Manuellterapeut på Bryn i Oslo

Hva er en manuellterapeut?
Manuellterapeuter er spesialister på muskel- og skjelettsystemet. Manuellterapeuter undersøker, vurderer og behandler plager i muskel-/skjelettsystemet for å gjenopprette eller bedre kroppens funksjoner.

Hvilke plager bruker manuellterapeuter å behandle?
Manuellterapeuter utformer et individuelt og konkret behandlingsopplegg med manuelle behandlingsmetoder (manipulasjon, mobilisering, traksjon, avspenning osv.), råd og informasjon, samt målrettet opptrening som tar sikte på å trene opp pasientenes reduserte funksjonsevne.

Hva er unikt med manuellterapi hos Klinikk For Alle på Bryn?
Våre Manuelterapeuter har lang erfaring og bred erfaring. Pasienter hos oss føler alltid at de er i trygge hender. De er også spesialiserte på idrettsskader.

Våre manuellterapeuter:

 

Bård Andreas Larsen

Bård-Andreas Larsen er utdannet fysioterapeut fra fysioterapi skolen i København. I tillegg til dette har han en master i manuellterapi fra Universet of Hertfordshire i England. Bård-Andreas har jobbet i klinikk siden 1999 og er en erfaren spesialist på muskel/skjelett og nervesystemet. Videre har han tung kompetanse på differensial diagnostikk og behandling av idrettsskader.  Han er videre meget dyktig til å få satt riktig diagnose, for å gi best mulig behandling for våre pasienter.

Bård-Andreas er Fagansvarlig terapeut i klinikken samt fagansvarlig for samarbeide mellom KFA og Aleris