Linn-Therese Omberg
  Kiropraktor (ikke forsikringspasienter)
  Bestill time Info
  Utredning og behandling av akutte og kroniske plager hos pasienter i alle aldre.Kompetansefelt: Nakke, kjeve, hodepine, rygg inkl. isjias og skiveproblematikk, bekken og ekstremitetsproblematikk.Spesiell interesse for idrettsskader. Behandling: Leddmanipulasjon/mobilisering, triggerpunkt- og bløtvevsbehandling,traksjonsbehandling og rehabilitering.