Smerter i Armen

Våkner du om natten av smerten i armen?

 
Terapeutene på Klinikk for Alle kan hjelpe deg!

En pasient oppsøkte Klinikk for Alle etter å ha skadet armen i en skiulykke
I ulykken hadde hun hadde falt på skulderen og vridd armen bakover i det hun falt. Smertene hadde vært intense og hun hadde oppsøkt sin fastlegen som hadde rekvirert røntgen uten å finne årsaken til symptomene. De siste seks månedene hadde hun fått fysikalsk behandling og opptrening uten resultat. Hun hadde smerter når hun løftet armen, men opplevde også kronisk verkende smerter i hele armen og følte at den visnet bort om natten.

Når vi undersøkte henne, lokaliserte vi nedsatt bevegelighet i skulderleddet i tillegg til betennelse i fremsiden av skuldermuskulaturen. Det var triggerpunkter på baksiden av armen og i underarmen og det var det nedsatt kraft i overarmsmuskulaturen. Kiropraktoren manipulerte skulderleddet og deretter brukte vi trykkbølgebehandling på den betente muskulaturen. Vi masserte bort triggerpunktene i over- og underarmen og satte på kinesiotape for å få tilbake styrken i overarmen.

Etter seks behandlinger var pasienten tilnærmet smertefri og hadde normal funksjon og styrke i armen.  Hun hadde ikke behov for opptrening.