Kiropraktor Bryne

Hvorfor Klinikk for Alle Bryne?

Hva er en kiropraktor?

En kiropraktor undersøker, behandler og diagnostiserer muskel og skjelettplager. Som primærkontakt kan kiropraktoren sykemelde, henvise videre til spesialist eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen MR og CT.

Kiropraktor behandling

Hvilke plager behandler en kiropraktor?

De fleste kommer til kiropraktor med smerter i rygg og nakke, vi kan også undersøke og behandle smerter fra ekstremiteter. Ryggsmerter, nakkesmerter, hodepine, migrene, prolaps, bekkenløsning er noen av plagene vi ser mest av. Med 5 års mastergradsutdannelse fungerer kiropraktorer som primærkontakter, dvs at man ikke trenger henvisning for gå til kiropraktor.

Hva kan du forvente av oss?

Hos oss vil du få en grundig utredning og undersøkelse av kiropraktor, våre behandlingsmetoder er evidensbaserte og vi har stort fokus på forebygging av plager. Vi samarbeider tett med fysioterapeutene på huset og andre helseaktører.

Våre kiropraktorer:

Picture of Hilde Sjo Tavares

Hilde Sjo Tavares

Senior kiropraktor med 20+ år i praksis.

Lang erfaring/bred kompetanse i å behandle vanlige muskel- og skjelettrelaterte plager, inkludert rygg, hofte/bekken, nakke, hodepine/migrene osv.

Bestill time
Picture of Rui Tavares

Rui Tavares

Interesser: rygg/nakkeproblematikker, idrettsskader, skulder, albue, håndledd, ankel, kne og kjeveproblemer. Hodepine og svimmelhet. Behandling: Manipulasjonsbehandling, bløtvevsbehandling, fot- og gangeanalyse

Bestill time
Picture of Evelyn Kleppe

Evelyn Kleppe

Nakke og ryggplager. Spesialkompetanse innen behandling av gravide, spedbarn/barn.

Bestill time