Smerter i Nakken

Er du lei av å få gode råd om behandlinger som ikke virker?
Terapeutene på Klinikk for Alle kan hjelpe deg!

En pasienthistorie

En 36 år gammel kvinne oppsøkte klinikken på grunn av kroniske smerter i nakken. Smertene var tilstede daglig, men ble betydelig forverret når hun arbeidet foran PC eller når hun var stresset. Enkelte ganger kunne smertene i nakken forplante seg opp til hodet. Hun hadde vært igjennom behandlinger både hos fysioterapeut og kiropraktor uten særlig resultat. Hun hadde brukt store doser med smertestillende medisiner de siste årene. Legen mente at hun måtte lære seg å leve med smertene og at hun måtte være mer i aktivitet for å bli bra. Han hadde også henvist henne til psykolog.

Ved undersøkelse hos kiropraktoren på Klinikk for Alle ble det raskt konstatert låsninger i nakken i tillegg til muskelspenninger og triggerpunkter. Det var også svake nakkemuskler som forårsaket instabilitet.

Et bedre liv!

Det ble satt opp et tverrfaglig behandlingsprogram som bestod av spesifikk manipulasjon, triggerpunktbehandling, sterilvannsinjeksjoner og slyngetrening, hos blant annet kiropraktor og fysioterapeut. Etter tre uker var pasienten nærmest symptomfri og går nå kun til vedlikeholdsbehandling fire ganger i året.