Kiropraktor Sandnes

Kiropraktor i Sandnes

Kiropraktor i Sandnes

Hvorfor Klinikk For Alle i Sandnes?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Adresse: Klinikken holder til i flotte lokaler på Maxi Storsenter, hvor vi tilbyr behandling, salg av sko og andre relevante helseprodukter.

Hva er en kiropraktor? Kiropraktikk omfatter diagnostikk, behandling og forebygging av plager i nerve- muskel og skjelettsystemet. Målsettingen ved behandling er å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparatet og nervesystemet.

Hvilke plager behandler en kiropraktor?

Nakke og ryggsmerter, hodepine, svimmelhet idrettsrelaterte skader, kjeveplager, smerter mellom skulderbladene, prolaps og utstrålende smerter.

Hva kan du forvente av oss?

Hos oss kan du forvente å bli tatt godt vare på, bli lyttet til og få skreddersydd behandlingsopplegg som passer til din livsstil og dine plager.​

Våre kiropraktorer

Kjetil Stavland

Jeg har god erfaring innen behandling av generelle rygg og nakke plager. Særlig interesse og kompetanse innen prolaps i nakke/lavrygg med ischialgi/smerteutstråling. Alle mine pasienter kan forvente en kiropraktor som lytter og tilrettelegger for at du skal få en behandlingsplan som passer deg og ditt problem.

Daniel Dyrstad

Jeg jobber primært med rygg og nakkeplager og har god kompetanse på hodepine og migrene. Interesserer meg også for idrettsrelaterte skader og har fokus på viktigheten av bevegelse og trening. Mine pasienter kan forvente en grundig utredelse av deres plager for at vi kan skreddersy best mulig behandlingsopplegg for hver pasient.

Magnus Soland

Jeg er seniorterapeut og faglig leder ved Klinikk for Alle avd Sandnes. Som kiropraktor arbeider jeg med å hjelpe folk med smerter for å edre deres livskvalitet. Jeg har flere års erfaring og dermed opparbeidet meg en bred og allsidig kunnskap innen faget.

Andreas Eide Ullenes

Etter mange år i treningsbransjen så ønsket jeg en høyere kompetanse og flere verktøy for å kunne hjelpe andre å oppnå en bedre helse. Som kiropraktor jobber jeg aktivt for å redusere smerte og plager ved å fremme funksjon og bevegelse. Mitt mål med hver pasient er å tilrettelegge behandlingen slik at pasienter får best mulig effekt av både behandling av plager og forebygge fremtidige plager.

Adresse:

Innspurten 15, 0663 Oslo Klinikk for Alle Helsfyr finner du i Helsfyr Atrium – Innspurten 15. Klinikken ligger vis-à-vis Valle Hovin og Valhall Arena, med bussholdeplassen «Teisenkrysset» på Ring 3 rett utenfor døren.

Våre åpningstider:

Helg og helligdag – Akuttvakt (søndag/helligdag timebestilling fra kl. 12-17.)