Madla

Klinikken vår ligger i flotte lokaler på Madla, nærmere bestemt i Madlagården, rett ved Amfi Madla. Her har vi både kiropraktor, fysioterapeut, og massør/muskelterapeut som står klar for å hjelpe deg med dine plager. Hos oss får du time raskt, og dine plager tatt på alvor. Hos oss jobber terapeutene sammen for å få deg frisk raskest mulig.

Vi tilbyr:

Åpningstider helg:

Uke 46: Lørdag 11:00 - 14:00 Queenie Stewart Link til booking

 For å bestille time, benytt vår online booking under eller ring oss på 97923000.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Velkommen!

Adresse:

Madlamarkveien 2A 4041 Hafrsfjord

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Queenie Stewart
  Queenie Stewart
  Senior Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Queenie vil hjelpe deg med de aller fleste muskel-skjelettplager. Hun har spesielt bred erfaring innen bekken/rygg/nakkeplager, prolaps, slitasje. Utdannet ved Murdoch University, 2010 og har bl.a kurs i Graston, Nåleteknikk og Idrettsmedisinsk.
 • Jan Vidar Meling
  Jan Vidar Meling
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Skulder og nakkeplager. Rygg, hofte, kne og ankel. Rehabilitering med veiledning etter idrett og belastningsskader. Skadeforebyggende trening. Trykkbølgebehandling.
 • Andrea Roska Dunne
  Andrea Roska Dunne
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Særlig interesse for idrett og akutte skader. Er på nåværende tidspunkt fysioterapeut for et senior, herrer ishockey lag og tilknyttet en Strongman klubb. Har tidligere erfaring innen ridning og håndball. Tilpasser såler og er kurset innen kinesio taping
 • Fahime Javid
  Fahime Javid
  Fysioterapeut
  Info
  Fahime er fysioterapeut og har videre utdannet seg i fysioterapi  for eldre personer. Har hatt kurs og erfaring om smerte, helsefremmende tiltak og muskel- skjellett.  Hun har bred erfaring innen rehabilitering av skulder, nakke og rygg. Hun er også instruktør i mediyoga for voksne, barn og gravide. Med mediyoga hjelper hun også mennesker som sliter med stress og utbrenthet. Har lang erfaring med trening med red cord apparat.  Fahime er en behandler med bred kompetanse og ser mennesket som en helhet.