Bekkestua

Vi holder til i lyse og fine lokaler i Bekkestua Senter, som ligger midt i hjertet av Bekkestua. Vi har bygget nytt treningsrom og kan nå tilby personlig trening med fysioterapeut. Treningstimene er med veiledning av våre dyktige fysioterapeuter, så du får gjort de riktige øvelsene, tilpasset deg og dine mål.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 59 kr.

Velkommen!

Adresse:

Gamle Ringeriksvei 34 1357 Bekkestua

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Linn-Therese Omberg
  Linn-Therese Omberg
  Kiropraktor - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Jeg er utdannet med en mastergrad i kiropraktikk ved AECC University College i Bournemouth, England. Interessen min for kiropraktoryrket fikk jeg da jeg som 16-åring måtte slutte på håndball grunnet idrettsrelaterte plager i rygg og skulder. Et møte med en kiropraktor gjorde det mulig for meg å returnere til idretten. Denne «aha» opplevelsen ønsker jeg at flere skal få oppleve.  Mitt fagfelt er innenfor et bredt spekter av plager hos pasienter i alle aldre, alt fra nakke- og ryggproblematikk, stressrelaterte plager, hodepine og kjeve, til plager i kne og skulder. Av meg som kiropraktor kan du forvente en grundig undersøkelse og tilrettelegging av en behandlingsplan som er tilpasset deg. Behandlingsmetodene jeg bruker er leddkorrigering/mobilisering, bløtvevsbehandling/massasje, triggerpunktbehandling, IASTM (instrument assistert bløtvevsmobilisering) og traksjonsbehandling. Jeg er også sertifisert innen tørrnåling som kan benyttes på en rekke muskel- og skjelettplager. Som kiropraktor kan jeg også sykmelde samt henvise videre til bildediagnostikk eller til vurderinger i spesialisthelsetjenesten dersom det er nødvendig.
 • Bjørn Terje Bratt
  Bjørn Terje Bratt
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke-, rygg-, hodepine-, hofte/bekken-plager, og stressrelaterte muskel- og skjelettplager. Behandling: leddbehandling, traksjonsbehandling, triggerpunktbehandling og bløtvevsbehandling. Videreutdanning innen diagnostisk ultralyd av muskel- og skjelettsystemet.   
 • Kristin Bergby
  Kristin Bergby
  Kiropraktor / Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg, nakke, svimmelhet, hodepine, bekken, gravide, barn Behandling: manuelle teknikker, muskelteknikker, IMS, trykkbølge
 • Marcus Dieden
  Marcus Dieden
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke- og ryggplager, skulder, albue og hånd, ankel- og fotplager. Behandling av barn. Idrettsskader. Behandling: Leddkorrigering/mobilisering, dry needling, triggerpunktbehandling
 • Amy Coulson
  Amy Coulson
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jobbet som allmennfysioterapeut i privatpraksis siden mars 2016.Behandler de fleste muskel og skjelettplager man kan få i kroppen, med spesielt fokus og interesse for senebetennelser, nakke- og ryggplager med/uten hodepine, smerter i skulder og kne.Anvender massasje, trening/øvelser, leddmobilisering, nåler/IMS, trykkbølge og kinesiotape i behandlingen. Kan også støpe/tilpasse såler. Behandling og øvelser tilpasses hver enkelt person ut fra hvilken plage man har, som vi finner ut sammen ved førstegangskonsultasjonen.Snakker flytende engelsk, dansk og norsk.
 • Arne Martin Vik
  Arne Martin Vik
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg er en aktiv person og ønsker å hjelpe andre være aktive i sin hverdag. Jeg har bakgrunn fra idretten ITF Taekwon-Do hvor jeg fortsatt er aktiv utøver. Jeg har selv trent meg opp fra korsbåndsskade og kan hjelpe deg med retur til idrett. Jeg har relevant idrettsutdanning og flere trenerkurs fra kampsportmiljøet. Jeg er også trener til vanlig både i klubb og på regionslag. Jeg er opptatt av å lytte til deg som pasient for å legge opp det best mulig tilpassede trenings-/rehabiliteringsopplegget for deg. En av mine styrker som terapeut er evnen til å gjøre tilpasninger etterhvert som tilstanden blir bedre eller endres. Jeg legger også stor vekt på at du som pasient skal lære en ting eller to under behandlingstimene og forsøker å gjøre forskningen jeg leser lettfattelig for deg. Jeg har troen på at vi mennesker kan oppnå ekstremt mye om vi setter mål og jobber for å nå disse. Jeg vil gjerne hjelpe deg å nå dine mål. En ting du kan forvente av meg som behandler er at jeg følger opp med treningsprogram og meldinger i etterkant av behandlingstimen og selvfølgelig en nøye gjennomgang av din tilstand underveis. Jeg benytter meg av treningsterapi kombinert med noen manuelle teknikker. Jeg har ekstra kursing innen idrettsskader, Neurac slyngebehandling, Mulligan mobiliseringsteknikker og kinesiotape. Jeg benytter meg også av triggerpunktmassasje og trykkbølge. Jeg jobber med idrettsskader og annen kne-, skulder-, ankel- hofte-, nakke- eller ryggproblematikk. På klinikken så har jeg muligheten til veilede deg i trening i vårt treningsrom og gi deg relevante verktøy for å bli kvitt smertene og holde deg smertefri. Jeg tilbyr også videokonsultasjoner og kan gjennomføre styrketester med dynamometer.
 • Anders Kvarme
  Anders Kvarme
  Osteopat / Muskelterapeut / Ernæringsfysiolog
  Bestill time Info
  Interesser: Hodepine/kjeve, Nakke/skulderplager, Ryggplager, Vektproblematikk, Fordøyelsesplager, Stressplager Behandling: Leddmobilisering, Triggerpunktbeh., Muskel/bindevevsteknikker, Kostveiledning.
 • Katinka Gange
  Katinka Gange
  Osteopat / Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/nakke/skulder, hodepine, idrettsskader, senebetennelse, muskelplager. Behandling: Avansert nålebehandling, triggerpunkt/muskelbehandling, leddbehandling​, trykkbølge.