Lillehammer

Klinikken i Lillehammer ligger i Storgata 86, over Lillehammer Sport. Klinikken tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, osteopat og muskelterapeut.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Velkommen!

 

Adresse:

Storgata 86, 2615 Lillehammer

Våre åpningstider:

Åpningstider påsken 2023
 
Mandag 03.04 - onsdag 05.04: 08:00-16:00

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Aleksander Hesbø
  Aleksander Hesbø
  Kiropraktor - faglig leder
  Bestill time Info
  Helhetlig behandling av akutte og kronisk plager i nakke, rygg, bekken, kjeve, skulder, ankel og hodepine.Behandler både unge og eldre. Behandling: spesifikk leddmanipulasjon, nåler, bløtvev og traksjon.Autorisert kiropraktor med utdannelse fra Wales i Storbritannia og kan tilby behandling med bakgrunn til nyere studier. Jeg behandler plager i muskel- og skjelettsystemet med en spesiell interesse for kjeveplager (TMD). Pasienter som oppsøker meg har ofte akutte eller kroniske plager i nakke og rygg fra hverdagslig kontorarbeid eller grunner som er ukjent for pasienten. Ved å bruke god tid sammen får jeg ett inntrykk av din hverdag og vi finner riktig diagnose som igjen gir et effektivt behandlingsforløp og løsninger som gir langvarig effekt.
 • Vilde Eliassen
  Vilde Eliassen
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Behandler plager i muskel- og skjelettsystemet, og har fordypning i idrettsskader og opptrening. Tilbyr muskelterapi, idrettsmassasje, kinesiotaping, rehab øvelser og veiledning.Samt triggerpunktbehandling, fasciabehandling og gravidmassasje.Har også god efaring innen spenningshodepine og nakkeproblematikk, skulder og ryggskader. Tilpasser behandling etter pasientens behov og ønske.
 • Kari Svelstad Kittelsen
  Kari Svelstad Kittelsen
  Fysioterapeut og osteopat
  Bestill time Info
  Som terapeut liker jeg å møte alle typer mennesker med ulike problemstillinger, akutte som kroniske. Jeg ønsker å se hele mennesket sett i sammenheng med livssituasjon og utfordringer i hverdagen. Du vil oppleve en terapeut som er nysgjerrig og engasjert i deg som kunde. Jeg liker å jobbe med kunder som har et aktivt forhold til sin egen helse. Jeg har særlig interesse for idrett- og yrkesskader. Mine favorittområder er fot, kne, korsrygg og skulder. Med arbeidserfaring innen både fysioterapi, osteopati og idrett har jeg en bred kompetansebakgrunn. Jeg er fysioterapeut med fordypning i Mensendieck, Trykkbølge, Medisinsk treningsterapi (MTT), Intermuskulærstimulering (IMS/dry needling), Kinesiotape og Arbeidshelse. Innen osteopati har jeg fordypning innen idrettsskader. Jeg har sertifisering innen AktivA (Aktiv med artose), og er Aktiv mot kreft instruktør fra Norges Idrettshøyskole. Ved behov kan jeg skreddersy GaitTec såler som kan forebygge eller bedre et belastningsproblem spesielt i fot, kne og hofter. Hos meg kan du forvente engasjement og god oppfølging for å nå dine målsettinger.