Kiropraktor Bryn

Kiropraktor i Bryn

Hvorfor Klinikk For Alle i Bryn?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?
En kiropraktor undersøker, behandler og diagnostiserer muskel og skjelettplager. Som primær kontakt kan kiropraktoren sykemelde, henvise videre til spesialist eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen MR og CT.

Hvilke plager behandler en kiropraktor?
De fleste kommer til kiropraktor med smerter i rygg og nakke, vi kan også undersøke og behandle smerter fra ekstremiteter. Ryggsmerter, nakkesmerter, hodepine, migrene, prolaps, bekkenløsning er noen av plagene vi ser mest av. Med 5 års mastergradsutdannelse fungerer kiropraktorer som primærkontakter, dvs at man ikke trenger henvisning for gå til kiropraktor.

Hva kan du forvente av oss? 
Hos oss vil du få en grundig utredning og undersøkelse av kiropraktor, våre behandlingsmetoder er evidensbaserte og vi har stort fokus på forebygging av plager. Vi samarbeider tett med fysioterapeutene på huset og andre helseaktører.

Våre kiropraktorer:

Fredrik Tvedten

Mer info kommer

Adresse:

Østensjøveien 79

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Klinikk for Alle
  Fredrik Tvedten
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Har tatt min kiropraktor utdannelse i Sydney. Har drevet med idrett stort sett hele livet og er fremdeles veldig aktiv. Jeg er en blid og engasjert terapeut, som er veldig glad i jobben som kiropraktor. Interesseområdene mine er nakke, rygg, brystvegg, skulder, korsrygg og hofter. Gjør nåler og trykkbølge.