Kiropraktor Bekkestua

Kiropraktor på Bekkestua (Bærum) - Klinikk For Alle

Hvorfor oss?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager
 
Kort om Klinikk For Alle på Bekkestua :
 
Klinikken vår finner du i Gamle Ringeriksvei 34 på Bekkestua Senter. Våre erfarne kiropraktorer kan hjelpe deg med dine muskel- og skjelettplager og jobber tett med andre terapeuter i klinikken for å få deg frisk raskest mulig. Typiske plager som behandles av en kiropraktor er rygg/bekken og nakkesmerter, som f.eks isjias, prolaps, smerter mellom skulderblader og stressnakke. Hodepine, migrene og svimmelhet er andre plager vi hjelper mange med.
 
 
Hva gjør/er en kiropraktor?
 
En kiropraktor er en offentlig autorisert primærkontakt som behandler plager i muskel- og skjelettsystemet. Som kiropraktor så har man en grundig 5-årig universitetsutdanning etterfulgt av ett år turnustjeneste. Kiropraktorer er en av få helsepersonellgrupper som kan skrive sykemeldinger og har henvisningsrett til billeddiagnostikk og spesialisthelsetjenesten. 
 
Hvilke plager behandler en kiropraktor?
 
I vår hverdag behandler vi bl.a. «låsninger» og stivheter i rygg og nakke, bekkenrelaterte plager, hodepine, svimmelhet som f.eks. krystallsyke, og idrettsskader. Vi kan også henvise videre til billeddiagnostikk eller til vurderinger i spesialisthelsetjenesten hvis det er behov for det.
 
Hvorfor kiropraktor hos oss?
 
Våre erfarne kiropraktorer kan hjelpe deg med dine muskel- og skjelettplager. Hos oss samarbeider kiropraktorene tett med fysioterapeuter, osteopater, og muskelterapeuter for å gi deg den behandlingen som er best tilpasset ditt problem. Vår kompetanse er din trygghet! 
 
Hva er unikt med oss?
 
Våre kiropraktorer har alle lang erfaring innen behandling av muskel- og skjelettplager, og har diverse interessefelt. Kristin har bl.a. en spesiell interesse innen kvinnehelse, mens Bjørn Terje har god erfaring med bl.a. traksjonsbehandling av korsryggssmerter. Hos oss kan dere forvente at våre kiropraktorer er flinke til å lytte, tar seg god tid, og gjør en grundig undersøkelse etterfulgt av en god behandling og behandlingsplan. 
 
 

Våre kiropraktorer:

 

Kristin Bergby (fysioterapeut/kiropraktor)

Jeg utdannet meg først til fysioterapeut, men syntes jeg manglet kunnskap og verktøy for å behandle leddplager, samt mer inngående kunnskap om nevrologi. Bakgrunnen min innen fysioterapi er helt klart en viktig del av tankegangen min i oppfølging av pasienter. I yrket mitt får jeg hjelpe folk i alle aldre med smerter og plager som ofte går utover dagliglivet. Noen felt har jeg hatt spesiell interesse for i mange år, og derfor fordypet meg i gjennom videreutdannelse og kurs. Det er bl.a. bekkenplager, gravide, barn og svimmelhet. Men noe av det mest givende og spennende med yrket mitt er variasjonen. I løpet av en dag kan jeg ha konsultasjoner med alt fra et spedbarn på to uker, til en aktiv svømmer på 16 år, og en godt voksen person på 93 år.

Jeg har fokus på en grundig undersøkelse, en behandlingsplan som tar hensyn til pasientens forventninger og muligheter, og samarbeide med annet helsepersonell der det er indikert.

 

Bjørn Terje Bratt

Min fortid som aktiv svømmer førte til at jeg ble interessert i kiropraktikk. Som idrettsutøver så erfarte jeg at kiropraktisk behandling var den behandlingsformen som passet meg best med tanke på å ha et velfungerende bevegelsesapparat som kunne prestere optimalt i både trening og konkurranser. Som kiropraktor så jobber jeg med pasienter i alle aldre og i alle faser i livet, det være kontorarbeidere med spenninger i skuldre og hodepine, til eldre som har plager relatert til belastninger, til aktive idrettsutøvere. Jeg synes det er spesielt spennende med behandling av nakke og rygg og deres relaterte plager som f.eks. hodepine og stivhetsfølelser/spenninger, men har også mye erfaring innen behandling med traksjon.

Hos meg kan mine pasienter forvente å møte en engasjert kiropraktor som er flink til å lytte, ser hele mennesket, og som er interessert i å finne den behandlingsformen som passer akkurat dine plager. Derfor er det veldig gøy å være en del av et tverrfaglig miljø som vi har her på Bekkestua. 

 

 

 

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Gamle Ringeriksvei 34 1357 Bekkestua

Våre åpningstider: