Bedriftsmassasje

fysikalsk-bedriftsmassasje

Lurer du på noe vedr. bedriftsmassasje?

Kontakt oss på:
Tlf. 90604560
E-post: Frank.Herbro@klinikkforalle.no

 

Fysikalsk Bedriftsmassasje har til hensikt å forebygge muskel- og skjelettplager samt løse opp spente muskler primært rettet mot nakke, skuldre, armer, rygg, ben og hode, plager som ofte rammer ansatte i stillesittende yrker med ensartet bevegelsesmønster. 

Hva er unikt med fysikalsk bedriftsmassasje?

Det unike ved ukentlig bedriftsmassasje er rask hjelp ved akutte skader eller plager som ikke massasjeterapeuten kan behandle ute hos bedrifter. Hvis en ansatt trenger rask behandling som F.eks. kiropraktor eller fysioterapeuttrykkbølgebehandling eller annen spesialist, henviser massøren til en av KFA sine 41 klinikker i Norge der vi har utvidet behandlingstilbud. KFA har avtaler med de fleste helseforsikringsselskaper.

 

Behandlingen

Fysikalsk Bedriftsmassasje utføres på benk eller sittende i spesialdesignet stol. Massasjebehandlingen tilpasses individuelle behov. Vi benytter en olje som er nøytral og vannbasert. Oljen tørkes lett av huden og gir ikke ubehag eller flekker på tøy. Alle terapeuter har taushetsplikt.

Implementering

  • Informasjon til alle ansatte, KFA Bedrift kommer til dere for informasjonsmøte.
  • KFA Bedrift utfører en åpen dag/dager for bedriften.
  • Alle som ønsker får prøve en behandling (maks 15 til 17 stk pr dag = 7 – 8 timer)
  • Dere kartlegger etter den åpne dagen hvem som ønsker å benytte seg av tilbudet.
  • Dere binder seg for ukentlig massasje i 45 uker. Avtalen har gjensidig 4 mnd oppsigelse.
  • KFA Bedrift har et minimum på 7 ansatte eller 3 timer pr uke for at vi skal komme til dere.

Gjennomføring

KFA Bedrift kommer ukentlig til dere i hht. avtale og gjennomfører fysikalsk massasjebehandling på egnet sted. Timeliste koordineres av bedriften selv. Fysikalsk Bedriftsmassasje utføres fra 20 til 30 min etter ønske pr person (ca 2-3 ansatte pr. time).

Økonomi

Bedriften betaler for den åpne dagen, en kostnad som vanligvis deles mellom ansatte og bedriften. Normalt deler ansatte og bedriften på kostnaden. Bedriften betaler for de timer som er avtalt, hvorav de ansattes egenandel trekkes av brutto lønn.

Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål relatert til KFA Bedrift, kontakt Frank Herbro på frank.herbro@klinikkforalle.no eller 90 60 45 60.