Fall Fra Hesteryggen

Under en treningsøkt i desember i 2011 ble jeg i full galopp kastet inn i veggen av hesten min. Da jeg fikk igjen pusten, merket jeg umiddelbart reelle smerter i ryggen. Ryttere er rare; vi skal først sjekke om hesten er skadd, så opp på hesteryggen igjen og deretter sjekker vi egen helse. Som veterinær følte jeg at det var bortkastet tid å sitte flere timer i kø på legevakten eller vente på fastlegetime. Jeg ønsket å få sjekket skaden skikkelig ut, og spesielt bevegelighet i muskler og ledd (fra hofte til nakke). Da er Klinikk for Alle rett sted!

Jeg fikk akutt time på dagen og ble tatt seriøst fra første sekund. Jeg fikk en skikkelig undersøkelse og god akuttbehandling. Det var trygt og godt for meg å vite at kiropraktoren ville anbefale røntgen, ved mistanke om brudd i ryggvirvler. (Noe som heldigvis ikke var tilfelle!) I månedene som fulgte trente jeg forsiktig og hadde oppfølging av kiropraktor og massør. Muskelskadene tok lengst tid å lege, mens låsningene i korsrygg og bekken kom heldigvis relativt raskt på plass.

Høsten 2012 var jeg i full trening og kunne delta i konkurranser igjen. Ridegleden var tilbake, fordi smertene var borte. Helt utrolig, egentlig: jeg kom ut av en fallulykke som en dyktigere rytter, med bedre balanse, forbedret leddfleksibilitet og med styrket kjernemusklatur – takket være et godt behandlings- og treningsopplegg.

Takk til Klinikk for Alle-teamet, både resepsjon, kiropraktorer og massører fortjener masse ros for hvordan dere alltid møter meg, med smil, kompetanse og svært gode faglig råd!

— Kvinne 42, Oslo