Vondt i Ryggen

Er du lei av å få gode råd om behandlinger som ikke virker?
Terapeutene på Klinikk for Alle kan hjelpe deg!

En pasienthistorie

En 35 år gammel mann oppsøkte Klinikk for Alle fordi han hadde hatt smerter i korsryggen i tre år. Smertene var på høyre side av korsryggen og i perioder kunne smertene stråle ned i høyre sete og lår. Han hadde vært sykmeldt i flere perioder og hadde også vært igjennom en rekke forskjellige behandlinger som hans lege hadde rekvirert.

MR som hadde vært tatt to ganger i løpet av perioden, viste ingen funn og fastlegen hadde konkludert med at det sannsynligvis ikke var noe galt, men at han trengte å styrke ryggmusklene for å bli av med sine plager. Problemet var at så snart pasienten begynte å trene ble smertene forsterket og han ble sengeliggende. Han hadde derfor måttet slutte med all fysisk aktivitet for å klare å holde ut arbeidsdagen på åtte timer.

Pasienten fikk skreddersydd tverrfaglig behandling

Ved undersøkelsen på Klinikk for Alle, ble det funnet en kraftig låsning i høyre bekkenledd i tillegg til triggerpunkter og betennelser i setemuskulaturen. Kiropraktoren skreddersydde et behandlingsprogram som bestod av manipulasjonsbehandling, triggerpunktbehandling og trykkbølgebehandling.

Et bedre liv!

Etter behandling med disse tre behandlingsformer to ganger i uka i tre uker hadde bekkenet og bekkenmuskulaturen normal funksjon og pasienten var smertefri. Etter dette har han kunnet trene som normalt. For tiden går pasienten til kontroll annenhver måned.