Hjelp Av Kiropraktor

Har gått med sterke ryggsmerter i nesten 3 år, smertestillende nesten daglig. Eg starta medkiropraktorbehandling med en tilfeldighet. Har gått med sterke ryggsmerter i nesten 3 år, smertestillende nesten daglig. Ramlet bakover i en arbeidsaktivitet i 2007. Bildene som ble tatt av ryggen viste skader\prolaps, fikk beskjed av legen min at kiropraktor ikkje ville hjelpe meg.

Ryggen har dermed «styrt» dagene mine. Nokre dager har eg måttet ligge på benken for å klare å sitte med ungene å hjelpe til med leksene (ganske vanlig)!! Skulle eg ut på middag en kveld måtte eg planlegge dette med tanke på smertestillende og kor lang bordsetting det skulle være. Alle kvardagsaktiviteter måtte planlegges alltid!

Var med ein av ungene mine hos kiropraktoren og ryggen min vart diskutert, eg sendte over bildene eg hadde av ryggen så kiropraktoren fekk sjå dei. Det var jo desse ryggplagene ein kiropraktor til daglig hjelpte til med fekk eg beskjed om (eg var litt skeptisk), så eg la meg på benken og vart behandla!!

Eg har hatt en STOR forandring i kvardagen min etter den første behandlinga. Eg har fått ein kvardag det eg kan gjere det som skal gjerast i huset, hjelpa ungene med leksene, gå turer og ha effekt av styrketrening (som eg og har fått god rettleiing til) og har sluttet heilt med smertestillende!!

Er per i dag uføretrygdet, noko eg trudde eg skulle måtte fortsette med, men har nå begynt å sjå mulgheten til å klare å bygge meg opp og ta en utdannelse!! DETTE SKAL EG KLARE!!

— Kvinne 42 år, Rogaland