Nevrosenter Majorstuen

Svimmelhet og nevroavdelingen på Majorstuen består av Edle Minnesjord, Karina Ranvik, Jacob Stang og Mikael Sveen. Våre terapeuter har spesialistutdannelse innenfor svimmelhet/vestibulære sykdommer/hjernerystelse/post-commotio.

Vi behandler BPPV (krystallsyke), PPPD (Persistent postural-perceptual dizziness), Vestibularisnevritt (virus på balansenerven), Ménières sykdom, MdDS eller MDD (Mal de debarquement-syndrom), hjernerystelse/post-commotio syndrom, migrene og andre funksjonsfeil i muskel-skjelettsystemet som kan påføre pasienten en følelse av dysequilibrium.  

Mange pasienter har i tillegg til svimmelhet både problemer med balanse, utfordringer med å lese, fokusere, konsentrasjon, energi/fatigue, hodepine/migrene og andre muskel-skjelett problemer. Dette kan vi diagnostisere og behandle på en helt unik måte takket være utstyr som VNG (videonystagmografi), elektronisk balansemåling og TRV stol behandling. Sammensetningen av vår spesialistkompetanse og erfaring fra multidisplinære klinikker fra utlandet samt unikt diagnostisk og behandingsutstyr gjør oss unike på landsbasis. Dette er også grunnen til at vi behandler pasienter fra inn og utland. Vår avdeling på Majorstuen skreddersyr behandling og opptrening etter pasientens behov og ønsker. Behandling kan bestå i alt fra flere behandlinger i uken til èn konsultasjon hvor pasienten får med seg hjemmeøvelser. På den måten jobber vi sammen for best mulig resultat hos hver enkelt pasient.