Hinna Helsepark

I dag kan være starten på en lettere hverdag!

Hinna Helsepark gammel logo

Hinna Helsepark har nå blitt Klinikk for Alle Hinna Helsepark, med de samme gode terapeutene. Det eneste som vil bli annerledes for pasientene fremover er at vi får nye skilt og logoer, og at nettsidene våres er flyttet.

Velkommen skal dere være til nye Klinikk for Alle Hinna Helsepark!

VED BRUK AV HENVISNING: Våre avtalefysioterapeuter (Arne og Beate) er ikke på online booking. Timer hos disse må bestilles på 513 151 11 eller e-post. Dessverre er det lang venteliste hos avtalefysioterapeutene, men hvis du ønsker fysioterapitime raskt kan du bestille time hos en av våre helprivate fysioterapeuter UTEN driftsavtale.

Hinna Helsepark er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer og fysioterapeuter som alle har lang erfaring innen behandling av muskel- og skjelettplager. Du treffer oss like ved Stadionparken kjøpesenter, kun en heistur fra parkeringsanlegget eller ett minutts gange fra Jåttåvågen togstasjon.

Vårt mål er å gi deg bransjens beste behandling. Med vår store bredde i kompetanse og tilbud jobber vi tett sammen for å skape målbare verdier for våre kunder. Husk – i dag kan være starten på en lettere hverdag!

 

Adresse:

Jåttåvågveien 7

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Beate Løkken Stevens
  Beate Løkken Stevens
  Fysioterapeut
  Info
  Utdannet i Bergen 1995. Mastergrad i idrettsfysioterapi fra Australia 1998. Spesialist i behandling av lymfødem. Sertifisert Fysio Pilates-instruktør og spesialist i utredning og behandling av lymfødem og lipødem. Jobber mye med kreftrelaterte plager og senskader. Fysioterapeut med driftsavtale og refusjonsrett. Kompetanse og erfaring i ergonomiske kartlegginger/arbeidsplassvurderinger i bedrifter. Lang og bred erfaring som fysioterapeut og behandler alle typer pasientgrupper. Fysioterapeut med driftsavtale og refusjonsrett. 
 • Line Pettersen
  Line Pettersen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  5 års utdannelse ved AECC i England i 2006. Medlem av Norsk Kiropraktor Forening. Jobbet tidligere i Lillehammer og på Hundvåg. Videreutdanning innen gravid- og spedbarnsbehandling, massasje og IMS-nålebehandling. Særinteresser innen nakkesmerter, hodepine, pediatri, gravide/bekken-plager. Snakker norsk, engelsk, og spansk.
 • Arne Sture
  Arne Sture
  Fysioterapeut
  Info
  Utdannet i Göttingen, Tyskland i 1983. Arbeidet mange år i privat praksis i Stavanger. Tidligere mangeårig fysioterapeut for Viking FK. Lang og bred erfaring innen idrettsmedisin, ortopedi, kneskader og rehabilitering. Fysioterapeut med driftsavtale og refusjonsrett.
 • Sondre Benjaminsen
  Sondre Benjaminsen
  Kiropraktor - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Allmenkiropraktor med interesse for behandling av muskel- og skjelettproblematikk i nakke, rygg, bekken og ekstremiteter.  Behandler med leddmanipulasjon/mobilisering, traksjonsbehandling, nålebehandling, triggerpunkt og andre bløtvevsteknikker.  Mine pasienter kan forvente en ærlig og engasjert kiropraktor som jobber for å få deg tilbake til en aktiv og smertefri hverdag.
 • Morten Johan Jacobsen
  Morten Johan Jacobsen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  5 års utdannelse ved Macquarie University i Sydney, Australia i 2012. Ferdig med Master-oppgaven innen Muskel og Skjelett Ultralyd i 2018 ved Bournemouth University, England. Tidligere undervist innenfor nevroanatomi og nevrologi på universitetsnivå. Har mastergrad i diagnostisk ultralyd. Spesielle interesser er generell muskel- og skjelettdiagnostikk, idrettskader, nevrologi, skulder-, nakke- og ryggproblematikk.
 • Kjetil Lindland
  Kjetil Lindland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Med bachelor i fysioterapi og idrettsvitenskap har jeg bred kompetanse innen behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager, samt ulike livsstilssykdommer. Behandlingen er basert på en grundig undersøkelse og vurdering av ditt behov. Målet er en individuelt tilpasset behandling som skal utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevne, utnytte dine egne ressurser og bidra til egenmestring av helsen. Ulike behandlingstiltak kan være treningsveiledning, tøyninger, leddmobilisering, øvelser for opptrening etter skade eller operasjon, rådgiving og triggerpunktbehandling. Jeg har lang erfaring med styrke- og utholdenhetstrening, og belastningsskader relatert til dette. Har også vært aktiv innen mange idretter, men mest volleyball og fotball. Jeg er spesielt interessert i skulder- og kneproblematikk, rygg/nakkeplager, idrettsskader og rehabilitering.
 • Mariann Austvoll
  Mariann Austvoll
  Sekretær
 • Vigdis Hustveit
  Vigdis Hustveit
  resepsjon/sekretær