Kiropraktor Bryn

Kiropraktor i Bryn

Hvorfor Klinikk For Alle i Bryn?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?
En kiropraktor undersøker, behandler og diagnostiserer muskel og skjelettplager. Som primær kontakt kan kiropraktoren sykemelde, henvise videre til spesialist eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen MR og CT.

Hvilke plager behandler en kiropraktor?
De fleste kommer til kiropraktor med smerter i rygg og nakke, vi kan også undersøke og behandle smerter fra ekstremiteter. Ryggsmerter, nakkesmerter, hodepine, migrene, prolaps, bekkenløsning er noen av plagene vi ser mest av. Med 5 års mastergradsutdannelse fungerer kiropraktorer som primærkontakter, dvs at man ikke trenger henvisning for gå til kiropraktor.

Hva kan du forvente av oss? 
Hos oss vil du få en grundig utredning og undersøkelse av kiropraktor, våre behandlingsmetoder er evidensbaserte og vi har stort fokus på forebygging av plager. Vi samarbeider tett med fysioterapeutene på huset og andre helseaktører.

Våre kiropraktorer:

Fredrik Tvedten

Kiropraktor med 5-årig utdannelse fra Macquarie University, Sydney. Jeg er autorisert primærkontakt og kan derfor sykemelde, henvise til billeddiagnostikk og spesialister ved behov. Som kiropraktor behandler jeg plager og skader knyttet til muskel og skjelettsystemet med hjelp av leddmanipulasjon og løsner på stram/vond muskulatur etc. ved hjelp av flere ulike teknikker. Jeg setter skaden i system og vurderer kroppen helhetlig og behandler deretter.

Interesser: Akutte/kroniske nakke- og ryggplager, skulder, brystvegg, bekken/hofter, albue og hånd, ankel- og fot-plager, idrettsskader.

Behandling: Leddkorrigering/mobilisering, dry needling (akupunktur), triggerpunktbehandling/muskelplager og trykkbølgebehandling.

Morten Styrerud Bunkholdt

Uteksaminert ved Royal Melbourne Institute of Technology 2011. Siden dette har jeg praktisert det anerkjente Gonstead systemet. Dette er ett system som tar seg grundig undersøkelse og spesifikk behandling, for best mulig resultater. Min spesialitet er akutte og kroniske plager i rygg, bekken og nakke, samt strålesmerter/prikking i armer, ben og hodepine. Jeg er daglig opptatt av trening, kostholdets og psykens påvirkning på menneskets helse, og har bred kunnskap innenfor disse temaene.

Jeg tilbyr veiledning  innen funksjonell trening på alle nivåer. Dette er et trenings konsept som jeg har utviklet etter mange års erfaring innen forskjellige typer treningsformer som baseøvelser, kettlebells, og trening for spissede militære avdelinger.

Dette er forskjellen på å bare se sterk ut og å faktisk være sterk i hele kroppen.

Mer info om meg på www.kiropraktorbunkholdt.no 

Marie Almli Luneborg

Nakke- og ryggproblematikk, hodepine, extemiteter samt barn/unge/gravide. 

 

 

Adresse:

Østensjøveien 79

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Fredrik Tvedten - Fysioterapeut
  Fredrik Tvedten
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor med 5-årig utdannelse fra Macquarie University, Sydney. Jeg er autorisert primærkontakt og kan derfor sykemelde, henvise til billeddiagnostikk og spesialister ved behov. Som kiropraktor behandler jeg plager og skader knyttet til muskel og skjelettsystemet med hjelp av leddmanipulasjon og løsner på stram/vond muskulatur etc. ved hjelp av flere ulike teknikker. Jeg setter skaden i system og vurderer kroppen helhetlig og behandler deretter. Interesser: Akutte/kroniske nakke- og ryggplager, skulder, brystvegg, bekken/hofter, albue og hånd, ankel- og fot-plager, idrettsskader. Behandling: Leddkorrigering/mobilisering, laser, dry needling (akupunktur), triggerpunktbehandling/muskelplager og trykkbølgebehandling.  
 • Morten Styrerud Bunkholdt - Fysioterapeut
  Morten Styrerud Bunkholdt
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Uteksaminert ved Royal Melbourne Institute of Technology 2011. Siden dette har jeg praktisert det anerkjente Gonstead systemet. Dette er ett system som tar seg grundig undersøkelse og spesifikk behandling, for best mulig resultater. Min spesialitet er akutte og kroniske plager i rygg, bekken og nakke, samt strålesmerter/prikking i armer, ben og hodepine. Jeg er daglig opptatt av trening, kostholdets og psykens påvirkning på menneskets helse, og har bred kunnskap innenfor disse temaene. Jeg tilbyr veiledning  innen funksjonell trening på alle nivåer. Dette er et trenings konsept som jeg har utviklet etter mange års erfaring innen forskjellige typer treningsformer som baseøvelser, kettlebells, og trening for spissede militære avdelinger. Dette er forskjellen på å bare se sterk ut og å faktisk være sterk i hele kroppen. Mer info om meg på www.kiropraktorbunkholdt.no 
 • Marie Luneborg - Fysioterapeut
  Marie Luneborg
  Kiropraktor - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Autorisert kiropraktor uteksaminert fra Angelo European University College in Bournemouth. Mine interesser er nakke- og ryggproblematikk, hodepine, kjeve, skulder og benplager samt en spesiell interesse for behandling av spedbarn/barn og gravide. Jeg tror på en helhetlig tilnærming til behandling og fokuserer på å identifisere og behandle årsaken til smerte og ubehag, i tillegg til å lindre symptomer. Jeg bruker en rekke teknikker og tilnærminger for å skreddersy behandlingen til hver enkelt pasient, og jeg jobber tett med mine pasienter for å oppnå deres helsemål. Behandlingen består av manipulasjonsbehandling, mobilisering, triggerpunkt-/bløtvevsteknikker, traksjonsbehandling og/eller dry needling, trykkbølgebehandling.