Kiropraktor Trondheim Sentrum

Kiropraktor på Trondheim Sentrum

 

Hvorfor Klinikk For Alle på Trondheim Sentrum ?
  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager
Hva er/gjør en kiropraktor?

En kiropraktor arbeider med problemstillinger innenfor nerve, muskel- og skjelettsystemet. En kiropraktor har 5-års utdannelse og gjennomført 1-års turnus for å ivareta pasientenes trygghet, sikre riktig diagnose og behandling.

Hvilke plager bruker kiropraktorer å behandle?

Nakke og ryggplager, bekkenplager/smerter, bekkenløsning/låsning, skuldersmerter, kjevesmerter, babyer med favorittsider og assymmetrier. Babyer med plager.

Hva er unikt/bra med dere, og hva kan pasienter forvente av deres kiropraktorer?

Kiropraktorene ved klinikken er opptatt av å se den enkelte pasient og er opptatt av at alle som kommer skal føle seg ivaretatt.

Hva er unikt/bra med deres klinikk, og hva kan pasienter forvente av deres kiropraktorer?

Kiropraktorene ved klinikken har lang erfaring og god kompetanse på behandling av pasienter i alle aldre med muskel og skjelettproblemer. Har høy kompetanse på problemstillinger innenfor kvinnehelse, gravide samt babyer og barn.

Våre kiropraktorer :

Mari Slinning Korsnes:

Jeg jobber som kiropraktor da jeg er opptatt av helse og god livskvalitet. Helt siden jeg var student så har interessen for babyer, barn og gravide vært tilstede. Jeg tok derfor en Mastergrad i pediatri etter jeg hadde jobbet noen år. I senere tid har jeg gått Norsk Kiropraktorforening sitt spesialistforløp i barne- og ungdomskiropraktikk og er nå veileder for kommende kandidater. Jeg jobber mest med de vanlige nakke og ryggproblemene hos voksne i alle aldre samt babyer og gravide kvinner. Jeg er opptatt av at de som går til meg, uansett problemstilling, skal føle seg trygg og ivaretatt.

Cecilie Haavik Marstrand

Interesser: Rygg- og bekkenplager hos gravide, muskel- og skjelettplager hos baby, barn og voksne. Kjeveproblematikk og hodepine. 
Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, ART, traksjonsbehandling. 

 

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Gryta 2a 7010 Trondheim

Våre åpningstider:

(timer tidligere og senere kan bestilles etter avtale med klinikken)