Ny pasient på Klinikk for Alle

Kjære pasient
Velkommen til Klinikk for Alle. Som du sikkert vet tilbyr våre klinikker en rekke behandlingsformer og som ny pasient kan det være vanskelig å vite hvilken behandlingsform du skal velge. Dersom du tidligere har fått behandling for den lidelsen du har for øyeblikket, og resultatet var vellykket, anbefaler vi at du bestiller tilsvarende behandling hos oss.
Dersom du ikke har hatt behandling for denne lidelsen tidligere anbefaler vi at du spør resepsjonistene våre om hva slags behandling de anbefaler. De har lang erfaring med ulike behandlingsformer.

Din egen rådgiver
Alle våre terapeuter er også rådgivere for våre pasienter og vil henvise deg til den behandlingsformen du trenger dersom den behandlingen de tilbyr ikke passer for deg, eller hvis det viser seg at du trenger flere behandlingsformer samtidig for å bli raskere frisk.

Riktig behandling virker raskt
Dersom du får riktig behandling skal du raskt merke bedring. Du skal ikke holde på i uker og måneder uten å kjenne forskjell. Riktig behandling virker raskt. Det betyr selvfølgelig noe hvor lenge du har hatt problemet, men selv de meste kroniske plager skal avta etter 4-6 behandlinger.

Det er du som er i førersetet
Når man er pasient er det ikke alltid man tør å si det man har på hjertet. Man føler kanskje at behandleren er litt for hardhendt eller ikke lytter til det man har å si, eller man føler at behandlingen blir for dyr eller omfattende og i stedet for å uttrykke det man mener så bytter man behandlingssted. Slik behøver det ikke å være. På Klinikk for Alle har vi det som prinsipp at det er du som er i førersetet. Det er dine behov som er viktigst, ikke våre. Men da er det viktig at du forteller oss hva du har behov for. Hvis du vil bytte terapeut eller behandlingsform så er det den mest naturlige ting i verden.