Kiropraktor Sola

Kiropraktor på Sola

kiropraktorer KFA Sola

Hvorfor Klinikk For Alle på Sola?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?

En kiropraktor er offentlig godkjent (autorisert) helsepersonell. Din kiropraktor er en primærkontakt med spesial kompetanse innenfor muskel og skjelettlidelser, noe som betyr at kiropraktoren kan stille diagnose og koordinere behandlings planen din uten behov for henvisning fra andre.

Ved behov vil din kiropraktor sykemelde, henvise deg direkte til spesialist, fysioterapi eller bildediagnostisk undersøkelse som MR, CT og Røntgen uten behov for henvisning fra andre.

Hvilke plager behandler en kiropraktor?

I vår klinikk har vi lang erfaring i behandling av akutte og kroniske plager, eksempelvis:

  • Smerter i nakke, rygg og bekken – eks isjias, prolaps eller hekseskudd.
  • Spenningshodepine og Svimmelhet – eks nakkerelatert hodepine og krystallsyken
  • Plager i ekstremiteter – Skulder og albue plager (tennis albue o.l), kne og ankel problematikk.
  • Svangerskap og postpartum relaterte plager hos kvinner.
  • Muskel og skjelett relaterte plager hos barn og spedbarn.

Hva er unikt med oss?

Klinikk For Alle Sola er en av Norges første og største tverrfaglige helse klinikker. Dette har gitt terapeutene våre mulighet til å spesialisere seg innenfor sine egne interesseområder og Klinikk For Alle Sola kan derfor gi deg høy kvalitet over et bredt behandlingstilbud. Vårt tverrfaglige behandlings team sørger for at du får den best mulige og tidsriktige behandling, og rask henvisning for videre utredning eller behandling hos spesialist ved behov, enten du er ung, gammel, kvinne eller mann, og også for dine barn og nærmeste.

I vårt eget treningssenter hjelper vi deg igjennom rehabilitering og med vedlikehold, med veiledning og hjelp fra en av våre dyktige fysioterapeuter.

Våre kiropraktorer

Daniel James Pollard

Mitt møte med kiropraktikk går helt tilbake til 12års alderen, da jeg opplevde hyppig og langvarig hodepine. Etter å ha prøvd mange forskjellige behandlingsformer uten hell, prøvde jeg kiropraktikk. Innen tre behandlinger var mine kroniske plager borte, og over 20 år senere er jeg fortsatt fascinert av kiropraktikk og har en sterk lidenskap for faget.

Jeg er derfor spesielt interessert i hodepine, nakkesmerter og kjeveproblematikk samt korsryggsmerter, prolaps, bekken og hofteplager.

Jeg er svært opptatt av å gi en grundig og helhetlig undersøkelse for å finne årsaken til plagene til den enkelte, og deretter skreddersy en tilrettelagt, trygg og god behandling for personens individuelle plage.

Jeg har bred erfaring innen behandling av muskel-og skjellettlidelser. Med bakgrunn fra toppidrett som semi-profesjonell rugbyspiller i England, er jeg interessert i trening og liker å hjelpe folk å nå et sunt aktivitetsnivå.

Jeg synes hver dag er spennende og jeg er takknemlig for muligheten kiropraktikk gir meg til å hjelpe så mange ulike mennesker og problemstillinger.

Elisabeth Espedal

Jeg bestemte meg for å bli kiropraktor etter at jeg selv hadde mye problemer med korsryggen i en periode og fikk veldig god hjelp. Det å jobbe som kiropraktor er kjempespennende. Jeg ser mennesker med svært mange ulike plager og det er fint å ha den kunnskapen til å hjelpe dem. Jeg liker å være sosial og synes det er spesielt kjekt med kommunikasjonen man får med pasienten. I tillegg til rygg og nakke jobber jeg veldig mye med svimmelhetspasienter og krystallsyke. Jeg jobber på vårt nevro og balanse senter, og har en lidenskap for dette. Pasienter som kommer til meg kan forvente å få en grundig undersøkelse og en kiropraktor som lytter til dem. Jeg liker å forklare hva jeg gjør og hvorfor. Jeg ser hver person individuelt og vil veldig gjerne hjelpe deg.

Henning Winkels

Jeg har selv vært plaget med mye idrettsskader og nakkeplager, noe som gjorde at jeg ble svært interessert i yrket som kiropraktor. Jeg jobber med et bredt spekter av forskjellige plager, men er spesielt interessert i svimmelhet og idrettsrelaterte skader. Det pasienten kan forvente av meg er en nøye evaluering av dine plager og bra oppfølging.

Charlotte Arnesen

Jeg har jobbet som kiropraktor i over 10 år. I 2013 fullførte jeg en Mastergrad innen muskel- og skjelettplager hos barn. Mine interesseområder er muskel- og skjelettplager hos barn og gravide, opptrening etter svangerskap, korsrygg, bekken- og nakkesmerter. Jeg mener et liv i bevegelse er viktig for god helse både for store og små.

Jan Eivind Braaten

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg alltid har ønsket å jobbe med mennesker. Som ung var jeg selv pasient hos kiropraktor og syntes tidlig at dette virket utrolig spennende, samtidig som jeg hadde utrolig god effekt fra denne behandlingsformen.

Jeg er veldig interessert i idrett og har tatt videre utdannelse i screening og behandling av golfspillere men jeg synes også det er veldig givende og jobbe med problemer hos folk flest, enten det er overbelastningsskader i nakke og rygg, prolaps i nakke eller rygg eller ankel og skulder problematikk.

Hos meg vil du alltid få en grundig undersøkelse og en god, realistisk behandlingsplan sånn at du selv får økt funksjon og mindre smerter. Jeg jobber også tverrfaglig sammen med fysio- og muskel terapeuter her på klinikken når det er behov for det.

Kim Tore Johansen

Jeg ble introdusert til funksjonell nevrologisk rehabilitering da jeg gikk på Kiropraktor College i England og fant fort ut at dette var en retning jeg ønsket å studere videre da jeg så at det var mulig å hjelpe mennesker med nevrologisk skader og sykdommer som ellers ikke fikk god hjelp andre plasser. Etter 5 år på kiropraktor College har jeg fortsatt med å reise til utlandet minst 5-6 ganger i året de siste 10 årene for delta på forelesinger innen nevrologi og nevrologisk rehabilitering. Med lang tilleggs utdannelsen innen funksjonell nevrologisk rehabilitering og ved hjelp av høyteknologisk undersøkelse utstyr skreddersyr jeg nå rehabiliterings program for pasienter med plager som følge

Jeg interesserer meg for undersøkelse og å tilpasse rehabilitering for pasienter med nevrologiske lidelser. Jeg har spesialisert meg på og jobber til daglig med svimmelhet, traumatiske hodeskader som f.eks. hjernerystelse og hjerneskader etter ulykker, hjerneslag og multiple sklerose.

Jeg lover alle pasientene mine at jeg skal gjøre mitt ytterste for å finne en måte å gjøre plagene deres bedre på, enten det er jeg som hjelper dem med behandling eller finne ut hvem pasienten må henvises videre til for å finne riktig behandling. Jeg følger tett opp med re-evaluerings konsultasjon og finner ut om rehabilitering hos meg har potensial innen 2-3 uker.

Matt Hammond

Jeg har lang erfaring med Kiropraktikk både som terapeut og som pasient. Jeg bestemt meg tidlig for å bli Kiropraktor og var ferdig utdannet fra AECC i England i 2003. Inspirasjonen i min kiropraktorgjerning er hentet fra kunnskap og erfaring bygget opp fra tidlig i karrieren til i dag. Jeg har jobbet som kiropraktor i ulike klinikker i London og Stavanger regionen, og som eier og daglig leder av egen klinikk  i Sørvest-England. I 2009 flyttet jeg til Norge og har jobbet på Klinikk for Alle siden 2010, er senior kiropraktor og nåværende Fagsjef på avdeling Sola.

Min Kiropraktikk reise begynte allerede som 2 åring, og fortsatt gjennom en aktivt barndom innen idrett. Dette bidro til at jeg kunne opprettholde det aktivitetsnivået jeg ønsket, og at jeg senere fattet interesse for faget .Selv den dag i dag, bruker jeg aktivt kiropraktisk behandling til å kunne fungere best mulig i hverdagen.

Gjennom kursing og flere års arbeid i forskjellige klinikker har jeg hatt mulighet til å fokusere på flere områder innen kiropraktoryrket og har bygget en bred og faglig rik allmen kompetanse. I starten av karrieren var fokuset rettet mot korsrygg, prolaps, isjias og nakke plager. Jeg jobbet senere i en sportsklinikk i London, der jeg fikk sjansen til å jobbe mye mer med ekstremiteter, det vil si alt annet enn ryggsøylen. I dag er en stor del av min praksis rettet mot behandling av slike plager, både hos barn, idrettsfolk og eldre. De ekstremiteter jeg ser mest av på Sola er ankel, kne, skulder og kjeve/TMJ.

Jeg har jobbet med folk i alle aldre og fasonger, fra de minste babyer til oldemor, hjemløse, fanger, kjendiser og toppidrettsutøvere. Hver menneskekropp har sin egen historie å fortelle, og jeg blir aldri lei av å finne ut hvordan jeg kan bidra til å bedre folks hverdag gjennom Kiropraktikk.

Hos meg så kan du forvente enn erfaren og dyktig terapeut, med evne til å lytte og som engasjert ønsker å jobbe sammen med deg for å løse dine utfordringer.

Mikal Dyrstad

Jeg jobber som kiropraktor med et ønske om å hjelpe unge og eldre mennesker med sine individuelle skader/plager.

Er alltid på jakt etter å finne den beste mulige behandlingen for hver enkelt pasient, og liker spesielt godt utfordringer som ikke har blitt løst før. Dette ved skader/plager som blant annet langvarig hodepine, smerter i nakke og rygg, skuldre, armer og bein.

Mine pasienter kan forvente at jeg gir alt for å løse problemet, enten det er akutte eller kroniske plager.

Cathrin Alvestad Slettebø

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg er interessert i god helse, og det ha et godt liv i bevegelse.  Jeg er videre interessert i trening og mosjon. Jeg  har 3 gutter og  en ektemann,  og familien  min deler interesser som fotball, sykling,  tennis, alpint og fjellturer.  Et liv i bevegelse er mottoet til  Norsk Kiropraktor Forening, og et motto som jeg  har fokus på med mine pasienter og ikke minst med min familie.  Det er mye glede i bevegelse, og det å kunne kjenne på mestring  når en lærer seg en ny ferdighet under sportsaktivitet, eller når toppen av et fjell, eller  har klart å komme seg ut å gå en runde i blåst og regn.

Videreutvikling er viktig for meg, og jeg har har tatt en  rekke kurs i inn og utland. Jeg  har nylig fullført  en videreutdanning/profesjonell master innen muskelskjelett helse hos spedbarn og unge i England.  Jeg er medlem i Norsk Kiropraktor Forening og Norsk Forening for Barnekiropraktikk.

Jeg har over 20 års erfaring som kiropraktor, der behandling av barn, ungdom  og gravide er en stor del av min praksis.  Jeg  brenner for å gi de minste pasientene en god start på livet.  Når et spedbarn  er veldig urolig og  gråter ekstremt mye så kan dette  ikke bare påvirke  barnets  utvikling,  men også  påvirke hele ”familiesynergien”.  Det er derfor  veldig viktig å avdekke om slik urolighet og gråt kan skyldes  plager i muskel- og skjelett systemet. Som et resultat av dette har det vært viktig  for meg å forske på gode undersøkelse metoder gjeldende holdning og bevegelse for små spedbarn.

Jeg er gjerne kiropraktor for hele familien, og har interessefelt både for  akutte  og kroniske smerter i rygg og nakke, bekken, fot,  samt kjeve.  Jeg har også god kompetanse på behandling av gravide og postpartum  problematikk.

Fra meg kan pasienten i alle aldre forvente en grundig undersøkelse  med  tilpasset behandling.  Jeg bruker manuelle teknikker, myofascial teknikker, kinesiotape, kraniske teknikker og triggerpunkt behandling i min behandling. I tillegg gir jeg øvelser og dynamisk stabilitets øvelser.  Jeg jobber tett med andre kollegaer, og henviser til andre fagfolk når de er nødvendig.

Adresse

Solakrossen 11, 4050 Sola Vi holder til i store, innbydende lokaler i Centrumsgården. Vi har gode muligheter for parkering rett utenfor døren.

Åpningstider

Mandag                      kl.8-17
Tirsdag                       kl.7.30-17
Onsdag - Fredag       kl. 8-17