Smerter i Skulder

Er du lei av å få gode råd om behandling som ikke virker?
Terapeutene på Klinikk for Alle kan hjelpe deg!

En pasienthistorie

En 33 år gammel mann oppsøkte klinikken på grunn av smerter i skulder. Smertene hadde kommet gradvis og var lokalisert nederst i nakken på høyre side og forplantet seg ut i skulderen og armen på samme side når han kjørte bil eller ved fysisk aktivitet. I løpet av de siste seks månedene hadde han tatt MR av nakken og prøvd en rekke forskjellige behandlinger uten resultat.

På undersøkelsen hos oss ble det konstatert låsninger i de nederste nakkevirvlene i tillegg til kraftige muskelknuter på høyre side. Skulderleddet hadde nedsatt bevegelighet og det var betennelse på fremsiden av skuldermuskulaturen i tillegg til triggerpunkter på baksiden av skulderbladet.

Et bedre liv!

For å løsne på de fastlåste leddene ble det foretatt manipulasjonsbehandlinger av nakkevirvlene. Videre ble det gitt dypmassasje og triggerpunktbehandling på muskulaturen. Skulderleddet ble mobilisert og det ble gitt trykkbølgebehandling på den betente muskulaturen. I løpet av tre uker var pasienten nærmest symptomfri og det ble igangsatt stabiliserende trening av nakke og skulder.