Nationaltheatret

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Velkommen til oss, vi hjelper deg med dine muskel- og leddplager. 
NB! Vi deler for tiden lokaler med Naprapatlandslaget, så når du kommer frem til riktig adresse følger du bare skiltingen dit.
Vi har en unik blanding av terapeut, alt fra spesialist i lidelser i muskler og skjelett (som nakkesmerter, rygg, skulder, knesmerter) til en spesialist i hjernerystelse, migrene, kroniske smerter og lærevansker. Dette gjør at vi kan jobbe som et team for best å betjene alle pasientene våre.

Vi tilbyr:

 • Kiropraktor
 • Fysioterapeut
 • Trykkbølgebehandling
 • Nåler i behandling
 • Behandling av baby & barn
 • Nevrologisk undersøkelse (bestilles online eller via callsenteret). For intensivbehandling over en uke; ta direkte kontakt med  Jonathan.Arkin@klinikkforalle.no

Veibeskrivelse: Klinikken ligger midt i Oslo ved Klingenberg, 100 meter fra Nationaltheateret. Du finner oss mellom Saga kino og Chat Noir. Andre landemerker som du kanskje drar kjennskap på i nærheten: Fridays, Hotell Continental og Espresso House.

Parkeringsmuligheter Nationaltheatret: Klinikken ligger sentralt ved Saga Kino, og det enkleste er kanskje å komme hit med buss/ t-bane/ tåg. Dersom du kommer med bil, er de nærmeste parkeringshusene Saga P-hus og Vika Terrasse Parkering (begge ligger i Munkedamsveien, noen minutters gange til klinikken).

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

- Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
- Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.


Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 69 kr.

Velkommen til oss!

Last ned prisliste her

Adresse:

Olav V´s gate 1

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Jonathan Arkin
  Jonathan Arkin
  Kiropraktor (funksjonell nevrologi) - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Jeg er kiropraktor i funksjonell nevrologi fra USA. Dette betyr at jeg er ekspert på nevrologi og de forskjellige tilstandene som kan oppstå ved hodeskader og andre nevrologiske sykdommer. Jeg jobber primært med hjernerystelser, migrene, kroniske smerter og læringsvansker. De siste årene har jeg vært behandlende kiropraktor ved et prestisjetungt hjerneskadesenter i Amerika. Ideen om kiropraktisk nevrologi er veldig enkel. Hjernen styrer absolutt alt i kroppen, muskler, ledd, organer og blodomløp. Ved å adressere hjernens funksjon kan mange uventede forhold hjelpes. For eksempel er tusenvis av tilfeller av hjernerystelse og hjernerystelse blitt behandlet over hele verden takket være innovasjonene innen kiropraktisk nevrologi. Svimmelhet, migrene og til og med bevegelsesforstyrrelser som Parkinsons har blitt hjulpet dramatisk.
 • Daniel Kim
  Daniel Kim
  Kiropraktor - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Jeg jobber som kiropraktor for å hjelpe folk til å leve livet sitt fullt ut. Å være interessert i å leve et funksjonelt liv motiverte meg til å finne mest effektive måten å hjelpe mennesker på. Jeg er alltid interessert i å hjelpe folk føler seg bedre om livet. Jeg er spesialisert i Gonstead Kiropraktisk omsorgssystem som er en spesifikk måte å finne problemet på i kroppen vår og hjelper til med å fikse årsaken. Jeg bruker mesteparten av tiden min hjelper hodepine, skuldersmerter, nakkesmerter, ryggsmerter. Voksne til barn og babyer også. Jeg brenner for å hjelpe folk til å føle seg bedre i livet. Ikke bare behandle fysiske klager i seg selv, men også å ha samtaler ved å dele det som faktisk skjer i kroppen og hjernen vil bidra til å løse problemet raskest og tryggest måte mulig.
 • Morten Styrerud Bunkholdt
  Morten Styrerud Bunkholdt
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Uteksaminert ved Royal Melbourne Institute of Technology 2011. Siden dette har han jobbet i Kiropraktor Brumunddal, en av Norges største Gonstead klinikker i to år. Etter det jobbet han i Oslo på Svein Torp klinikken som i stor grad var med idrettsutøvere. Deretter jobbet han på Helsfyr Kiropraktorklinikk, som er en ren Gonstead klinikk. Han har drevet sin egen praksis i Oslo siden 2017. Utenom å være aktiv innen idrett selv, har han en stor lidenskap for friluftsaktiviteter. Han er til daglig opptatt av kostholdets og psykens påvirkning på menneskets helse, og har derfor en bred kunnskap innenfor disse temaene. Han ser alltid etter muligheten for å optimalisere helse og kropp på best mulig måte. Han praktiserer det anerkjente Gonstead systemet, noe han har gjort siden han ble uteksaminert i 2011.
 • Henrik Skarpnord
  Henrik Skarpnord
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Mitt mål som fysioterapeut er å hjelpe folk til en bedre hverdag. Sammen med deg ønsker jeg å jobbe med å løse smerteproblematikk, gjøre positive endringer i hverdagen og motivere til trening og aktivitet innenfor sunne rammer.Mine interessefelter er mange, men jeg er spesielt interessert i akutte og kroniske plager i muskel- og skjelettsystemet, som for eksempel leddrelaterte plager i nakke/rygg, hofte, kne eller ankel. Jeg har en bakgrunn fra idretten som langrennsløper, og har gjennom idretten og tiden etterpå erfart at kroppens helse har stor innvirkning på hverdagen. Du vil bli inkludert i behandlingsplanen, slik at vi sammen kan løse dine utfordringer.
 • Jonas Tajet
  Jonas Tajet
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Som fysioterapeut ønsker jeg å hjelpe folk til en best mulig hverdag. Jeg vil sammen med deg jobbe for å løse din smerteproblematikk, motivere til trening og gjøre positive endringer. Jeg har en bakgrunn som langrennsløper, en utdannelse fra Norges Idretsshøgskole, og er utdannet personlig trener før jeg studerte fysioterapi. Jeg har stor interesse for både akutte og kroniske plager i muskler og skjelett, som for eksempel i skulder, nakke/rygg, hofte eller kne. I tillegg har jeg erfaring med hånd, benamputasjon, Parkinsons sykdom, og revmatisme. Jeg setter pasienten i sentrum og skal veilede og hjelpe så godt jeg kan mot gode resultater.