Kiropraktor Sandnes

Hvorfor Klinikk For Alle i Sandnes?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Adresse: Klinikken holder til i flotte lokaler på Maxi Storsenter, hvor vi tilbyr behandling, salg av sko og andre relevante helseprodukter.

Hva er en kiropraktor?
Kiropraktikk omfatter diagnostikk, behandling og forebygging av plager i nerve- muskel og skjelettsystemet. Målsettingen ved behandling er å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparatet og nervesystemet.

Hvilke plager behandler en kiropraktor?

Nakke og ryggsmerter, hodepine, svimmelhet idrettsrelaterte skader, kjeveplager, smerter mellom skulderbladene, prolaps og utstrålende smerter.

Hva kan du forvente av oss?

Hos oss kan du forvente å bli tatt godt vare på, bli lyttet til og få skreddersydd behandlingsopplegg som passer til din livsstil og dine plager.​

Våre kiropraktorer

 

Kjetil Stavland

Jeg har god erfaring innen behandling av generelle rygg og nakke plager. Særlig interesse og kompetanse innen prolaps i nakke/lavrygg med ischialgi/smerteutstråling. Alle mine pasienter kan forvente en kiropraktor som lytter og tilrettelegger for at du skal få en behandlingsplan som passer deg og ditt problem.

Åse Meling

Jeg kommer opprinnelig fra Lofthus, en liten bygd i Hardanger. Jeg valgte å bli kiropraktor fordi jeg alltid har hatt en spesiell interesse for helse, bevegelse og kroppens funksjon. Jeg tar imot pasienter i alle aldre, med både akutte og kroniske muskel- og skjelettplager. Jeg er svært opptatt av å komme til bunns i årsaken til hver enkelt pasients plager, samt å involvere pasienten i behandlingsprosessen. Det er også viktig for meg å forstå pasientens behov og ønsker, slik at behandlingen kan bli best mulig tilrettelagt for hver særskilte pasient. Jeg er også opptatt av å se helhetlig på problemstillingene pasientene mine kommer med. Derfor kan jeg ofte bistå med personlig veiledning og råd i forbindelse med faktorer som spiller inn på din helse.

Morten Laksesvela

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg har et stort ønske om å kunne hjelpe flest mulig med å oppnå den målsettingen som blir satt. Det kan være i form av å redusere plager og smerter eller det å øke funksjonen som til slutt vil kunne bidra til å bedre livskvaliteten hos mine pasienter. Jeg har selv drevet med mye forskjellig idrett opp igjennom årene og har på den tiden opparbeidet meg en stor interesse for kroppens funksjon og struktur. Jeg er spesielt interessert i idrettsrelaterte skader, men behandler for det meste alt innen muskel og skjelettplager. Jeg jobber til daglig med pasienter som sliter med hodepine, nakke og ryggproblematikk, men også andre muskel og leddplager som måtte komme inn. Jeg som kiropraktor ønsker at pasientene mine skal føle seg sett og hørt, samtidig som at de skal kunne ta del i behandlingsforløpet, slik at vi får skreddersy en behandlingsplan som passer hver enkel for å optimalisere utfallet av behandlingen. Jeg jobber målrettet mot å bedre pasientens funksjon og bevegelsesmønster slik at de skal kunne komme seg tilbake til daglige gjøremål så fort som mulig.

Sondre Sand Stangeland

Sondre er utdannet med en 5-årig master ved AECC University College i 2018. Han er opptatt av å se hele menneske og legger vekt på både passiv og aktiv behandling. Som kiropraktor vil han å ta en grundig undersøkelse for å presist finne ut rett diagnose og behandlingsbehov. Han vil da skreddersy et behandlingsforløp med fokus på rask og langvarig effekt.
Sondre er opptatt av å holde seg faglig oppdatert og utøver evidensbasert behandling som kan bestå av blant annet; manipulasjonsbehandling, bløtvevsterapi, tørrnåling, trykkbølge, taping, kostholdsendringer og trening. Han er tidligere tennisspiler og holder nå aktivt på med styrkeløft. Som kiropraktor kan han sykemelde og henvise direkte til spesialist ved behov.

Hanne Veste

Utdannet ved AECC University College i England i 2022. Jeg behandler akutte og langvarige muskel- og skjelettlidelser med interesse for hodepine/bihuleplager, kjeve, nakke/rygg. Jeg har tidligere erfaring fra toppidrett og har stor interesse for idrettsrelaterte plager (behandling og opptrening) og aktivitet. Trykkbølge. 

 
Klinikk Plassering

Våre åpningstider: