Nationaltheatret

Vi åpner ny klinikk på Nationaltheatret 09.08! Vi gleder oss til å ha deg på besøk.

Veibeskrivelse: Klinikken ligger midt i Oslo ved Klingenberg, 100 meter fra Nationaltheateret. Du finner oss mellom Saga kino og Chat Noir. Andre landemerker som du kanskje drar kjennskap på i nærheten: Fridays, Hotell Continental og Espresso House.

Vi tilbyr:

Kiropraktor
Fysioterapeut

Klinikk Plassering

Adresse:

Olav V´s gate 1

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Klinikk for Alle
  Jonathan Arkin
  Kiropraktor - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Jeg er kiropraktor i funksjonell nevrologi fra USA. Dette betyr at jeg er ekspert på nevrologi og de forskjellige tilstandene som kan oppstå ved hodeskader og andre nevrologiske sykdommer. Jeg jobber primært med hjernerystelser, migrene, kroniske smerter og læringsvansker. De siste årene har jeg vært behandlende kiropraktor ved et prestisjetungt hjerneskadesenter i Amerika. Ideen om kiropraktisk nevrologi er veldig enkel. Hjernen styrer absolutt alt i kroppen, muskler, ledd, organer og blodomløp. Ved å adressere hjernens funksjon kan mange uventede forhold hjelpes. For eksempel er tusenvis av tilfeller av hjernerystelse og hjernerystelse blitt behandlet over hele verden takket være innovasjonene innen kiropraktisk nevrologi. Svimmelhet, migrene og til og med bevegelsesforstyrrelser som Parkinsons har blitt hjulpet dramatisk.
 • Klinikk for Alle
  Daniel Kim
  Kiropraktor - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Jeg jobber som kiropraktor for å hjelpe folk til å leve livet sitt fullt ut. Å være interessert i å leve et funksjonelt liv motiverte meg til å finne mest effektive måten å hjelpe mennesker på. Jeg er alltid interessert i å hjelpe folk føler seg bedre om livet. Jeg er spesialisert i Gonstead Kiropraktisk omsorgssystem som er en spesifikk måte å finne problemet på i kroppen vår og hjelper til med å fikse årsaken. Jeg bruker mesteparten av tiden min hjelper hodepine, skuldersmerter, nakkesmerter, ryggsmerter. Voksne til barn og babyer også. Jeg brenner for å hjelpe folk til å føle seg bedre i livet. Ikke bare behandle fysiske klager i seg selv, men også å ha samtaler ved å dele det som faktisk skjer i kroppen og hjernen vil bidra til å løse problemet raskest og tryggest måte mulig.
 • Henrik Skarpnord
  Henrik Skarpnord
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Mitt mål som fysioterapeut er å hjelpe folk til en bedre hverdag. Sammen med deg ønsker jeg å jobbe med å løse smerteproblematikk, gjøre positive endringer i hverdagen og motivere til trening og aktivitet innenfor sunne rammer.Mine interessefelter er mange, men jeg er spesielt interessert i akutte og kroniske plager i muskel- og skjelettsystemet, som for eksempel leddrelaterte plager i nakke/rygg, hofte, kne eller ankel. Jeg har en bakgrunn fra idretten som langrennsløper, og har gjennom idretten og tiden etterpå erfart at kroppens helse har stor innvirkning på hverdagen. Du vil bli inkludert i behandlingsplanen, slik at vi sammen kan løse dine utfordringer.
 • Morten Styrerud Bunkholdt (Nationalteateret)
  Morten Styrerud Bunkholdt (Nationalteateret)
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Uteksaminert ved Royal Melbourne Institute of Technology 2011. Siden dette har han jobbet i Kiropraktor Brumunddal, en av Norges største Gonstead klinikker i to år. Etter det jobbet han i Oslo på Svein Torp klinikken som i stor grad var med idrettsutøvere. Deretter jobbet han på Helsfyr Kiropraktorklinikk, som er en ren Gonstead klinikk. Han har drevet sin egen praksis i Oslo siden 2017. Utenom å være aktiv innen idrett selv, har han en stor lidenskap for friluftsaktiviteter. Han er til daglig opptatt av kostholdets og psykens påvirkning på menneskets helse, og har derfor en bred kunnskap innenfor disse temaene. Han ser alltid etter muligheten for å optimalisere helse og kropp på best mulig måte. Han praktiserer det anerkjente Gonstead systemet, noe han har gjort siden han ble uteksaminert i 2011.