Bryn

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Klinikk For Alle Bryn (tidligere Bryn Medisinske Senter) holder til i 6. etasje på Brynsenteret.

Vi tilbyr:

Treningsgrupper og kurs ved Klinikk for Alle Bryn:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Trenger du hjelp i helgene eller på helligdagene?
Våre klinikker på Fornebu, Majorstuen, Storo og Bekkestua har åpent i helgene og på helligdagene. For mer informasjon om deres åpningstider, bestilling av time mm., trykk her.

 
Velkommen!

Adresse:

Østensjøveien 79 0667 Oslo

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Bård Andreas Larsen
  Bård Andreas Larsen
  Manuellterapeut - Fagansvarlig (BRYN)
  Bestill time Info
  Interesser: Nerve, muskel og skjelettplager. Hodepine og idrett. Behandling: Manuellterapi, manipulasjon og laserterapi.
 • Gaute Waldow
  Gaute Waldow
  Manuellterapeut
  Bestill time Info
  Jeg slutter i Klinikk for Alle. Kiropraktor Fredrik Tvedten er ny hos oss og har kapasitet til å ta imot mine pasienter.   Interesser: Muskel, nerve og skjelettplager. Idrett og Yoga. Behandling: Manuellterapi, manipulasjon, IMS, yoga, avspenning.
 • Klinikk for Alle
  Fredrik Tvedten
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Har tatt min kiropraktor utdannelse i Sydney. Har drevet med idrett stort sett hele livet og er fremdeles veldig aktiv. Jeg er en blid og engasjert terapeut, som er veldig glad i jobben som kiropraktor. Interesseområdene mine er nakke, rygg, brystvegg, skulder, korsrygg og hofter. Gjør nåler og trykkbølge.  
 • Jon T. Rømoen
  Jon T. Rømoen
  Fysioterapeut, Seniorterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: skulder, trening, kosthold og idrett, Behandling: IMS, kinesiotape, redcord, trykkbølge, såler og treningsveiledning. Ultralyd av skulder, albue og plantar fascitt. 
 • Malin O. Åslie
  Malin O. Åslie
  Fysioterapeut, seniorterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber med ulike svimmelhets problematikker, men spesielt diagnostisering og behandling av krystallsyke. Andre interesse områder jeg jobber mye med er hodepine, cervicogen svimmelhet og nakke- og ryggsmerter. Jeg bruker ulike behandlingsteknikker, som bløtvevsmassasje, triggerpunktbehandling, mobilisering, dry needling og kopping. Rehabilitering i form av gruppetrening eller individuelt samt fallforebyggende trening for eldre.
 • Morten Johansen
  Morten Johansen
  Idrettsfysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Underekstremitet, såler, idrett. Behandling: Såler, mobilisering/manipulasjon, triggerpunkt, IMS, treningsveil.
 • Julia Elisabet Andersson
  Julia Elisabet Andersson
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rehabilitering, pre- og postoperativ rehabilitering av hofte, kne og rygg. Nakkeplager. Behandling: Treningsveiledning, bløtvevsteknikker, triggerpunktbehandling, trykkbølge, Aktiv A.
 • Karoline Hansen
  Karoline Hansen
  Osteopat
  Bestill time Info
  Interesser: hode/nakke, mage/tarm, pust, kvinnehelse, pilates. Behandling: bløtvevsteknikker, leddmobilisering, øvelser.
 • Simen Brunes
  Simen Brunes
  Osteopat
  Bestill time Info
  Interesser: Akutte og langvarige Nakke/ryggplager. Hodepine, idrettsskader, senebetennelse og stress. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt, nålebehandling, IASTM-behandling (instrument assisted soft tissue mobilization)