Bryn

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Klinikk For Alle Bryn (tidligere Bryn Medisinske Senter) holder til i 6. etasje på Brynsenteret.

Vi tilbyr:

Treningsgrupper og kurs ved Klinikk for Alle Bryn:

 

Trenger du hjelp i helgene eller på helligdagene?
Våre klinikker på Majorstuen, Storo og Bekkestua har åpent i helgene og på helligdagene. For mer informasjon om deres åpningstider, bestilling av time mm., trykk her.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

 NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

 
Velkommen!

Adresse:

Østensjøveien 79 0667 Oslo

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Bård Andreas Larsen
  Bård Andreas Larsen
  Manuellterapeut - Fagansvarlig (BRYN)
  Bestill time Info
  Interesser: Nerve, muskel og skjelettplager. Rygg, nakke, hodepine og idrett. Behandling: Manuellterapi, manipulasjon og laserterapi.
 • Fredrik Tvedten
  Fredrik Tvedten
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor med 5-årig utdannelse fra Macquarie University, Sydney. Jeg er autorisert primærkontakt og kan derfor sykemelde, henvise til billeddiagnostikk og spesialister ved behov. Som kiropraktor behandler jeg plager og skader knyttet til muskel og skjelettsystemet med hjelp av leddmanipulasjon og løsner på stram/vond muskulatur etc. ved hjelp av flere ulike teknikker. Jeg setter skaden i system og vurderer kroppen helhetlig og behandler deretter. Interesser: Akutte/kroniske nakke- og ryggplager, skulder, brystvegg, bekken/hofter, albue og hånd, ankel- og fot-plager, idrettsskader. Behandling: Leddkorrigering/mobilisering, laser, dry needling (akupunktur), triggerpunktbehandling/muskelplager og trykkbølgebehandling.  
 • Morten Styrerud Bunkholdt
  Morten Styrerud Bunkholdt
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Uteksaminert ved Royal Melbourne Institute of Technology 2011. Siden dette har jeg jobbet i Kiropraktor Brumunddal, en av Norges største Gonstead klinikker i to år. Etter det jobbet jeg i Oslo på Svein Torp klinikken som i stor grad var med idrettsutøvere. Deretter jobbet jeg på Helsfyr Kiropraktorklinikk, som er en ren Gonstead klinikk. Jeg har drevet sin egen praksis i Oslo siden 2017. Utenom å være aktiv innen idrett selv, har jeg en stor lidenskap for friluftsaktiviteter. Jeg er til daglig opptatt av kostholdets og psykens påvirkning på menneskets helse, og har derfor en bred kunnskap innenfor disse temaene. Jeg ser alltid etter muligheten for å optimalisere helse og kropp på best mulig måte. Jeg praktiserer det anerkjente Gonstead systemet, noe jeg har gjort siden jeg ble uteksaminert i 2011.
 • Jon T. Rømoen
  Jon T. Rømoen
  Fysioterapeut, Seniorterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: skulder, nakke, albue, kosthold og idrett, Behandling: Nåler (IMS), kinesiotape, redcord, trykkbølge, såler og treningsveiledning. Ultralyd av skulder, albue og plantar fascitt. 
 • Malin O. Åslie
  Malin O. Åslie
  Fysioterapeut, seniorterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber med ulike svimmelhets problematikker, men spesielt diagnostisering og behandling av krystallsyke (VNS briller). Andre interesse områder jeg jobber mye med er hodepine, cervicogen svimmelhet og nakke- og ryggsmerter. Jeg bruker ulike behandlingsteknikker, som bløtvevsmassasje, triggerpunktbehandling, mobilisering, dry needling og kopping. Rehabilitering i form av gruppetrening eller individuelt samt fallforebyggende trening for eldre.
 • Morten Johansen
  Morten Johansen
  Idrettsfysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Knær, føtter, biomekanisk, såler, idrett. Behandling: Nåler (IMS), mobilisering/manipulasjon, traksjon, triggerpunktbehandling, treningsveil.
 • Julia Elisabet Andersson
  Julia Elisabet Andersson
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rehabilitering, pre- og postoperativ rehabilitering av hofte, kne og rygg. Nakkeplager. Behandling: Massasje, treningsveiledning, triggerpunktbehandling, mobilisering/traksjon, El terapi, trykkbølge, Aktiv A.
 • Simen Brunes
  Simen Brunes
  Osteopat
  Bestill time Info
  Interesser: Akutte og langvarige Nakke/ryggplager. Hodepine, idrettsskader, senebetennelse og stress. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt, nålebehandling, IASTM-behandling (instrument assisted soft tissue mobilization), massasje
 • Karoline Hansen
  Karoline Hansen
  Osteopat
  Bestill time Info
  Interesser:  Hode, kjeve, nakke, rygg, bekken, kvinnehelse, graviditet, stress og pust, pilates/yoga. Behandling: Massasje, triggerpunktbehandling, pust - og styrkeøvelser