Madla

Vi tilbyr:

Klinikken vår ligger i nye, flotte lokaler på Madla, nærmere bestemt i Madlagården, rett ved Amfi Madla. Her har vi både kiropraktor, fysioterapeut, lege og massør/muskelterapeut som står klar for å hjelpe deg med dine plager. Hos oss får du time raskt og dine plager tatt på alvor. Hos oss jobber terapeutene sammen for å få deg frisk, raskest mulig. For å bestille time, benytt vår online booking under eller ring oss på 97923000.

Velkommen!

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Adresse:

Madlamarkveien 2A 4041 Hafrsfjord

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Queenie Stewart
  Queenie Stewart
  Senior Kiropraktor - Faglig Leder (Permisjon)
  Bestill time Info
  Queenie vil hjelpe deg med de aller fleste muskel-skjelettplager. Hun har spesielt bred erfaring innen bekken/rygg/nakkeplager, prolaps, slitasje. Utdannet ved Murdoch University, 2010 og har bl.a kurs i Graston, Nåleteknikk og Idrettsmedisinsk.
 • Marthine Solheim
  Marthine Solheim
  Kiropraktor (Vikar for Queenie)
  Bestill time Info
  Kiropraktor med interesse for akutte og kroniske nakke- og ryggplager, isjias, bekken og hodepine. Behandler både unge og eldre. Behandlinger som manipulasjon, traksjon, triggerpunktbehandling/nåler, trykkbølge, øvelser og veiledning m.m.
 • Andrea Roska Dunne
  Andrea Roska Dunne
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Særlig interesse for idrett og akutte skader. Er på nåværende tidspunkt fysioterapeut for et senior, herrer ishockey lag og tilknyttet en Strongman klubb. Har tidligere erfaring innen ridning og håndball. Tilpasser såler og er kurset innen kinesio taping
 • Fahime Javid
  Fahime Javid
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Fysioterapeut med erfaring innenfor rehabilitering av skulder,nakke og rygg. Bruker jeg blant annet redcord thrapi, fysioterapi massasje/blødtdel beh. Er medisinskyoga instruktør, tilbyr kurs og privat timer (tl:98416950). Snakker norsk, persisk, azer