Lillehammer

Den 13. oktober 2021 åpner vi ny klinikk i Lillehammer, velkommen

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Velkommen!

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Storgata 86

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Aleksander Hesbø
  Aleksander Hesbø
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Helhetlig behandling av akutte og kronisk plager i nakke, rygg, bekken, kjeve, skulder, ankel og hodepine.Behandler både unge og eldre. Behandling: spesifikk leddmanipulasjon, nåler, bløtvev og traksjon.Autorisert kiropraktor med utdannelse fra Wales i Storbritannia og kan tilby behandling med bakgrunn til nyere studier. Jeg behandler plager i muskel- og skjelettsystemet med en spesiell interesse for kjeveplager (TMD). Pasienter som oppsøker meg har ofte akutte eller kroniske plager i nakke og rygg fra hverdagslig kontorarbeid eller grunner som er ukjent for pasienten. Ved å bruke god tid sammen får jeg ett inntrykk av din hverdag og vi finner riktig diagnose som igjen gir et effektivt behandlingsforløp og løsninger som gir langvarig effekt.
 • Vilde Eliassen
  Vilde Eliassen
  Muskelterapeut / Massasjeterapeut
  Bestill time Info
  Behandler plager i muskel- og skjelettsystemet, og har fordypning i idrettsskader og opptrening. Tilbyr muskelterapi, idrettsmassasje, kinesiotaping, rehab øvelser og veiledning.Samt triggerpunktbehandling, fasciabehandling og gravidmassasje.Har også god efaring innen spenningshodepine og nakkeproblematikk, skulder og ryggskader. Tilpasser behandling etter pasientens behov og ønske.
 • Klinikk for Alle
  Kari Svelstad Kittelsen
  Fysioterapeut og osteopat
  Bestill time Info
  Har idrett grunnfag, Mensendieck fysioterapi, osteopati, NFF sin akupunktur og triggerpunkt utdanning, arbeidsrettet rehabilitering og oppfølging av sykemeldte Studerer til høsten videreutdanning idrettsmedisin.Liker friluftsliv, toppturer, langrenn, landevei.