Kiropraktor Orkanger

Hvorfor Klinikk for Alle Orkanger?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente kiropraktorer
- Bred erfaring med flere typer skader

Hva gjør en kiropraktor?

En kiropraktor jobber med nevro-muskel og leddplager. Det betyr de ser sammenhengen mellom muskler og ledd og betydningen med koblingen til nervesystemet.​ Kiropraktoren er unik i sin spesifikke leddmanipulasjonsbehandling. Denne behandlingen løsner opp stive ledd og dette har stor effekt på den omliggende muskulatur og nervesystemet. Videre har kiropraktoren også mange andre teknikker å bruke.​

Hva er unikt med våre kiropraktorer på Orkanger?

Vi er et tverrfaglig team av kiropraktorer, fysioterapeuter og massører. Vårt mål er å skreddersy den best mulige behandling for pasientens plager, og vi tar vare på pasienten.​ En av våre  styrker her på Klinikk for Alle Orkanger er at vi har en bred kompetanse mellom våre kiropraktorer og fysioterapeuter innenfor kvinnehelse, behandling av barn og spedbarn.

Våre Kiropraktorer

 

Ida Kristine Karlsen Engvik

Interesser: Korsryggsmerter, nakke- og skulderplager, hodepine, bekken- og hofteplager, og brystryggsmerter. Alt fra langvarige og kroniske plager, til akutte smerter. 
Behandling: leddmanipulasjon, leddmobilisering, nålbehandling (IMS), og bløtvevsbehandling. 
Behandler pasienter i alle aldre, og gravide. 

 

Trude Digernes Eilertsen

Interesser: akutte og langvarie rygg- og nakkeplager, hodepine/migrene og svimmelhet. 
Behandling: manipulasjonsbehandling, mobilisering, traksjonsbehandling, trykkbølgebehandling og bløtvevsbehandling, som for eksempel triggerpunktbehandling, og nålbehandling (IMS). 

 

Cecilie Haavik Marstrand

Interesser: Rygg- og bekkenplager hos gravide, muskel- og skjelettplager hos baby, barn og voksne. Kjeveproblematikk og hodepine. 
Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, ART, traksjonsbehandling. 

 

Mari Slinning Korsnes

Interesser: behandling av muskel- og skjelettplager hos baby, barn og gravide. Mastergrad i muskel- og skjeletthelse hos barn og unge. I tillegg bred erfaring med korsrygg- og bekkensmerter, smerter i nakke og brystrygg, samt hodepine og svimmelhet. 
Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, triggerpunktbehandling, bløtvevsbehandling, tilpasset spedbarnsbehandling, activator, og traksjonsbehandling. 

 

 

Adresse:

Orkdalsveien 82

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Trude Digernes Eilertsen - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Trude Digernes Eilertsen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: akutte og langvarige rygg- og nakkeplager. Hodepine, svimmelhet. Behandling: manipulasjonsbehandling, mobilisering, traksjonsbehandling, trykkbølgebehandling, bløtvevsbehandling som f.eks. triggerpunktbehandling, nålebehandling/IMS.
 • Cecilie Haavik Marstrand - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Cecilie Haavik Marstrand
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg og bekkenplager hos gravide, muskel- og skjelettplager hos baby, barn og voksne. Kjeveproblematikk og hodepine. Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, ART, traksjonsbehandling.
 • Ida Kristine Karlsen Engvik - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Ida Kristine Karlsen Engvik
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Muskel- og skjelettplager hos voksne og baby, samt rygg- og bekkenplager hos gravide. Behandler alt fra akutte til langvarige plager. Behandler også hodepine og svimmelhet/krystallsyke. Behandling: Klassisk kiropraktisk leddbehandling, leddmobilisering, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, traksjon.