Bekkestua

Vi holder til i lyse og fine lokaler i Bekkestua Senter, som ligger midt i hjertet av Bekkestua. Vi har bygget nytt treningsrom og kan nå tilby personlig trening med fysioterapeut. Treningstimene er med veiledning av våre dyktige fysioterapeuter, så du får gjort de riktige øvelsene, tilpasset deg og dine mål.

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Velkommen!

Adresse:

Gamle Ringeriksvei 34 1357 Bekkestua

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Kristin Bergby
  Kristin Bergby
  Kiropraktor / Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg, nakke, svimmelhet, hodepine, bekken, gravide, barn Behandling: manuelle teknikker, muskelteknikker, IMS, trykkbølge
 • Arne Martin Vik
  Arne Martin Vik
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg er en aktiv person og ønsker å hjelpe andre være aktive i sin hverdag. Jeg har bakgrunn fra idretten ITF Taekwon-Do hvor jeg fortsatt er aktiv utøver. Jeg har selv trent meg opp fra korsbåndsskade og kan hjelpe deg med retur til idrett. Jeg har relevant idrettsutdanning og flere trenerkurs fra kampsportmiljøet. Jeg er også trener til vanlig både i klubb og på regionslag. Jeg er opptatt av å lytte til deg som pasient for å legge opp det best mulig tilpassede trenings-/rehabiliteringsopplegget for deg. En av mine styrker som terapeut er evnen til å gjøre tilpasninger etterhvert som tilstanden blir bedre eller endres. Jeg legger også stor vekt på at du som pasient skal lære en ting eller to under behandlingstimene og forsøker å gjøre forskningen jeg leser lettfattelig for deg. Jeg har troen på at vi mennesker kan oppnå ekstremt mye om vi setter mål og jobber for å nå disse. Jeg vil gjerne hjelpe deg å nå dine mål. En ting du kan forvente av meg som behandler er at jeg følger opp med treningsprogram og meldinger i etterkant av behandlingstimen og selvfølgelig en nøye gjennomgang av din tilstand underveis. Jeg benytter meg av treningsterapi kombinert med noen manuelle teknikker. Jeg har ekstra kursing innen idrettsskader, Neurac slyngebehandling, Mulligan mobiliseringsteknikker og kinesiotape. Jeg benytter meg også av triggerpunktmassasje og trykkbølge. Jeg jobber med idrettsskader og annen kne-, skulder-, ankel- hofte-, nakke- eller ryggproblematikk. På klinikken så har jeg muligheten til veilede deg i trening i vårt treningsrom og gi deg relevante verktøy for å bli kvitt smertene og holde deg smertefri. Jeg tilbyr også videokonsultasjoner og kan gjennomføre styrketester med dynamometer.
 • Katinka Gange
  Katinka Gange
  Osteopat / Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/nakke/skulder, hodepine, idrettsskader, senebetennelse, muskelplager. Behandling: Avansert nålebehandling, triggerpunkt/muskelbehandling, leddbehandling​, trykkbølge.
 • Anders Kvarme
  Anders Kvarme
  Osteopat / Muskelterapeut / Ernæringsfysiolog
  Bestill time Info
  Interesser: Hodepine/kjeve, Nakke/skulderplager, Ryggplager, Vektproblematikk, Fordøyelsesplager, Stressplager Behandling: Leddmobilisering, Triggerpunktbeh., Muskel/bindevevsteknikker, Kostveiledning.
 • Bjørn Terje Bratt
  Bjørn Terje Bratt
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke-, rygg-, hodepine-, hofte/bekken-plager, og stressrelaterte muskel- og skjelettplager. Behandling: leddbehandling, traksjonsbehandling, triggerpunktbehandling og bløtvevsbehandling. Videreutdanning innen diagnostisk ultralyd av muskel- og skjelettsystemet.   
 • Mira Ohana Goksøyr
  Mira Ohana Goksøyr
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Som fysioterapeut er jeg sterkt engasjert og opptatt av kvinnehelse. Som kvinne berører dette meg både på et faglig, men også politisk plan. Gjennom min praksis ønsker jeg å bidra til mer åpenhet rundt typiske sykdommer som rammer den biologiske kvinnekroppen. Jeg er spesielt interessert i rygg-, hofte- og bekkenleddsmerter, inkontinens (urinlekkasje), analinkontinens (avføringslekkasje) og underlivsprolaps (fremfall av bekkenorganer). Ved siden av arbeidet i klinikken jobber jeg som gruppeinstruktør i et forskningsprosjekt som undersøker effekten av et tverrfaglig behandlingsprogram (basert på fysisk aktivitet, trening og smertemestringskurs) hos deltakere som opplever endometrioseplager. Som fysioterapeut benytter jeg manuelle teknikker, kombinert med treningsveiledning og smerteundervisning. Jeg er opptatt av din historie og at vi sammen finner en behandling som passer for deg!