Madla

Vi tilbyr:

Klinikken vår ligger i nye, flotte lokaler på Madla, nærmere bestemt i Madlagården, rett ved Amfi Madla. Her har vi både kiropraktor, fysioterapeut, lege og massør/muskelterapeut som står klar for å hjelpe deg med dine plager. Hos oss får du time raskt og dine plager tatt på alvor. Hos oss jobber terapeutene sammen for å få deg frisk, raskest mulig. For å bestille time, benytt vår online booking under eller ring oss på 97923000.

Velkommen!

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Klinikk Plassering

Adresse:

Madlamarkveien 2A 4041 Hafrsfjord

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Queenie Stewart
  Queenie Stewart
  Senior Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Queenie vil hjelpe deg med de aller fleste muskel-skjelettplager. Hun har spesielt bred erfaring innen bekken/rygg/nakkeplager, prolaps, slitasje. Utdannet ved Murdoch University, 2010 og har bl.a kurs i Graston, Nåleteknikk og Idrettsmedisinsk.
 • Andrea Roska Dunne
  Andrea Roska Dunne
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Særlig interesse for idrett og akutte skader. Er på nåværende tidspunkt fysioterapeut for et senior, herrer ishockey lag og tilknyttet en Strongman klubb. Har tidligere erfaring innen ridning og håndball. Tilpasser såler og er kurset innen kinesio taping
 • Fahime Javid
  Fahime Javid
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Fysioterapeut med erfaring innenfor rehabilitering av skulder,nakke og rygg. Bruker jeg blant annet redcord thrapi, fysioterapi massasje/blødtdel beh. Er medisinskyoga instruktør, tilbyr kurs og privat timer (tl:98416950). Snakker norsk, persisk, azer
 • Klinikk for Alle
  Lasse Larsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Noe jeg syns er spesielt interessant innenfor yrket er at alle mennesker er forskjellige, at man må være fleksibel og kunne finne den riktige behandlingen. Jeg trives med å være i fysisk aktivitet, dette i form av blant annet fotball. Samtidig som jeg er glad i å jobbe med mennesker. Jeg er opptatt av hvordan alle mennesker er forskjellige, og at man må forstå hele situasjonen til et hvert menneske for å kunne for å kunne tilrettelegge og velge den beste behandlingen. Jeg har en spesiell interesse for idrettsskader og langvarige smerter. Hos meg får pasienten en svært faglig, engasjert, og oppdatert fysioterapeut som ser hver enkelt person. Noe som er viktig for meg er å hjelpe pasienten til å kunne meste sin egen situasjon.